GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 11-02-2011, 14:35
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!
Προεπιλογή Απάντηση: Κερατέα, ή αλλιώς, τα κανάλια το κάνουν αβαβά...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από TEOSS Εμφάνιση μηνυμάτων
Εάν αστυνομικοί έρθουν σπίτι σας και σας πουν να απομακρυνθείτε γιατί εντόπισαν γιάφκα στο ισόγειο με τρομοκράτες μέσα, εσείς….θα μαζέψετε τους φίλους σας και θα επιτεθείτε εναντίον τους φωνάζοντας όσα ακούγονται στα βίντεο?????? Εάν δεν σας το πουν αλλά εσείς πάλι επιτεθείτε , σημαίνει ότι γνωρίζετε τι γίνεται στο ισόγειο .

Όταν λοιπόν μια τοπική κοινωνία γίνεται όμηρος και ταυτόχρονα προστάτης του πλέον σάπιου τμήματος της πολιτικής ,δημιουργείται μεγάλο πρόβλημα σε όλους. Και όταν λέω σε όλους εννοώ ΣΕ ΟΛΟΥΣ . Η κατάσταση στην Κερατέα είναι πολεμική και δεν έχει σχέση με τη χωματερή, είναι από τις πλέον επικίνδυνες καταστάσεις που έχω δει .Αυτό γιατί έχω ενδείξεις ότι ο κεντρικός σχεδιασμός της εξουσίας ΘΕΛΕΙ κάτι πάνω από αυτό που γράφτηκε περί καραμπίνας.

Εάν γίνει αυτό που σχεδιάζουν το μόνο που δεν θα <<ανέχονται>> μετά τα ΜΑΤ (και όχι μόνο) είναι να τους σπρώχνουν κάτι γραβατομενοι < χλεχλεδες >* έξω από το υπουργείο υγείας και θα σου πω που θα πάει και το ιατρείο και το νοσοκομείο μετά μιστερ ντοκ.ortho . Έτσι για να μην σε παρεξηγώ όταν μιλάς για χουντική αστυνομία , μιας και μετά <<θα δοκιμάσουμε ίσως νέες μορφές διακυβέρνησης**>> και είναι και λίγο απίθανο να μιλάς τότε.!!!

* …το έγραψα για να με χαρακτηρίσεις κομπλεξικό χωρίς πτυχίο ,εγώ σε λέω καρά κομπλεξικό ΜΕ πτυχίο (και μεταπτυχιακό?) και να φαγωθούμε μεταξύ μας ,την ώρα που οι εχθροί είναι εντός των πυλών και κάνουν ΠΑΡΤΙ στην υγειά των κορόιδων ..(ημών)

** … YouTube - Δήλωση Μπενάκη ….εάν δεν κάνω λάθος είναι το μόνο που δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμα ….και βιάζονται (το χαμόγελο του Πετσα…που κολλάει ?)
--------------------------------------------------------------------------------
Τα κάτωθι ελαφρώς χιούμορ …
pirate αντίθετα με αυτά που λες εγώ διαπιστώνω πολλά κόμπλεξ με …πτυχίο …

Σύντροφε Neo καλά τα λες ..αλλά δε μας λες σε ποια μπλοκ συμμετείχες στις πορείες που λες ότι πήγες και πότε (βασικό αυτό)…

Αν θες να πεις κάτι, πέστο καθαρά φίλε μου!
Εγώ δεν χαρακτηρίζω κανέναν εδώ μέσα, εκθέτω τις απόψεις μου.

Σαχλαμαρίτσες και καλυμένη απαξίωση ξέρω κι εγώ.

Κι αφού με λες κομπλεξικό, 1 βασικό πτυχίο, 1 πτυχίο ειδικότητας κι ένα διδακτορικό. Και για να γουστάρεις ακόμη περισσότερο και 3 γλώσσες έως άριστα κι αλλες 2 που δεν εξάσκησα.

Σε κάλυψα;

Τα επί προσωπικού αλλού φίλε μου!

