![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Περικλη σε παραδεχομαι τετοια νηματα βαζε να μας βγαζουν απο την μιζερια
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
α κ κοιτα ποσοι μας βλεπουν....
γιναμε σταρ λεμε ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
οσο για την δουλεια μου φιλε ξερωντας οτι δεν ειμαι το πιο αγαπητο προσωπο εδω, χωρις να καιγομαι κιολας, δεν μπορω να βαλω σε ρισκο προσωπικων αντιπαραθεσεων την δουλεια μου.
Σε ενα περιβαλον λιγο ασταθες |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Προφανώς, μεταξύ άλλων, εννοείς και εμένα..... Μάλιστα.......... ![]() ![]() Πρώτη φορά, με αποκαλούν ραγιά, τιμητή των πάντων και κατώτερο πνευματικά μέσα σε 6 σειρές... Θα σου απαντούσα, αλλά δε θέλω... so be it.... ΥΓ. Τα γράφεις ωραία όμως μπαγασάκο.... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δεν φοβασαι τπτ εσυ? ο τσακ παραφιλαει ![]() προσεχε... |
|
|||
|
|||
![]()
το υφος μου και οι απαντησεις μου ηταν στα πλαισια αυτο που μου εγραφαν.
Και επιτελους εγινε κατανοητο οτι αυτο που μου την εδωσε ηταν το σβησιμο του ποστ |
|
|||
|
|||
![]()
ρε φιλε λυσε μου μια απορια...
το forum δικο σου ειναι? ![]() οχι! οποτε γιατι αφου σου σβηνουν καποια ποστ κι αισθανεσαι θιγμενος,δεν την κανεις με ελαφρα πηδηματακια να ησυχασεις? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
τις π@π@ριες που γραφεις.......προφανως τις γραφεις, για να μπεις στην κουβεντα
χαρακτηρισμοι οπως.....ραγιαδικοι,αυτοκλητοι υποστηρικτες και ανωτεροι πνευματικα,θα ηθελα να μας τους αναλυσεις περισσοτερο.......γαιτι η π@π@ρια σου μπορει να μην εχει τελειωμο ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μου την δινει που..... | jarhead | Επικαιρότητα | 19 | 14-04-2011 23:53 |
Ο Λ Υ Μ Π Ι Α Κ Ο Σ τι σημαινει!!!! | lepanto | Χιούμορ | 21 | 30-03-2011 01:21 |
μου την δινει που δεν τον εχω στα χερια μου... | γιαγια αρκουδα | Μου τη δίνει που ..... | 27 | 27-11-2010 10:06 |
Τι σημαινει, μπαταρια?? | TASOS GS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 26 | 04-11-2010 00:42 |
Απλα τυχαινει!!! | xenos | Τεχνικά θέματα διάφορα | 15 | 05-09-2009 16:03 |