![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ και ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ!!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΝΙΚΟΛΑ ΝΑΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ.........ΒΑΡΥΤΕΡΟΣ
|
|
|||
|
|||
![]()
Χρονια πολλα Νικο, Να σαι καλα και οτι επιθυμεις!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
χρονια πολλα Φιλε μου, πολυχρονος, με χιλιομετρα πολλα και με το χαμογελο σου κολημενο στην μουρη σου για παντα!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χρόνια Πολλά στον χαμογελαστο καρνταση.Πάντα υγεία και ευτυχία.
|
|
|||
|
|||
![]()
Χρονια πολλα Νικολα με υγεια ...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χρόνια πολλά και καλά να είσαι πάντα γερός κι ευτυχισμένος
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
σε είπα η δε σε είπα.,.,
![]() τέλος πάντων.,., σε λέω κι απο δώ.,.., ότι γουλάρεις Νικόλα Γίγαντα.,., |
|
|||
|
|||
![]()
Δημήτρη μου, σ' ευχαριστώ πάρα πολύ.
Δυστυχώς δεν βόλεψε να βρεθούμε φέτος. Τρέλα και χιούμορ, προσπαθούν να μας τα κλέψουν οι κερατάδες. Λευτέρη να είσαι πάντα καλά, φιλαράκι. Κώστα μου, χαιρετισμούς στην παρέα. ![]() Ευχαριστώ Μάριε. Ρε φίλε, τι σκόρδο ήταν αυτό; Αξέχαστο θα της μείνει ![]() ΧΟΥ, ΡΕ. ΧΟΥ ![]() Ευχαριστώ Θανάση. ![]() Είμαι σίγουρος πως εκείνος ο tsitsos, είναι ο δάσκαλός σου ![]() Να 'σαι καλά, αγορίνα. ![]() Θα τα πούμε σύντομα κι από κοντά. Και στο μυαλό μου, φιλαράκια σαν κι εσένα. ![]() Να είσαι πάντα καλά, Γιώργαρε. Και το δικό σου δεν ξεχνιέται. ![]() Καλά χιλιόμετρα Τασούλη. ![]() Ευχαριστώ Σοφία. Γουλάρω την παρέα σας, καλλιτέχνες ![]() ΥΓ: Ελπίζω να μην ξέχασα κανέναν κι αν το έκανα, ζητώ συγνώμη. Να είστε όλοι καλά, να απολαμβάνετε με πάθος ότι σας ευχαριστεί και να διατηρήσετε οτιδήποτε δεν είναι εύκολο να σας κλέψουν. Για όσους δεν τα καταφέρνουν μόνοι τους, υπάρχουν και τα φάρμακα: Σας παραθέτω μερικά: jtnakοΤιξ, για τους εξαρτημένους λιπολάτρες. tattooυΒιξ, για οικολογικές συνειδήσεις. ΜΟΥΤΡΟΛΑΞ, για όσους χάνουν λάδια. . . . Καλά μας χιλιόμετρα και πάντα με ασφάλεια. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χρόνια πολλά στο ποιο XXXL φιλαράκι του βορρά, να είσαι πάντα καλά και ότι επιθυμείς..
|
![]() |
|
|