![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ, μια μπόρα την έφαγα
![]() Και καλή μπόρα, από αυτές τις ανοιξιάτικες ![]() Το πρωί θα έρθω και εγώ στο Βενζιν - άδικο ... *Θα έρθω κατά τις 10:00 γιατί είστε και λίγο αργοί, οπότε μαζί θα φτάσουμε ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά καλό δρόμο να έχετε και σίγουρα θα περάσετε όμορφα.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θα ειναι και ενας φιλος μου μαζι με ducati multistrada.
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλή βόλτα.....να βγάλετε πολλές φωτό....
και από τοπία αλλά και ....από το τραπέζι (έχω λάβει υποσχέσεις για αυτοσυγκράτηση σε αυτή την εκδρομή ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μιά χαρά προλαβαίνεις παληκάρι μου ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστούμε Νικόλα και να ξεσκουριάζουμε κ λίγο τα εργαλεία μας ε?
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
γιατί βενζινάδικο ειναι και το ΑΕΓΕΑΝ που θα μαζευτούν τα παιδιά από το άστυ. και κόψε τα περί αργών και γρήγορων γιατί θα βρεθείς προ εκπλήξεων! αν επιμένεις όμως, το τσαι θα είναι Κευλάνης ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() To καλύτερο τσάι, είναι το κινέζικο Εννοώ θα ξεκινήσω από Αθήνα Χάρη. Και τους πειράζω λίγο. Όσο για το βενζιν-άδικο, το λέω έτσι, γιατι είναι ακριβή η βενζίνη και είναι άδικο. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Δεν θέλω να στεναχωρήσω τους φίλους με τα 1200gs.... | kostas_366 | Χιούμορ | 18 | 04-04-2010 02:19 |
ΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ Κυριακή 28/2/2010 | danaos | Χωμάτινες εξορμήσεις | 62 | 14-03-2010 09:27 |
Πως να τρελανετε τους συνεπιβατες σας στο αεροπλανο!!! | DERTILAS | Χιούμορ | 15 | 09-03-2010 14:02 |
Που θα βρούμε led flash για το 1200 GS??? | evanslam | Ζήτηση | 6 | 02-02-2010 16:32 |
για αυτούς που η δουλειά, τους επιτρέπει ακόμα να ονειρεύονται... | skippybi | Διάφορα | 4 | 27-01-2010 22:55 |