![]()  | 

| 
	|||||||
![]()  | 

| 
		 | 
	Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Απόσπασμα: 

Πας για το 1200 GSA Οκ με το καλό       
		 | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Η τον αντικαταστάτη του τίτλου. Γράψτο μην τρέμει το χεράκι σου  .      
		 | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Μια χαρά θα ναι και το cross,με το καλό γιώργο. 

send from my sexy Samsung galaxy S2 using Tapatalk  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Απόσπασμα: 

![]() Αλλα ο πεινασμενος (εγω) καρβελια ονειρευεται....... Εδω δουλεια δεν εχουμε καρβελια ονειρευομαστε??????? Και αν αλλαζα το βαρα μου για κατι άλλο σιγουρα δεν θα ηταν η GSA......μα με τιποτε. Το παθημα μου με την 1150 αλλα και το τι διαβαζω εδω μου εγιναν μαθηματα ζωης!!!! Δεν παει να εχει ''οδηγικη απολαυση''......οταν θελω για ενα ρελε βενζινης 130ε (εδω το διαβασα) σκεψου τι θα θελω για κατι σοβαροτερο. Ετσι προτιμω κατι σε ''ανευ οδηγικης απολαυσης'' που θα το μαθω και θα το οδηγω ΕΓΩ απολαυστικα ΓΙΑ ΜΕΝΑ.......και με 18ε ο οποιοσδηποτε ρελες (βαρα).   Αλλα δεν θα πουλησω το Βαρα μου για κατι άλλο θα το πουλησω γιατι δεν μπορω να συντηρω 3 οχηματα ανευ εργασιας.......θα δουμε ομως μεχρι τοτε!!  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Απόσπασμα: 

+ΝΤ 700 or XLS 1000 v. Σωστό σε βρίσκω για μια ακόμη φορά.......................       
		 | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

[quote=GeorgeP;537114]εισαστε μουρλοι και οι δύο......... 

![]() Αλλα ο πεινασμενος (εγω) καρβελια ονειρευεται....... Εδω δουλεια δεν εχουμε καρβελια ονειρευομαστε??????? Και αν αλλαζα το βαρα μου για κατι άλλο σιγουρα δεν θα ηταν η GSA......μα με τιποτε. Το παθημα μου με την 1150 αλλα και το τι διαβαζω εδω μου εγιναν μαθηματα ζωης!!!! Απόσπασμα: 

![]() οταν θελω για ενα ρελε βενζινης 130ε (εδω το διαβασα) σκεψου τι θα θελω για κατι σοβαροτερο. Απόσπασμα: 

![]() Απόσπασμα: 

Αλλά αλήθεια, δεν σκέφτεσαι την gsa? Σε πειράζω βρε Ζοζ ![]() ΑΑΑΑ θα πα΄ρεις την απλή gs?       
		 | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Απόσπασμα: 

Αν σημερα ηταν ΤΟ βραδυ ενος καλου υπνου μια τετοια σκεψη θα εκανε τα βραδια 601. Μικρο το κακο βεβαια....μονον που τα υπολοιπα 600 δεν ειχα εφιαλτες......   ![]() ![]() Κωστα μου, georgep και GS (προσεξε ειπα GS οχι BMW) εχουν χωρησει τα τσανακια τους για παντα!  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Απόσπασμα: 

![]() ![]() Tώρα φταίω εγώ που σε πειράζω... Κοίτα τι μου δίνεις την δυνατότητα να πω... ΑΑΑΑ όχι gs άρα bmw Ζοζ ![]() Ωραία, έρχετε το ρτ       
		 | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Απόσπασμα: 

Επιπλεον, θεωρω τα 1600 κυβικα και οτιδηποτε πανω απο απο 1200 ηλιθιως πολλα για την Ελλαδα. Στην Αμερικη, αν ζουσα εκει και η παραπανω πτηση ηταν on time, θα ηταν η πρωτη μου επιλογη (στα κυβικα για να ξηγιομαστε)  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Απόσπασμα: 

Last edited by GregoryA; 07-12-2011 at 18:49.  | 
![]()  | 

| 

| 

Σχετικά Θέματα
		 | 
	||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα | 
| ΤΟ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΔΟΚΙΑ ΣΕ ROCK ΕΚΔΟΣΗ ΔΕΙΤΕ ΤΟ | MARK | Αστεία Video | 1 | 08-09-2010 10:19 | 
| ''ΣΤΑ ΟΠΛΑ'' ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ | MARK | Ελλάδα | 12 | 07-05-2010 17:00 | 
| ΤΡΟΧΑΙΑ-ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΗΡΓΗΣΕ | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Διάφορα | 5 | 10-02-2010 12:40 | 
| ''ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ''(ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ) | MARK | Υγεία | 3 | 06-02-2010 16:49 | 
| ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΛΑΣΠΩΣΑΜΕ | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 8 | 10-11-2009 21:39 |