Δεν ενοχλώ κανένα και δε σχολιάζω συνήθως απόψεις εκτός αν με προσβάλλουν.
Reply With Quote
Παλιό 11-02-2011, 14:36
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos Εμφάνιση μηνυμάτων
βρε παιδια η αστυνομια παιρνει εντολες απο την εξουσια,τον εκαστοτε υπουργο δημοσιας ταξης!κατα συνεπεια ειναι ευνουχισμενη και δεν μπορει να κανει τη δουλεια της οπως πρεπει και οπως θα ηθελε!ειναι βλεπετε στη μεση η παπαρια του ..."πολιτικου κοστους" που φοβουνται οι λαμογιοκυβερνωντες καρεκλοκενταυροι...!βγαινουν και μετα καποιοι σαχλαμπουχλες και φωναζουν"οριστε βαρανε το κακομοιρο το παιδακι(με την κουκουλα που φοραει λογω κρυου και τη μολοτωφ που δεν ειναι μολοτωφ αλλα μπυριτσα...)ερχονται μετα κι οι δικαστες και βγαζουν λαδι τα παλικαρακια και δενει το γλυκο...
νομιζει καποιος πως η αστυνομια δε θα μπορουσε να καταστειλει αμεσα οποιαδηποτε αναρχοκο#####στικη διαδηλωση-καταστροφη περιουσιων των πολιτων?η ερωτηση βεβαια ειναι ρητορικη...,θα μπορουσε και μαλιστα πιο ευκολα απο οτι θα μπορουσε να φανταστει καποιος...
παντως πρεπει ν αποφασισουμε κι εμεις τι αστυνομια και τι αστυνομικους θελουμε!θελουμε να μην κανουν καταστολη?να κανουν καταστολη με κουστουμι και χρησιμοποιωντας το savoir vivre?να κοβουν κλησεις η να μην κοβουν επειδη θεωρουμε οτι ειναι εισπρακτικο μεσο?
στο κατω κατω θελουμε αστυνομια η ...δε θελουμε?

τελος να αναφερθω σε προσφατη προσωπικη μου εμπειρια την περασμενη τεταρτη στη συγκεντρωση γιατρων-φαρμακοποιων στο συνταγμα.
ηταν λοιπον τα ματ παρατεταγμενα μπροστα απο τους τσολιαδες πανω απο το σκαλακι μετα το πεζοδρομιο σε μια γραμμη μηκους 100 μετρων!εγω καθομουν αριστερα τους.τον περισσοτερο χρονο καθομουν στο σκαλακι μπροστα τους,πολλες φορες μαλιστα για να δω πιο μακρια περναγα τον κλοιο και ανεβαινα πιο πανω.ε δε μου ειπαν τιποτα,δεν προκαλεσα,δεν ασχοληθηκα μ αυτους,δεν ασχοληθηκαν με μενα!
εισαστε φλωροι και δεν τσαμπουκαλευτηκατε........
αν τους κανατε καμμια επιθεση,ακομα κλωτσες θα τρωγατε....
Reply With Quote
Παλιό 11-02-2011, 15:38
nek21 Ο/Η nek21 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: ΘΕΡΜΗ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μoto: R1200ADV

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
εισαστε φλωροι και δεν τσαμπουκαλευτηκατε........
αν τους κανατε καμμια επιθεση,ακομα κλωτσες θα τρωγατε....

φαρμακοποιοι ειναι ρε κωστα οχι οικοδομοι!εχουν επιπεδο!
Reply With Quote
Παλιό 11-02-2011, 15:42
wet & dirty Ο/Η wet & dirty βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: athens
Μoto: R1200GS ADVENTURE & UNIVEGA ALPINA HT-550

τελος καλο ολα καλα προς το παρων!!!

ευτηχος που υπαρχουν καποιοι αστυνομικοι απο την ασφαλεια που ενδιαφερθηκαν και κατεθεσαν στον ανακριτη την αληθεια !!

παιδες θελει ηρεμια η ολη κατασταση γιατι δεν ειναι καλο για κανεναν οι ακρεες καταστασεις!!!να ειμαστε καλα και παντα ορθιοι!!!
Reply With Quote
Παλιό 11-02-2011, 15:54
Neo Ο/Η Neo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2009
Περιοχή: Αθήνα

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από wet & dirty Εμφάνιση μηνυμάτων

ευτηχος που υπαρχουν καποιοι αστυνομικοι απο την ασφαλεια που ενδιαφερθηκαν και κατεθεσαν στον ανακριτη την αληθεια !!

