![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αν θες να πεις κάτι, πέστο καθαρά φίλε μου! Εγώ δεν χαρακτηρίζω κανέναν εδώ μέσα, εκθέτω τις απόψεις μου. Σαχλαμαρίτσες και καλυμένη απαξίωση ξέρω κι εγώ. Κι αφού με λες κομπλεξικό, 1 βασικό πτυχίο, 1 πτυχίο ειδικότητας κι ένα διδακτορικό. Και για να γουστάρεις ακόμη περισσότερο και 3 γλώσσες έως άριστα κι αλλες 2 που δεν εξάσκησα. Σε κάλυψα; Τα επί προσωπικού αλλού φίλε μου! Δεν ενοχλώ κανένα και δε σχολιάζω συνήθως απόψεις εκτός αν με προσβάλλουν. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
εισαστε φλωροι και δεν τσαμπουκαλευτηκατε........
![]() αν τους κανατε καμμια επιθεση,ακομα κλωτσες θα τρωγατε.... ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() φαρμακοποιοι ειναι ρε κωστα οχι οικοδομοι!εχουν επιπεδο! |
|
|
|||
|
|||
|
τελος καλο ολα καλα προς το παρων!!!
![]() ευτηχος που υπαρχουν καποιοι αστυνομικοι απο την ασφαλεια που ενδιαφερθηκαν και κατεθεσαν στον ανακριτη την αληθεια !! παιδες θελει ηρεμια η ολη κατασταση γιατι δεν ειναι καλο για κανεναν οι ακρεες καταστασεις!!!να ειμαστε καλα και παντα ορθιοι!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Μπράβο , να είστε καλά!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Χαίρομαι φίλε μου! Καμιά αγωγούλα μήπως κάποτε κάποτε σωφρονιστούν οι ρόμποκοπ; |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Επίσης, σχετικά με το αν σε υποχρεώνουν να πας στα ΜΑΤ, άσε εμένα να το γνωρίζω καλύτερα απο σένα. Μάθε να ακούς και κανέναν που σε κάποια θέματα έχει περισσότερες γνώσεις λόγω επαγγέλματος. Γιατί αν ξέρεις περισσότερα για αστυνομία, να παραιτηθώ να γίνω ορθοδοντικός, αν και είμαι άσχετος από το επάγγελμα. Επίσης, θέλω να σου πω ότι μπορεί κάποιος στο φόρουμ να είναι αστυνομικός και να υπηρετεί στα ΜΑΤ. Δεν είναι καθόλου σωστό να τους τσουβαλιάζεις όλους και να μιλάς συνεχώς απαξιωτικά γι' αυτή την μερίδα ανθρώπων. Χαρακτηρισμοί όπως ρόμποκοπ, δεν νομίζω να ταιριάζουν στο φόρουμ. Αν έχεις κόμπλεξ, με τους συγκεκριμένους, τουλάχιστον εκφράσου κόσμια, για να μην νιώθει εδώ μέσα κάποιος άβολα, απλώς για το επάγγελμά του. Δεν νομίζω να σου άρεσε αν συλλαμβάνονταν ένας ορθοδοντικός να κλέβει, να εγραφα εδω μέσα οι κλέφτες ορθοδοντικοί. Εξάλλου απ' οτι θυμάμαι σε άλλο ποστ, πειράχτηκες όταν λέχθηκε ότι οι ορθοδοντικοί είναι φοροφυγάδες γιατί κανένας δεν κόβει αποδείξεις και αμέσως απάντησες ότι εσύ πάντα έκοβες. Δεν είναι άσχημο το τσουβάλιασμα? Τώρα το αν είναι συμπολίτες σου οι ΜΑΤ, δεν θέλω να το σχολιάσω γιατί με την δική σου λογική, δεν είναι συμπολίτης σου ο τροχονόμος που σου κόβει κλήση, ούτε ο εφοριακός που σε ελέγχει, ούτε οι του ΤΕΒΕ που θα σου βάλουν πρόστιμο. Εγώ τουλάχιστον αυτό κατάλαβα. Αλλά λάθη είμαστε, μπορεί να κάνουμε και ανθρώπους
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Φίλε μου δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε, διότι προφανώς δεν κατάλαβες. Πολλοί πάντως την έχετε εύκολη τη λέξη κομπλεξικός. Το κόμπλεξ αν δεν κάνω λάθος την έχεις απέναντι σε κάτι που ζηλεύεις. Πάντα όπου υπάρχει αντίστοιχο θέμα, έχω ξεκαθαρίσει ότι τα έχω με τις μονάδες καταστολής. Ο απλός αστυνομικός είναι φίλος μου. Ο εφοριακός δεν είναι φίλος μου όταν δεν κάνει σωστά τη δουλειά του. Ο γιατρός επίσης δεν είναι φίλος μου όταν ζητάει φακελάκι. Οταν κάνω τροχαία παράβαση την αναγνωρίζω, ούτε τρελίτσα το παίζω, ούτε χαζός. Και πινακίδα έχω στη μηχανή μου, σε αντίθεση με πολλούς αστυνομικούς που γνωρίζω και στις προσωπικές τους μηχανές δεν έχουν την πινακίδα κι επαφύονται στην κακώς εννοούμενη συναδερφικότητα. Είχε κάποια στιγμή απαντήσει επ'αυτού ένας συμφορουμίτης Ζητάς από τη θεσαλλονίκη, δε θυμάμαι αυτή τη στιγμή το ψευδώνυμό του. Αλλά την αυθαιρεσία, ιδίως από αυτούς που φορούν τη στολή δεν τη συγχωρώ. Αλλά διαβάζουν όλοι ότι θέλουν να διαβάσουν |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Στα 12 € το πακέτο τα τσιγάρα (για το κόψιμο του καπνίσματος) ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Υγεία | 32 | 05-03-2011 13:09 |
| Σουβάλα ή αλλιώς Πολύδροσο! | morfeas | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 9 | 19-04-2010 19:48 |
| Mireo ή αλλιώς Ginius Driver | zipman | Πλοήγηση - Hardware και Software | 4 | 24-03-2010 12:05 |
| ενόχληση στα γόνατα ή αλλιώς, πονάν τα παλικάρια; | kostas-patra | Γενικά - Αναβάτης | 22 | 15-11-2009 22:03 |
| R1 ENDURO - Η αλλιώς ο ψυχασθενής SJAAK | panGS | Ταξίδια στο εξωτερικό | 16 | 22-06-2009 23:05 |