![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Μπράβο παιδιά πολύ ωραίο οδοιπορικό και παρουσίαση. Ότι έπρεπε για Δεκέμβρη μήνα |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Από της φωτογραφίες και την αφηγηση πρέπει το ταξίδι σας να ήταν συναρπαστικό , διαφορετικά μέρη, άλλες κουλτούρες, άλλες εικόνες, από αυτά της ΕΥΡΩΠΗΣ. Ένα μεγάλο ΜΠΡΆΒΟ για αυτήν την ωραία ΠΕΡΙΠΈΤΕΙΑ , γιατί πράγματι είναι μια περιπέτεια. Κυριάκο θα σε συναντησω στο καφέ ΣΟΚΟΛΑ για περισσότερες λεπτομέρειες , είμαι ο κωστασ που ταξιδευει με την ΒΈΣΠΑ :sm6:
Last edited by kostasr850; 13-12-2011 at 10:31. |
|
|
|||
|
|||
|
ΘΑ ΚΑΝΩ ΦΩΤΟΜΟΝΤΑΖ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΜΑΛΟΝ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΜΗΛΑ
ΕΧΩ ΣΚΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΗΛΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΠΙΖΗΣΩ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Έχεις τη άδεια από μένα... Μόνο αφού ασχολείσαι με αυτά, στις δικές μου φώτος, κόψε μερικούς πόντους από τους "προκοιλιακούς" μου, και κάνε μου λίγο πιο θεληματικό το πηγούνι. Ευχαριστώ!! |
|
|
|||
|
|||
|
Μπράβο παιδιά για το ταξίδι...
Ευχαριστούμε τον Λάκη, που το μοιράστηκε μαζί μας... |
|
|
|||
|
|||
|
Μπράβο ρε παίδες!
Ωραίο ταξιδάκι κάνατε... Αντε και στο επόμενο με καλό! |
|
|
|||
|
|||
|
Άξιζε ο σαματας. Μπράβο παιχταδορ
|
|
|
|||
|
|||
|
Να είστε καλά μπράβο πολύ ωραίο ταξίδι…
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Υπεροχο και ονειρεμενο ταξιδιωτικο!!!
Ενα Σ/Κ ξεκινησε με τον καλυτερο τροπο διαβαζοντας το ταξιδιωτικο σου...γεροι να ειμαστε να το πραγμαοποιησουμε και εμεις. Με το καλο στα επομενα |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Του έκοψε το γεννητικό όργανο ως αποδεικτικό στοιχείο βιασμού | MARK | Κόσμος | 9 | 04-06-2011 18:11 |
| Γνωρίστε το πατρινό καρναβαλικό ιντερνετικό κανάλι | skippybi | Πολιτισμός | 9 | 05-03-2011 16:45 |
| Ευρηματικό διαφημιστικό BMW Motorrad με afterimage effect! | moby_gr | Νέα μοντέλα BMW | 10 | 30-10-2010 16:38 |
| Το πρώτο στον κόσμο οικολογικό ηλεκτρικό και βενζίνης υβριδικό δίκυκλο | Black_Shadow | Νέα μοντέλα BMW | 7 | 31-01-2009 13:51 |
| 2ο Καρναβαλικό Κινηματογραφικό Δρώμενο 27 & 28 Ιανουαρίου 2009 | skippybi | Πολιτισμός | 8 | 30-01-2009 20:06 |