![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Διοτι οπως λες κι εσυ ''Στη θεωρία, δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ πράξης και θεωρίας. Στην πράξη, υπάρχει.'' Last edited by GeorgeP; 12-05-2010 at 14:37. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Το varadero έχει .....abs???? |
|
|||
|
|||
![]()
4ης γενιας!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Γιώργο, είσαι καλά??
Με παραξενεύει που απαντάς με τρόπον ''λακωνιζέ'' Και έλεγα να μας πεις 2 λόγια παραπάνω, για το αν είναι καλύτερο το 4ης γενιάς, από το 3ης!!!! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σημ. Ειναι αρκετα ''λακωνίζειν'' η απαντηση??? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() *Σημ. Όχι, γιατί σε 2 λόγια, είπες ....όλη την ουσία.. Αλήθεια, πιστεύεις ότι η πολιτική/οί στην Ελλάδα, θά έχει ``μέλλον``. Θα αλλάξει κάποια στιγμή η κακή άποψη που έχουμε όλοι μας? |
|
|||
|
|||
![]()
Το θέμα έχει ξεφύγει τελείως....απο Ντόρα caput και απο μέτρα.....το έχουμε κάνει σε υπεράσπιση όλων μας απέναντι στους εργαζομένους που θα την πληρώσουν...λές κ λίγα πληρώνανε τόσα χρόνια.....και απέναντι όλων ο Γιώργος να βγάζει ένα "μένος" απέναντι σε όλους σχεδόν τους εργαζόμενους(σορυ φίλε αλλά αυτό δείχνεις....βγάζεις κακία και πικρία θα έλεγα) και να υπερασπίζετε μέχρι και τελευταίας ρανίδος του αίματος του τα μέτρα και την πολιτική γραμμή του ΠΑΣΟΚ.
Δεν μασάμε πάντως...ας κρατήσουμε και αυτό το ποστ ψηλά μαζί με άλλα 2 που έχω ζητήσει...να δούμε τα αποτελέσματα σε 1 χρόνο.... |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτο λεω, να εχουμε ελπιδα και σε κανα δυο χρόνια να τα ξαναπουμε!!!!!! Τοτε θα εχουμε μια ιδεα του που παμε και οχι να καταδικαζουμε τα παντα εν τη γενεση τους!!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Οσο για την υπερασπιση της γραμμης ΠΑΣΟΚ σου ορκιζομαι στο τιμονι της μοτοσυκλετας που κρατω καθημερινα οτι και η ΝΔ να ητανε και το ΛΑΟΣ να ητανε και οποιος διάολος θελει να ητανε αν πηγαινε με την πυγμη που παει ετουτος εδω παλι θα τον υπερασπιζομουνα με ''τημ τελευταια ρανιδα του αιματος μου'' μην χεσω!!!! Τα πραγματα ειναι απλα φιλε Ιταλέ, η επιχειρηση (δηλαδη η χωρα) παραγει? αν ναι δικαιως διεκδικεις αυξησεις, επιδοματα, συνταξεις και άλλα ομορφα!! Αν οχι καθεσαι κι εσυ κι εγω και οι υπόλοιποι στα αυγα σου/μου/μας/τους εργαζομαστε σκληροτερα και περισσότερο μεχρι η παραγωγη να αυξηθει για να μπορεσουμε να διεκδικησουμε οτι πρέπεινα μας δοθει και δικαουμαστε!!!!!! Διοτι μονον τοτε ''δικαιουσαι'' οταν παραγεις!!!Δεν υποχρεωνεις τον εργοδοτη σου (κρατος) με το απεργείν να παει να δανεισθει για να σου/μου/μας κανει το κεφι διοτι μοιραιως θα σου δειξει την εξοδο!!! Αυτη την εκμεταλευση δεν δεχομαι απο αυτους που δεν επιτρεπεται να απολυθουν ειτε παραγουν ειτε οχι!!!! Και στο μελλον αν ξανακανουμε γκέλα και επαναπαυθουμε στις δαφνες μας μια απο τα ιδια να παθουμε!! Το παθημα να γινει μαθημα...επιτελους!!!!!!!! Last edited by GeorgeP; 12-05-2010 at 20:24. |
|
|||
|
|||
![]()
Γιώργο κατά βάση συμφωνώ μαζί σου,αλλά φίλε μου σκέψου πόσες γενεές Ελλήνων πρέπει να περάσουν για να αλλάξει η αρρωστημένη νοοτροπία που τρώει τις σάρκες αυτής της χώρας. Κατά την γνώμη μου πολλές ή εκτός και πέσει καμμιά βόμβα ισοπεδωθούν τα πάντα και ξανακτιστεί εξ αρχής η χώρα(αστεισμός που δηλώνει την απαισιοδοξία μου). Μας λές ότι είσαι απολυμένος και λυπάμαι, αλλά για ρώτα και κάποιους που δουλεύουν και έχουν να πληρωθούν κανά 10μηνο, εκεί να δεις ομηρία.
![]() |
![]() |
|
|