![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Μεγειά σου Μάρκο ... πάντα σε χαρούμενα κ ασφαλή ταξίδια να την χρησιμοποιείς ...
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Η καινούργια HERO3 Black Edition | Wi-Fi enabled | Most Advanced HD GoPro Ever διατίθεται;
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και γενικά η νέα σειρά.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Άρα θα περιμένουμε λιγάκι ακόμα όσοι ενδιαφερόμαστε.. και μακάρι να γίνει και πάλι ομαδική! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() Φοβερό marketing πάντως η Sony δεν κατάλαβε τι την κτύπησε... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
η Sony γενικώς είναι σκιά του εαυτού της... που κυριαρχεί δηλαδή πια; πουθενά
|
|
|||
|
|||
![]()
καλημέρα εγώ και καινούργιος είμαι και πολλά από αυτά τα μαραφέτια δεν ξέρω μπορετέ να με συμβουλέψετε πια πρέπει να πάρω τη άλλο θα χρειαστώ και με ποιον τρόπο να παραγγιλλω ευχαριστώ πολύ α τι είναι το πμ
|
|
|||
|
|||
![]()
Πμ προσωπικό. Μηνυμα
|
|
|||
|
|||
![]()
σημερα που μιλησα με τον αντιπροσωπο που τις φερνει στην ελλαδα.. μου ειπε την επομενη βδομαδα θα εχει καποια κομματια (τουλαχιστον για τη white edition που ρωτησα). τωρα αν ενδιαφερεται κανεις ακομα εγω παντως ειμαι μεσα για μια ομαδικη μεσα στο δεκεμβριο...249 μου ειπε τιμη χωρις καρτα.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
για την Go Pro Hero 2 ή 3 ειναι αυτη η τιμη...???
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ομαδική αγορά κάμερας - GOPRO HD 1080 HELMET/ΜΟΤΟRSPORT | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 54 | 11-11-2011 20:45 |
Γλάρος έκλεψε GoPro κάμερα και τράβηξε βίντεο!!! | skippybi | Ζώα | 19 | 30-06-2011 11:26 |
Malaysia MIROS 1st Motorcycle Outdoor Crash Test MMC0001 | Nondas | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 8 | 01-06-2011 14:47 |
Πωλειται GoPro Hero HD 1080p Βιντεοκαμερα | immunity | Πωλήσεις γενικώς | 1 | 12-02-2011 23:30 |
Ομολογία : η χρεοκοπία συνεχίζεται. Ομολογία : Δεν υπάρχει κράτος δικαίου | gsmaniac | Ελλάδα | 1 | 23-09-2010 07:43 |