παιδες θελει ηρεμια η ολη κατασταση γιατι δεν ειναι καλο για κανεναν οι ακρεες καταστασεις!!!να ειμαστε καλα και παντα ορθιοι!!!
Μπράβο , να είστε καλά!
Reply With Quote
Παλιό 11-02-2011, 16:00
Senior Member

Απόσπασμα:

Χαίρομαι φίλε μου!
Καμιά αγωγούλα μήπως κάποτε κάποτε σωφρονιστούν οι ρόμποκοπ;
Reply With Quote
Παλιό 11-02-2011, 16:20
griv_gs Ο/Η griv_gs βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μoto: R 1200 GS ADVENTURE

Απόσπασμα:

Μπράβο φίλε. Μίλησα και με τον Άγγελο και ήταν πολύ τρελαμένος.
Reply With Quote
Παλιό 11-02-2011, 16:47
griv_gs Ο/Η griv_gs βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μoto: R 1200 GS ADVENTURE

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Χαίρομαι φίλε μου!
Καμιά αγωγούλα μήπως κάποτε κάποτε σωφρονιστούν οι ρόμποκοπ;
Γιάννη, επειδή απάντησες παραπάνω σε ποστ μου, θέλω να σου πω ότι δεν απειλώ. Δεν είναι του στυλ μου.

Επίσης, σχετικά με το αν σε υποχρεώνουν να πας στα ΜΑΤ, άσε εμένα να το γνωρίζω καλύτερα απο σένα. Μάθε να ακούς και κανέναν που σε κάποια θέματα έχει περισσότερες γνώσεις λόγω επαγγέλματος.

Γιατί αν ξέρεις περισσότερα για αστυνομία, να παραιτηθώ να γίνω ορθοδοντικός, αν και είμαι άσχετος από το επάγγελμα.

Επίσης, θέλω να σου πω ότι μπορεί κάποιος στο φόρουμ να είναι αστυνομικός και να υπηρετεί στα ΜΑΤ.
Δεν είναι καθόλου σωστό να τους τσουβαλιάζεις όλους και να μιλάς συνεχώς απαξιωτικά γι' αυτή την μερίδα ανθρώπων. Χαρακτηρισμοί όπως ρόμποκοπ, δεν νομίζω να ταιριάζουν στο φόρουμ. Αν έχεις κόμπλεξ, με τους συγκεκριμένους, τουλάχιστον εκφράσου κόσμια, για να μην νιώθει εδώ μέσα κάποιος άβολα, απλώς για το επάγγελμά του.

Δεν νομίζω να σου άρεσε αν συλλαμβάνονταν ένας ορθοδοντικός να κλέβει, να εγραφα εδω μέσα οι κλέφτες ορθοδοντικοί.

Εξάλλου απ' οτι θυμάμαι σε άλλο ποστ, πειράχτηκες όταν λέχθηκε ότι οι ορθοδοντικοί είναι φοροφυγάδες γιατί κανένας δεν κόβει αποδείξεις και αμέσως απάντησες ότι εσύ πάντα έκοβες. Δεν είναι άσχημο το τσουβάλιασμα?

Τώρα το αν είναι συμπολίτες σου οι ΜΑΤ, δεν θέλω να το σχολιάσω γιατί με την δική σου λογική, δεν είναι συμπολίτης σου ο τροχονόμος που σου κόβει κλήση, ούτε ο εφοριακός που σε ελέγχει, ούτε οι του ΤΕΒΕ που θα σου βάλουν πρόστιμο. Εγώ τουλάχιστον αυτό κατάλαβα.

Αλλά λάθη είμαστε, μπορεί να κάνουμε και ανθρώπους
Reply With Quote
Παλιό 11-02-2011, 20:16
diomiles Ο/Η diomiles βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Αιγαλεω Αθηνα
Μoto: f650gs

Uploaded with ImageShack.us
Reply With Quote
Παλιό 11-02-2011, 21:24
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από grivgs Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιάννη, επειδή απάντησες παραπάνω σε ποστ μου, θέλω να σου πω ότι δεν απειλώ. Δεν είναι του στυλ μου.

