![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Πάρτε με μαζί σας μπας και την σκαπουλάρω λίγο από την ελληνική μαυρίλα....
|
|
|
|||
|
|||
|
Ανέβασες ψηλά τον πύχη Γιώργο, με το ταξιδιωτικό σου και να δούμε τώρα πως θα σε ακολουθήσουμε....
![]() Πάντα τέτοια... Τους χαιρετισμούς μου στην Κωνσταντίνα... |
|
|
|||
|
|||
|
αφού το είπα και το ξαναείπα, ετοιμάζω εγώ ένα δωράκι στον gemara... το κάνω σιγά σιγά PDF για να το έχει σε μορφή... βιβλίου (100+ σελίδες βγαίνει!!!!!!!)
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Τους μεταφέρω, μόνο τους χαιρετισμούς, όχι τη Silvi για να μη με καθαρίσουν και μένα!
|
|
|
|||
|
|||
|
Γιώργο πραγματικά "ζωγράφισες" με το στήσιμο των φωτό και την αφήγησή σου. Κοντά δυόμιση ώρες τώρα ταξίδευα μαζί σας.
![]() Γιώργο και Κωνσταντίνα, να είστε πάντα καλά να συνταξιδεύετε. Τα καλύτερα τώρα ξεκινούν....................... ![]() ![]() Τα σχόλια από κοντά. Μάλλον χρειάζομαι και κάποια πιο αναλυτικά πρακτικά μαθήματα φωτογραφίας , ο Σταύρος είναι περισσότερο του θεωρητικού![]() .
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Εγώ πάλι μετά από αυτό το ποστ υποσχέθηκα στον ευατό μου να μην ασχοληθώ ξανά με άλλα θέματα στο φόρουμ πέρα από αυτά που με κάνουν να χαμογελώ. ![]() Ευχαριστούμε και πάλι Γιώργο & Κωνσταντίνα.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Η θεωρία είναι απαραίτητη, έχω ρίξει πολύ διάβασμα και γω για τη φωτογραφία και εξακολουθώ, γιατί τρέχουν και εξελίσσονται πολύ αυτά τα μηχανήματα και άμα τ' αφήσεις, άντε να τα προλάβεις μετά! Μικρή είσαι ακόμη όμως και πας πολύ καλά! ![]() Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Γιώργο και Κωνσταντίνα, απλά υπέροχοι!
|
|
|
|||
|
|||
|
Αυτά είναι ταξιδιωτικά! Πραγματικά, ξεχνιέσαι από την καθημερινότητα (συμφωνώντας με τα σχόλια ), χαζεύεις με τις ωραίες φωτογραφίες, παίρνεις ιδέες, συνταξιδεύεις με το συγγραφέα τους, που άθελά του σου θυμίζει πόσο τυχερός είσαι που έχεις ένα GS...
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Καφεδάκι στο Ρίο - Σάββατο 6 Ιουνίου 09 | NNN | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 154 | 09-05-2011 19:47 |
| Πένα Mont Blanc Original | billy_bmw | Πωλήσεις γενικώς | 1 | 29-03-2011 12:51 |
| Αγώνας motocross την Κυριακή στις 0830 το πρωί... | gemara | Παλαιά μοντέλα - Classic | 8 | 28-11-2010 12:50 |
| Καφεδάκι στο Κιάτο - Σάββατο 28-8-2010 | Neo | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 5 | 27-08-2010 19:59 |
| Mont Blanc Μανικετόκουμπα | angpass | Πωλήσεις γενικώς | 0 | 18-12-2009 22:39 |