![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Για πεστε μου τωρα κατι ....... αμα το δεις στο κατόπι σου αυτό δεν θα το κυνηγήσεις εεεεε???? ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μολις μου ήρθε με mail το εξώφυλλο του επόμενου τεύχους
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Είναι εξελιγμένες Τεχνολογίες... που μόνο οι ποιοτικές μηχανές έχουν... και οπλίζουν αυτόματα για να προστατεύσουν την περιουσία του κατόχου...
![]() Τα σκούτερ δεν έχουν τέτοιους αυτοματισμούς... γι' αυτό και απορείς... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πασχαλη μου ,εμ το κυνηγησες!... εεμ το πιασες?????
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Επίσης μην ξεχνάς στις σειρήνες.....ήταν δύσκολο να αντισταθείς (μόνο ο Οδυσσέας κάτι μας έκρυβε) Last edited by z_atomic; 07-07-2011 at 16:48. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
καλααααααααα |
|
|||
|
|||
![]()
ολοι οι αντρουα εδω !!!! κατσε να μπουν οι γυναικες σας και τα λεμε .....
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
από ότι βλέπω όλοι στο τραπέζι ασχοληθήκαμε με τα ίδια περίπου πράγματα !!!!!
Βεβαίως κύριε motovlamenos και σεβόμαστε και υπηρετούμε πιστά τις γυναίκες μας. Αλλωστε αυτές είναι η κυβέρνηση σε κάθε νοικοκυριό. ![]() Βεβαίως και οι γυναίκες με την σειρά τους θα δηλώσουν ότι στο συγκεκριμένο τραπέζι δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα αφού οι άντρες του GSforum ήταν και είναι απόλυτα πιστοί στους άγραφους ηθικούς νόμους του φόρουμ που τους θέλει πιστούς στις συντρόφους τους χωρίς ποτέ να δημιουργούν υποψίες ή υπαινιγμούς περί του αντιθέτου !!!!! Να γιατί GSforum.... (τι μ@λ@κ#$ λέω για να σωθώ από την γυναίκα μου !!!!) ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
χι χι χι !
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ο Αχαϊκός καφές της Τετάρτης 15-6-11, στο Ρίον! | Jefe | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 14 | 16-06-2011 11:22 |
Ο Αχαϊκός καφές της Τετάρτης 8-6-11, στο Θεατράκι! | Jefe | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 71 | 12-06-2011 22:46 |
Ο καφές της Τετάρτης 01 Ιουνίου, στο Kitchen Bar Αλίμου | moby_gr | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 74 | 03-06-2011 17:25 |
Ο καφές της Τετάρτης 11/5/11 στο Kitchen bar στον Άλιμο !!! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 81 | 13-05-2011 20:10 |
Ο καφές της Τετάρτης 16/2/11, ε κ τ ά κ τ ω ς στο Kitchenbar στον Άλιμο !!! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 46 | 19-02-2011 20:22 |