![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ενω αντιθετα εγω, και χωρις πλακα, σπανιως αλλαζω ταχυτητες με συμπλεκτη στα ταξιδια εδω και χρονια.......χωρις κανενα προβλημα! Ειπαμε, αλλος το ενιαιο με τον κινητηρα σαζμαν (και συμπλεκτης) κι αλλο το ξεχωριστο σαζμαν (και συμπλεκτης). |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Επειδη εχω να μπω στο φορουμ 3 μερες τωρα και πρεπει να το ψαξω οπως κανω καθε μερα σε παραπεμπω εδω και στο ποστ μου Νο. 28 Εξακολουθω δε να εχω αμφιβολιες - και για την GS1200 - για την αποτελεσματικοτητα της εμπρος αναρτησης, παρόλο το βελτιωμενο τελελεβερ (40 ''βελτιωσεις'' περασε), εναντι στα τηλεσκοπικα πιρουνια. Οπως γραφει και ο Μπαμπης Μεντης στην σελιδα 67 (3η στηλη) του τελευταιου τευχους του ΜΟΤΟ (Νο.495 της 1/12/2011) στο συγκριτικο με την Ducati Multistrada '' Ναι, δεν εχεις αισθηση απο το ποσοστο προσφυσης των ελαστικων και κυριως του μπροστικου. Το τελελεβερ εμπρος και το παραλεβερ πισω κανουν τα δικα τους αν τσαμπουκαλεψεις τα φρενα ¨η το γκαζι, ουτε εχεις αμεση επαφη με το περιβαλλον...ομως αυτη ειναι η μαγεια αυτης της μοτοσυκλετας'' Για το συγκεκριμενο εχω εκφρασει αναλογες δικες μου εμπειριες απο την 1150 μου σε καποιους καφεδες στο Ζαππειο. Τελος, για μενα, και λαμβανοντας υποψιν οτι ολα τα συχρονα οχηματα (εννοω κι αυτοκινητα) απο οποια ηπειρο και να προερχονται και φρεναρουν και στριβουν ασφαλεστατα και δεδομενου οτι την αγωνιστικη license την εχω παραδωσει εδω και 20 περιπου χρονια.... ![]() Οσο για το crosstourer.......κατσε να 'ρθει και θα τα ξαναπουμε. Κιαυτα περι στιβαροτητος να τα αφησεις κατα μερους.......την στιβαροτητα την οριοθετει το στησιμο του οχηματος (2τροχο και 4τροχο) και το βαρος του!!! Ετσι αλλη στιβαροτητα εχει ενα lexus 1600 που ζυγιζει 1400 κιλα κι αλλο ενα corolla 1600 που ζυγιζει 1200 κιλα. Το ιδιο ισχυει και στις μοτοσυκλετες!!!! Το ιδιο ισχυει για καθε οχημα τουρισμου ειτε προκειται για μοτοσυκλετα ειτε για αυτοκινητο, και το crosstourer οπως και το Varadero εινια τετοια οχηματα. Σιγα μην ελαφρυνει το Pan european ¨η η RT!! Ξερεις ποσα κιλα ειναι η τελευταια?? ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μήπως γερνάς???? ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Νομίζω 265 η rt,η gt μου έχει περισσότερα
send from my sexy Samsung galaxy S2 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
''Ο λυκος κι αν εγερασε... ειναι παντα λυκος'' Θοδωρα!!!
Απλως δεν κυνηγαει πια την επιβεβαιωση οπως παλιοτερα!!!! Αν ομως αγριεψει........... ![]() υ.γ. Ελπιζω να εισαι καλα Κε εξαφανισμενε..... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() Σαν την παρούσα ανάρτηση , όταν φτάσουμε τις εκατό βελτιώσεις(συγνώμη σελίδες) να το σταματήσουμε διότι τότε θα έρθει και το έκτρωμα της Honda. …….. ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μαρέσεις....
