![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
σσσσσσσουτ.........μην σε ακουσει η μαρία ![]() ![]() ![]() ![]() γιατι μετα την κατσαμε την βαρκα!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
'Εχει βγει το πλανο της Εκδρομης?
Τι ωρα θα αναχωρησουμε την Πεμπτη? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χθές 11:28
napgeo Καλημέρα Δημήτρη. Συμμετοχή honda NT700. Είδα ότι και φίλος απο Ιωάννινα θα ταξιδέωει μαζί μας. Δεν λεχω τηλ των μελλών. Ξέχασα και τα μάτια μου σήμερα και είμαι σε ένα καφε στην Φιλιππιάδα Πρεβέζης. Τα χρήματα μέχρι την τετάρτη θα τα έχω καταθέσει. |
|
|||
|
|||
![]()
Καλό ταξίδι να έχετε παιδιά και με Ασφάλεια!
Πήγα το Πάσχα με μοτό και πέρασα τέλεια (εκτός από τη βροχή στο γυρισμό). Με καινούρια ταυτότητα, δίπλωμα, άδεια και πράσινη κάρτα (δωρεάν από τον ασφαλιστή σας) είστε οκ. Αν πάτε πολλοί υπολογίστε μια μικρή καθυστέρηση στα σύνορα (είναι λίγο γραφειοκράτες). Προσοχή στα όρια ταχύτητας στην Τουρκία, γράφουν (και καλά κάνουν)! Όπότε υπολογίστε ότι από σύνορα μέχρι πόλη θα πηγαίνετε με ...90χλμ. Εγνατία δεν έχει βενζινάδικα. Οι Τούρκοι είναι πολύ φιλόξενοι και το ίδιο πονηροί με τους τουρίστες όπως οι ελληνάρες. Στην πόλη αν μου επιτρέπετε μια συμβουλή ...κλειδώστε τα για να το χαρείτε. Οδηγούν σα χάροι και δεν είναι για μαγκιές τύπου "οδηγώ στην Αθήνα, τι να μας πουν κι αυτοί". και θα δείτε και GS τούρκ πολίς! Last edited by ath; 11-05-2010 at 03:26. |
|
|||
|
|||
![]()
ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ¨
WOLF ----------------------ΔΙΠΛΟΣ (BMW R 1200 RT ) ΣΤΑΘΗΣ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ----- ΔΙΠΛΟΣ (BMW R 1200 GS ) SKT-MAX--------------------ΔΙΠΛΟΣ (YAMAHA T-MAX 500 ) ME TO ΚΑΛΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ(ΔΙΠΛΟΣ)????
ΦΟΡΑΩ ΧΩΜΑΤΙΝΑ ΣΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ (1200 GS ADV) KAI ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΩ ΜΕΧΡΙ 125-130 ΧΛΜ ΤΑΧΥΤΗΤΑ. ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΡΩΤΑ ΑΝ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΧΥΤΗΤΑ ΜΕ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ΤΑ ΚΕΜΠΑΠ (120kg γαρ.....) ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
προλαβαίνεις να δηλώσεις. Τώρα, με χωμάτινα, 1300 χλμ... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Φίλε Αργύρη, ο Mr. OK Weel ..... σε περιμένει στην γωνία .... κλέφτης θα γίνει ο άνθρωπος ;;;; ![]() Πέρα απ' την πλάκα, μήπως θα ήταν καλύτερα να άλλαζες τα λάστιχά σου με ασφάλτινα;;; Και για λόγους ασφαλείας κ για λόγους οικονομίας, μιας και μετά από τουλάχιστον 1300 "γρήγορα" km στην Πόλη, θα τα φας κ ούτως ή άλλως θα θέλεις πάλι αλλαγή .... ![]()
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το GS Forum ταξιδεύει στην Ευρώπη ! | syan | Ταξίδια στο εξωτερικό | 358 | 21-07-2011 23:59 |
Εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη 21 έως 24 Μαίου 2010 !!! | georgekostas | Ταξίδια στο εξωτερικό | 211 | 26-02-2010 04:16 |
Το GS Forum στην TV !!! | Black_Shadow | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 46 | 25-02-2010 10:26 |