![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Και μερικες φωτο...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
και για να μη ξεχναμε ποιος ηταν διπλα μας....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΕΝΑ μεγαλο Μπραβο!!!! σε ολους σας! Δυστυχως δεν μπορεσα να ερθω! Την επομενη φορα ομως...
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπραβο παιδια. Απ οτι βλεπω απο τις φωτογραφιες εγινε πολυ καλη προετοιμασια και στησιμο του περιπτερου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εκτός απ' τα εκθέματα,
υπήρχε - σε ειδικό χώρο - ένα εντυπωσιακό Show, από τον διεθνή Showman Mókus ... ![]() .
|
||||
|
||||
![]()
...αυτά που είδαμε στην έκθεση,
ήταν ασυγκρίτως πιο ενδιαφέροντα από τα βιντεάκια .... .
|
|||
|
|||
![]()
Ενα μεγάλο μπράβο παιδιά!Λόγω υποχρεώσεων δεν κατάφερα να έρθω.και πάλι μπραβο!
|
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν παιδιά.Εγώ ήρθα στην έκθεση.Μηχανάκια πολλά αλλά αντιπροσοπία καμία.Δεν κατάλαβα δηλαδή.Τόσο πολύ έχουν ανεβει οι πωλήσεις και δεν θελουν αλλους πελάτες ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Το περίπτερο του φόρουμ πολύ καλο με παρα πολύκόσμο!!!!!!!!!!Γνώρισα τον Κο Στράτο syan και τον wolfarin(δεν θυμάμαι το όνομα του παιδιού). του χρόνου ακόμα καλύτερα με 20 μηχανακια ..... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Νομίζω οτι τα λόγια είναι περιττά!!!Τα Συγχαρητήρια μας σε όλους!Μπράβο στα παιδιά!Δυστυχώς δεν μπόρεσα να έρθω!Να είσαστε σίγουροι όμως,οτι στην επόμενη διοργάνωση τέτοιου είδους,θα είμαι ΠΑΡΩΝ!!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Αυτό μου είχε ξεφύγει !!!!!!!!
![]() Καινούριο Νικολάκη καινούριο ????? |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το GS forum "αναβαθμίζεται" .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ανακοινώσεις | 16 | 14-05-2009 01:51 |
Καφεδάκι στην "Αίγλη" στο Ζάππειο Τετάρτη 22 Απριλίου | riko46 | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 18 | 25-04-2009 15:19 |
Καφεδάκι στην "Αίγλη" στο Ζάππειο Τετάρτη 15 Απριλίου | riko46 | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 18 | 17-04-2009 02:28 |
Καφεδάκι στην "Αίγλη" στο Ζάππειο Τετάρτη 8 Απριλίου | riko46 | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 39 | 11-04-2009 17:47 |
Καφεδάκι στην "Αίγλη" στο Ζάππειο Τετάρτη 1 Απριλίου | leonidas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 35 | 04-04-2009 19:55 |