![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
:sm5::sm5:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Παιδιά το πόσο χάρηκα που σας ξαναείδα και δη ειδικότερα στα μέρη μου δεν μπορώ να το περιγράψω. Εννοείται ότι ΔΕΝ έκανα τίποτα το ιδιαίτερο και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως σας ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ που μας τιμήσατε με τον ερχομό σας. ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ!!!!! Ένα έχω να πω... ΤΟ GSforum απλά ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ. Για πολλούς και διαφόρους λόγους... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Nα είστε πάντα καλά Λάκη μου, εσύ και η Σοφιάννα... ![]() ![]() ![]() ** Μην λες μεγάλα λόγια, γιατί αυτός που κάνει "καταγγελίες"¨. ακόμη δεν ξύπνησε...!!! Περίμενε να δούμε τι θα πει και αυτός..!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο παιδιά!!! Έτσι να περνάτε πάντα καλα μακάρι να μπορούσα να ξαναερχομουνα αλλα μετα θα με βάζατε ψυχιατρειο με τόση τρέλα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Λακη το χτυπημα σου ητα ν πολυ ΥΠΟΥΛΟ κατω απο την μεση
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() και περναω στο παρασηνθημα.... Τα γλυκαδια μοσχαροκεφαλης που εφαγα φιλτατε Λακη ειναι αιτια μηνησεως και μαλιστα πρεπει να διωχθεις για ποινικο αδηκημα διωτη μας εθεισες σε τετοιου ειδου γευσεις,θα μπωρουσε να συγκαταλεγεται στα ναρκωτικα ![]() ![]() ![]() ![]() οχι λεω εεε??? ε τοτε θα το βαλω ΟΛΟ μεσα στο στομα ![]() ![]() ![]() Δεν θα μας κανεις εσυ φιλε μου Λακη διχασμενα και αναποφαστιτα ατομα μιας και πεδευομαι 34 χρονια τωρα να φερω τον εαυτο μου στον ισιο δρομο ![]() ![]() Και δεν φτανουν ολα αυτα χρειαστικε να κανω πολλη ωρα,πολλες γαργαρες με αυτο το περιεργο ροζ υγρο.. ![]() που για εναν περιεργο λογο δεν τελειωνε ποτε αστηρευτη πηγη δεν ξερω τι να προτοθυμηθω οριστε κιαλο προβλημα μη σωστη κατανομη σκεψης... Θα το σκεφτω πολυ να σας ξαναμιλισω αν δεν σας κυνηγισω νομικα..... Και να τονισω και κατι ακομα.....ΔΕΝ τρωμε συνεχεια....απλα το φαει ειναι το δελεαρ για να κανει καποιος ενα ταξιδι 300+ χιλιομετρων...και εγω ειμαι παιδι ακομα πανω στην αναπτηξη να μην υποκυψω???????? Καπου εδω τελιωνω με τις καταγγελιες ![]() ![]() . . . . . ΦΙΛΕ Λακη ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ηταν υπεροχα....αξιζε με χιλια που ξεκινησα με κολαση συννεφων στον οριζοντα και με προκαταρτικη βροχη,αλλα σε μια γωνια του μυαλου μου ειπα...... ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΗ ΜΙΑ ΒΡΟΧΗ και δεν επεσα εξω. εις το πανιδειν ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Last edited by LakisGS; 08-10-2011 at 17:02. |
|
|||
|
|||
![]()
μπράβο στην παρέα!!!!
![]() ![]() Αργύρηηηηηηηηηη καλή αποκριά φίλε... ![]() ...ξέρεις εσύ ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Το ζεστό χαμόγελο στο καλωσόρισμα ήταν αρκέτο, πραγματικά ήταν όλα πολύ όμορφα!!! Λάκη Σοφιάννα σας ευχαριστούμε μέσα απ την καρδιά μας, Καλή αντάμωση στην επόμενη!!! ![]() ![]() ΥΓ. ...να πω για καραβιδομακαρονάδα στο Τρίκκερι ή δεν κάνει? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μολις τελειωσα με την δουλεια, και θα ηθελα και εγω να ευχαριστησω την σοφιαννα και τον λακη καθως και τα αλλα παιδια για το υπεροχο βραδυ. λακη, το μονο αρνητικο ηταν οτι καθημενος διπλα στο παιδι απο την σιατιστα, δεν προλαβα να δοκιμασω το κρασακι.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
..Ορεινή Πινδος με σκηνακι, κέφι...και μπόλικο adventure" | xurxes | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 163 | 05-05-2012 19:24 |
δεξί καπάκι κυλίνδρων R1150GS... | MIKEVIII | Ζήτηση | 5 | 30-08-2011 08:03 |
Τσιπουράκι-φρέσκο ψαράκι στη Σάρτη Χαλκιδικής Σάββατο 6/11/10 | Hekima | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 59 | 08-11-2010 22:32 |
Μεθυσμένος στην παραλία βάζει το σορτσάκι του για μπλούζα!! | Kolokas | Αστεία Video | 9 | 30-03-2010 13:20 |
Το θυμάστε το παιδάκι ; Επιστρέφει σύντομα στην Ελλάδα με το "Δημοκρατικό Κόμμα Α | MARK | Μου τη δίνει που ..... | 34 | 25-02-2010 10:17 |