![]() Μαρέσεις πιο πολύ.... ![]() ![]() Θα ξαναταξιδέψουμε σύντομα... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
οδηγωντας ασχημα μπορεις να δημιουργησες πολλα προβληματα........
![]() οταν ξεπατωνεις τον συμπλεκτη,ξεπατωνεις και το διαφορικο ή τα αλυσιδογραναζα οταν ξεπατωνεις τον συμπλεκτη,το μοτερ θα στριφογυριζει στα κοκκινα......και οταν ενα μοτερ δουλευει στα κοκκινα βγαζει ζημιες δεν νομιζω οτι πρεπει να οδηγουμε με τον ιδιο τροπο ενα mega on-off με ενα super-sport.... οταν ξεπατωνεις τον συμπλεκτη,κανεις σουζες ή παντιλικια.....οποτε ξεπατωνεις αλυσιδογραναζα-διαφορικα-αναρτησεις... ο τροπος οδηγησης φαινεται και στην κατασταση που βρισκεται η μηχανη μας......υπαρχουν πολλοι που αλλαζουν δισκο αμπραγιαζ ,δισκοφρενα,αλυσιδες,διαφορικα,κλπ στα 40000 χλμ και αλλοι σχεδον ποτε ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
αυτο καταλαβες,απο αυτο που εγραψα????????
![]() ο πιλοτος και οι οδηγαρες ειναι αυτοι που οδηγουν στα ορια και συνηθως αυτοι που παθαινουν ζημιες τα οχηματα τους...... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Το βαρα π.χ ανεβαζει 9000στρ αλλα ο κοφτης μπαινει στις 7750, μολις 300στρ μεσα στο κοκκινο!! Μακραν απο το επικυνδυνο σημειο!! Δουλευε το οσο θελεις εκει ο κινητηρας δεν θα παθει τιποτε. Ομοιως και της GS, δουλευε την στον κοφτη,ο κινητηρας δεν θα παθει ζημια ουτε ο αξονας! Ο αξονας ΑΝ θα παθει ζημια ειναι διοτι ειναι ηλιθιος σαν κατασκευη...ειδικα της 1200, και διοτι βρεχεται με τα νερα να εισχωρουν απο αυτην την απαραδεκτη τσιμουχα στο πισω μερος του. ΠΟΤΕ αξονας σε BMW δεν χαλαγε στο παρελθον, ηταν σημειο αναφορας αυτο, τωρα τελευταια στα 1200 και στα τελευταια μοντελα του 1150 πριν την ελευση της 1200 συμβαινει αυτο και ΜΟΝΟΝ στις GS. Δεν ειναι τρελοι ολοι οι αλλοι κατασκευαστες αξονοφορων που τον εχουν ερμητικα κλειστο! Το ξεπατωμα του συμπλεκτη....... ναι εχεις δικιο, θα παθει ζημια αν τον ξεπατωνεις στα φαναρια αλλα το σχεδον ποτε -ακομα και με ξεπατωμα στα φαναρια - ισχυει για τα με υγρο συμπλεκτη μηχανακια, για τα άλλα ισχυει καθε 50-70000κμ....εκτος κι αν πανω απο το 50% της χρησης ειναι οι εθνικες οδοι. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΤΟ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΔΟΚΙΑ ΣΕ ROCK ΕΚΔΟΣΗ ΔΕΙΤΕ ΤΟ | MARK | Αστεία Video | 1 | 08-09-2010 09:19 |
''ΣΤΑ ΟΠΛΑ'' ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ | MARK | Ελλάδα | 12 | 07-05-2010 16:00 |
ΤΡΟΧΑΙΑ-ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΗΡΓΗΣΕ | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Διάφορα | 5 | 10-02-2010 11:40 |
''ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ''(ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ) | MARK | Υγεία | 3 | 06-02-2010 15:49 |
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΛΑΣΠΩΣΑΜΕ | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 8 | 10-11-2009 20:39 |