Επίσης, σχετικά με το αν σε υποχρεώνουν να πας στα ΜΑΤ, άσε εμένα να το γνωρίζω καλύτερα απο σένα. Μάθε να ακούς και κανέναν που σε κάποια θέματα έχει περισσότερες γνώσεις λόγω επαγγέλματος.

Γιατί αν ξέρεις περισσότερα για αστυνομία, να παραιτηθώ να γίνω ορθοδοντικός, αν και είμαι άσχετος από το επάγγελμα.

Επίσης, θέλω να σου πω ότι μπορεί κάποιος στο φόρουμ να είναι αστυνομικός και να υπηρετεί στα ΜΑΤ.
Δεν είναι καθόλου σωστό να τους τσουβαλιάζεις όλους και να μιλάς συνεχώς απαξιωτικά γι' αυτή την μερίδα ανθρώπων. Χαρακτηρισμοί όπως ρόμποκοπ, δεν νομίζω να ταιριάζουν στο φόρουμ. Αν έχεις κόμπλεξ, με τους συγκεκριμένους, τουλάχιστον εκφράσου κόσμια, για να μην νιώθει εδώ μέσα κάποιος άβολα, απλώς για το επάγγελμά του.

Δεν νομίζω να σου άρεσε αν συλλαμβάνονταν ένας ορθοδοντικός να κλέβει, να εγραφα εδω μέσα οι κλέφτες ορθοδοντικοί.

Εξάλλου απ' οτι θυμάμαι σε άλλο ποστ, πειράχτηκες όταν λέχθηκε ότι οι ορθοδοντικοί είναι φοροφυγάδες γιατί κανένας δεν κόβει αποδείξεις και αμέσως απάντησες ότι εσύ πάντα έκοβες. Δεν είναι άσχημο το τσουβάλιασμα?

Τώρα το αν είναι συμπολίτες σου οι ΜΑΤ, δεν θέλω να το σχολιάσω γιατί με την δική σου λογική, δεν είναι συμπολίτης σου ο τροχονόμος που σου κόβει κλήση, ούτε ο εφοριακός που σε ελέγχει, ούτε οι του ΤΕΒΕ που θα σου βάλουν πρόστιμο. Εγώ τουλάχιστον αυτό κατάλαβα.

Αλλά λάθη είμαστε, μπορεί να κάνουμε και ανθρώπους
Αν δε νιώθεις ρόμποκοπ γιατί να σε πειράξει ο χαρακτηρισμός;

Φίλε μου δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε, διότι προφανώς δεν κατάλαβες.
Πολλοί πάντως την έχετε εύκολη τη λέξη κομπλεξικός. Το κόμπλεξ αν δεν κάνω λάθος την έχεις απέναντι σε κάτι που ζηλεύεις.
Πάντα όπου υπάρχει αντίστοιχο θέμα, έχω ξεκαθαρίσει ότι τα έχω με τις μονάδες καταστολής. Ο απλός αστυνομικός είναι φίλος μου. Ο εφοριακός δεν είναι φίλος μου όταν δεν κάνει σωστά τη δουλειά του. Ο γιατρός επίσης δεν είναι φίλος μου όταν ζητάει φακελάκι. Οταν κάνω τροχαία παράβαση την αναγνωρίζω, ούτε τρελίτσα το παίζω, ούτε χαζός. Και πινακίδα έχω στη μηχανή μου, σε αντίθεση με πολλούς αστυνομικούς που γνωρίζω και στις προσωπικές τους μηχανές δεν έχουν την πινακίδα κι επαφύονται στην κακώς εννοούμενη συναδερφικότητα. Είχε κάποια στιγμή απαντήσει επ'αυτού ένας συμφορουμίτης Ζητάς από τη θεσαλλονίκη, δε θυμάμαι αυτή τη στιγμή το ψευδώνυμό του. Αλλά την αυθαιρεσία, ιδίως από αυτούς που φορούν τη στολή δεν τη συγχωρώ.

Αλλά διαβάζουν όλοι ότι θέλουν να διαβάσουν
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης