![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
sorry για το Σπαμ....
Ρε commander???? Ρε Αλκίνοε???? Χαλαρώστε μην ρίξω κανα ευχέλαιο ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Πατερorfas speaking ![]() Και οι 2....μεγάλη την έχετε....ε......δίκιο έχετε.....θέλω να πώ....απλά η αλήθεια είναι κάπου στην μέση ![]() άντε μην σας βάλω να πείτε τον Πατερ ημων 1150 και 1200 φορές αντίστοιχα ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Εντάξει μην τα παίρνουμε όλα τόσο σοβαρά, forum είναι δεν είναι η Μπριτάνικα.
Συζητάμε, ξεφεύγουμε κλπ. Πανεύκολα (και γρήγορα πια) κάποιος πάει παρακάτω. Κάποτε που έβλεπες τους χαρακτήρες έναν έναν να έρχονται στην (text) οθόνη, τέτοιες ιστορίες αντιμετωπίζονταν με... κατάρες. Ε δεν είμαστε πια εκεί. (βέβαια εξακολουθώ να μην τρελαίνομαι για τις τεράστιες υπογραφές... λες και μας νοιάζει να βλέπουμε στο κάθε post κάποιου μισή σελίδα υπογραφή, αλλά και τα -αχεμ συνηθισμένα εδώ αχεμ- τεράστια έγχρωμα γράμματα στα post, λες και αυτά έχουν πιο ιδιαίτερη βαρύτητα από των υπολοίπων... no offence Nick) |
|
|
|||
|
|||
|
spam on
δοθείσης της ευκαιρίας: Οσο πιο μεγάλα τόσο πιο μεγάλη την έχεις. Επιβάλεσαι, σε βλέπουν, απο μακρια σε διακρινουν, δεν περνάς απαρατήρητος ρε αδελφέ spam off |
|
|
|||
|
|||
|
Όσο ποιο μεγάλη την έχεις όμως τόσο λιγότερο το φωνάζεις (γιατί φαίνεται).
ΑΞΙΩΜΑ αυτό. |
|
|
|||
|
|||
|
...........γιατί έχεις το "γνώθι σεαυτόν"
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απο πού να ξεφύγεις και γρήγορα μάλιστα όταν είναι σίγουρο ότι στην πρώτη ανηφόρα θα ....η απο ηλεκρικά η από άξονα. .........................
|
|
|
|||
|
|||
|
Εδώ εσύ ξεφεύγεις στο μυαλό ονειρευόμενος ότι έχεις καλό δίτροχο.
Εμείς να μην προσπαθήσουμε; |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Να μην το πάρω και πάνω μου είναι το έρμο καλό και αξιόπιστο. Πάρε (το δικό σου) και ανέβα ΒΔ. Θα γυρίσουμε όλα τα πανηγύρια της Ηπείρου. Να δείς ότι μετά απο μερικές μπύρες ότι δέν με πιάνει κανείς![]() ......................
|
|
|
|||
|
|||
|
Έχω χρόνια να ανέβω εκεί δυστυχώς και το θέλω.
Που θα πάει θα βελτιωθούν κάποια πράγματα. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
χαχαχαχα |
![]() |
|
|