![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Αναρτησεις στο Varadero μπορεις οντως να τις βελτιωσεις,αλλα στα φρενα δεν υπαρχει κανενας λογος να κανεις το οτιδηποτε,γιατι απλα ειναι ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ!! |
|
|||
|
|||
![]()
Το ίδιο πράμα είναι μη φανταστείς τίποτα τρελές διαφορές.. Ίδιοι διαμέτροι δίσκων, ίδια υλικά brempo, ίδια πέδηση.. αυτό διαπίστωσα με το 1200, η μόνη διαφορά είναι στον καταμερισμό του βάρους στο 1200 που το έκαναν να έχει πιο "ελαφρυά αίσθηση" αλλά στην αποτελεσματικότητα είναι απολύτως ίδια.
Μη μου πεις για Intergal και συνδυασμένη πεδηση, εννοείται ότι σε συμβατικά φρένα η ικανότητα και εμπειρία του αναβάτη λειτουργεί ακριβώς οπως το Intergal δηλ. λίγο πίσω φρενάκι και καλό χύφτωμα μπροστινού, απλά βοηθήματα είναι μέχρι να αποκτήσεις εμπειρία. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
τίποτα? Εχω οδηγήσει 1100 και είναι τεθωρας μπροστά στο 1200! Πούλμαν με σπορ διθέσιο.... Μην προσπαθήσεις να με πεισεις για το αντίθετο, άστο. Απλά διαφωνούμε... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ta 1100-1200 σε φρενάρισμα δεν εχουν καμία διαφορά πλην της πιο ελαφριάς αισθησης που έχει το 1200 κατά τα άλλα το televeler πνίγει τα πάντα .. ![]() Last edited by JohnGS1100; 13-06-2013 at 21:45. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σαφώς το ΜΚ3 (για τα άλλα δεν ξέρω) έχει πιο δυνατά φρένα. Δεν ξέρω την αντοχή τους, γιατί ναι μεν το οδηγώ συχνά, αλλά δεν κατέβηκα και τον Κωλοσούρτη ![]() Θα έβαζα +1 στο Ηonda ακόμα και για τον τρόπο ενεργοποίσηής τους . +1 στο gs που βγαίνει το abs εκτός. Τα κιλά του 1100 φαίνονται παντού. Με το ξεκίνημα και συνεχώς. Σαφώς και στα φρένα. Σαν το 1200 με τη γυναίκα μου επάνω (+55 κιλα ![]() Μετρήσεις δεν έχω, αλλά αν θες τα μετράμε κάποτε. Last edited by forester; 13-06-2013 at 22:39. |
|
|||
|
|||
![]()
Το πίσω το χρησιμοποιώ μόνο στο φανάρι για να ξεκουράσω το πόδι μου.
|
|
|||
|
|||
![]()
Συμφωνώ με ploigos για τα φρένα του ΜΚ3 και τη σέλα του dero, το οποίο οδηγώ συχνά. Και κάθομαι και πίσω που και που. Μια χαρά είναι.
Τώρα η ευκολία του και η οδηγησιμότητά του, έιναι σαφώς κάτω από το gs. Αυτό είναι συμπέρασμα και του αδερφού μου (κατόχου του dero που λέμε...). Ανωτερότητα του Honda στην ΕΟ, στο ταξίδι με πολλά για πολύ ώρα, στην άνεση. Από 'κει μετά το gs είναι αλλού. Φορτωμένο ειδικά, πιστεύω ότι κάνει τη διαφορά απέναντι σε κάθε δίτροχο, ακόμα κι απέναντι στο 990 που ξεφόρτωτο απλά δεν πιάνεται. Οι παραπάνω διαπιστώσεις είναι αυστηρά προσωπικές, υποκειμενικές κι επιδέχονται αμφισβήτησης ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
To ίδιο πράγμα λέμε.. από φρενα το dero - καμία ανησυχία..
Η σέλα όμως ήταν σα να παίζεις μποουλινγ με τη πεθερά πίσω, .. ΄΄ετσι και ξεκαβαλούσε εκείνο το βουναλάκι έπεφτε πάνω σου σα τσουβάλι με πατάτες ..όπως τα ξεφορτώνουν στην λαχαναγορά .. ο οδηγός κολούσε στο ρεζερβουάρ με τα μαλακά του μόρι να γίνονται αερόσακοι και άκουγε διαπασών την βενζινα μαζι με το γκουπ του μπροστινού που ήταν σα τσιγαροχαρτο όταν κατέβαινες πεζοδρόμια και νόμιζες ότι θα έφευγε από τη θέση του.. ή θα σου ρθει στα μούτρα.. Ασε δε κάνω καμία υπερβολή, με αγανάκτησε το κτήνος.. Το gs είναι σα μπαούλο μέχρι να ξεκινήσει, από φρένα όμως δε μπορώ να τα συνηθίσω με τίποτα ειδικά στη βροχή παρόλο τα ABS του.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Για τη σέλα έχω αντίθετη άποψη. |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε εγώ δεν έχω καμία αντικειμενική άποψη για την πίσω σελα γιατί απλά δεν ανέβηκα, τα ίδια όμως άτομα που ανέβηκαν και στο Dero και στο GS διαπίστωσαν ιδίοις κ@λοις την διαφορά
![]() Εγώ το μόνο που διαπίστωσα σε φρενάρισμα με πίσω άτομο στο gs, είναι ότι τα μαλακά μου μόρια είναι στη θέση τους ![]() Με το dero σε φρενάρισμα το μπροστινό χάνονταν τελίως.. όχι μόνο με τη γλύστρα που έτρωγε το πίσω άτομο, αλλά και με τις εναλλαγές βάρους η επαφή μετο στήθος της συνεπιβάτιδας (είδικά αν ήταν καμιά μπαλκονατη ![]() Last edited by JohnGS1100; 13-06-2013 at 23:08. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πως Λειτουργεί το Διαφορικό | gemara | Τεχνικά θέματα διάφορα | 37 | 06-11-2011 11:03 |
Πως γίνεται το στρώσιμο του αυτοκινήτου ασχέτως μοντέλου. | Adrian | Αυτοκίνητο | 3 | 11-01-2010 08:14 |
Πως το λενε?? | DERTILAS | Χιούμορ | 4 | 01-01-2010 20:22 |
Πως λειτουργεί το KTRC της Kawasaki!!!!!!!!! | riko46 | Νέα μοντέλα BMW | 1 | 23-10-2009 21:05 |
Πως το λέτε το ....μόριο σας? | pepax66 | Ανέκδοτα | 10 | 11-03-2009 20:14 |