![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
παιδιά έτσι για να μη μένουν στον αέρα κάποια πράγματα (όχι ότι ενδιαφέρει όπως φαίνεται) επειδή μόλις άκουσα την κλήση...
1) 68.8 η εργασία (το λέει σαφώς και μου λέει να ξαναπάρω στο ίδιο τηλέφωνο για τα ανταλλακτικά) 2) τακάκια πίσω και αισθητήρα, το καλώδιο δηλαδή (διευκρινίζει) να πω στην κοπέλα 3) και το κερασάκι... έκανα λάθος και τελικά ΤΟΥ ΛΕΩ ότι είναι για 1200GS πριν μου τα πει αυτά ...ουψ ...δέχομαι όπως είπα ότι μπορεί να έκανε λάθος λόγω φόρτου κλπ. αλλά... (όπως και στην αρχή δεν έχει "αλλά"... βγάλτε μόνοι σας ότι συμπέρασμα θέλετε... όπως πχ. ότι είμαι ένας βαλτός, κακοπροαίρετος κουφός) |
|
|||
|
|||
![]()
Αγαπητέ Νίκο (NLS) μόλις μίλησα με M&S Κηφισιάς... Μιλώντας με το μηχανικό ο οποιος μου έλεγε τις τιμές απέξω (απ' όσο θυμόταν) μου είπε στα πολύ γρήγορα:
Πίσω τακάκια για 1200GS: - 43 € + ΦΠΑ (τα οικονομικά όχι τα μεταλλικα) - 76 € ή 79 € + ΦΠΑ (τα καλά τα μεταλλικά) - 9 € + ΦΠΑ η εργασία αν πάς μονο για αλλαγή τακακιών (αν είναι μαζί με service τότε είναι λίγο οικονομικοτερη η εργασία) Αυτά από εμένα... Υ.Γ. Οι τιμές - αν δεν κάνω λάθος (που μάλλον δεν κάνω) - είναι χωρίς τις εκπτώσεις του forum !! Last edited by CPretenteriS; 31-01-2011 at 15:46. |
|
|||
|
|||
![]()
καμία σχέση λοιπόν με ότι μου είπε - ποιος ξέρει
(σε περιμένω από εδώ να τ' ακούσεις) ευχαριστώ θα κοιτάξω την προσφορά του Περιστερά πάντως |
|
|||
|
|||
![]()
Στο FBI δουλεύεις και κρατάτε αρχείο των κλίσεων?
![]() Κάτι άσχετο, αν είναι το καλώδιο του αισθητήρα ABS θέλει αρκετή δουλειά για να βγει. Μήπως εννοούσε και κάτι τέτοιο μέσα στην τιμή? Γιατί το έχω πάθει εγώ και λόγο κόστους δεν έχω πάει ακόμα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτή η καταγραφή μας έχει σώσει από πολλές παρανοήσεις (με πελάτες). Εννοείται ενημερώνει το σύστημα μόλις πάρεις τηλ. ότι σε γράφει. Το έχουμε επειδή το πουλάμε (μεταξύ άλλων).
Έχω 4 χρόνια τη συγκεκριμένη μηχανή μου. Δεν είναι πρώτη φορά που αλλάζω τακάκια ούτε σε αυτή ούτε γενικώς. Δεν έχει καμία σχέση να λες θέλω τακάκια και να σου λέει για το καλώδιο του αισθητήρα του ABS. ΕΛΠΙΖΩ και πιστεύω σε παρανόηση (αλλά και να μη το πίστευα θα το έλεγα; κόντεψα να σταυρωθώ στην πλατεία Συντάγματος χωρίς καν να έχω σχολιάσει αυτό που έγινε, μόνο που το περιέγραψα, ενώ μεταξύ άλλων είδα και θαυμάσια απάντηση ότι έχουν παιδιά να θρέψουν και οι μηχανικοί ενώ εγώ προφανώς κόβω κατοστάευρα από τα δέντρα). |
|
|||
|
|||
![]()
για σου φιλε NLS......μ αρεσει γιατι τους εκανες ολους μπαχαλο
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Εδώ φίλε όλοι είναι υποψιασμένοι γιατί αφ'ενός έχουν πληρώσει ένα σκασμό λεφτά κι άλλοι λιγότερα (αλλά πάλι ένα σκασμό) για την αρχική αγορά μιας θεόβαρης αλλά 'αντβέ' μοτοσυκλέτας, και αφ'ετέρου έχουν τη φήμη ότι είναι 'χωσάκηδες' (ήτοι πληρώνουν υπέρογκα ποσά για αξεσουαρ 'αντβέ' ![]() Ένα πράμα μας είχε απομείνει, το φθηνό και εύκολο σέρβις, και ήρθε και μας το απομυθοποίησε απο παράκρουση-παραννόηση-παράκουσε αλλά το κατέγραψε και θα διαταχθεί ΕΔΕ.... Υπάρχει ο τύπος? Στο χωριό μου (Δράμεσι) θα τονε μουτζώνανε αμα περνούσε από τα καφενεία.... Φιλικά Ντίνος... |
|
|||
|
|||
![]()
Ευτυχώς που δεν μένω κοντά στο χωριό σου.
Πίστεψε με υπάρχω και δεν έχω πάθει καμία παράκρουση. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Δεν ξέρω τη να κάνω να κλάψω να νευριάσω ή να γελάσω!!! ''Τα Έπαιξα'' ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τουματσιλα
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τι να τις κάνουμε τις χάντρες;! επίδομα χαμηλοσυνταξιούχων | ortho | Επικαιρότητα | 5 | 22-10-2010 20:10 |
Τι γλώσσα μου έδωσαν; Ελληνική; | MARK | Κόσμος | 8 | 06-10-2010 11:07 |
Quiz......Βρήτε μου τις διαφορές... | vasorfa | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 20 | 06-07-2010 16:03 |
Σεξουαλικές φαντασιώσεις: Τι τις προκαλεί; | skippybi | Υγεία | 10 | 16-10-2009 11:02 |
Τι μου έτυχε??? | PortoLeone | Τι μας έτυχε | 17 | 05-02-2009 11:55 |