![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Κι εγώ πέρασα ωραία παιδιά αν και δεν ξέρω κανένα.
Ελπίζω την επόμενη φορά να σας γνωρίσω. Ήταν μεγάλη η έκπληξη μου όταν είδα τόσες BMW στο Ζάππειο δεν το περίμενα με τίποτα. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Πρώτη σειρά τα είχαμε................. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μηχανές έψαχνε ο άνθρωπος...ΟΧΙ σκούτερ!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ωραία τα περάσαμε και πολύ μεγάλη προσέλευση!!! Φωτογραφίες όμως δεν βλέπω!!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραίο καφεδάκι, κουβέντα, παρέα καλή και το λεγόμενο (και όμορφο) χαζοξενύχτι.
Χάρηκα που σας είδα. |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά συγγνώμη που δεν ήρθα εχτές αλλά έτυχε μία οικογενειακή κατάσταση που δεν μπορούσα να αποφύγω. Τίποτα το σοβαρό αλλά…..
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αλλά και τρισαλά φίλε. Θα είχαμε γίνει τρείς και θα μας πρόσεχαν. Να είσαι καλά Βάγγο μου. Την επόμενη......................... |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Εεεε ... όχι και χαζό με τον Ηλία Βροχίδη στην παρέα ... ![]() .
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Έρχονταιαιαιαιαιαι ................... ![]()
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ουζάκι Ηράκλειο 24 Νοεμβρίου | pirate | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 25 | 25-11-2010 19:54 |
Καφεδάκι την Tετάρτη 14 Ωκτοβρίου στον Πειραιά! | arisxios | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 109 | 16-10-2009 02:04 |
Καφεδάκι την Tετάρτη 30 Σεπτεμβρίου στο NOTOS cafe! | riko46 | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 83 | 03-10-2009 14:00 |
Καφεδάκι την Tετάρτη 1 Ιουλίου στην Μαρίνα Αλίμου! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 44 | 05-07-2009 20:27 |