GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Ταξίδια - Συναντήσεις > Ταξίδια στο εξωτερικό

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 23-08-2012, 19:08
aleckan Ο/Η aleckan βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2011
Περιοχή: Αθηνα-Γαλατσι
Μoto: R1200GS Adv. (2010) VSTROM 650 (2005) VESPA PE 200 (1981)
Προεπιλογή Απάντηση: Η δικη μας η κοπανα!

2/8/2012 Πεμπτη
Θεσσαλονικη-Νis
Λιακαδα και πρωινο ξυπνημα,σπανιο για μενα,(μετα απο 40 χρονια δουλειας,ποτε δε το μαθα)
φορτωμα τα πραγματα γρηγορο πρωινο στο ερημο μουντο ξενοδοχειο κι βουρ για τα συνορα.(Ευτυχως το χτεσινο απογευμα ειχα βρει παρκιν στα 200 μετρα κι δεν ειχα το βραδυ εφιαλτες).
Ανυπαρκτος ελεγχος στα συνορα και αποφασιζουμε να περασουμε τρανζιτ τη Fyrom. Δεν εχω κανενα προσωπικο προβλημα μαζι τους κι στο περιβοητο θεμα τη ονομασιας τους,και οχι μονον,εγιναν πολλες ανοησιες κι απο τις δυο πλευρες.
Εξ αλλου στην περυσινη εξοδο και κατα την επιστροφη μειναμε μια μερα στα Σκοπια και καθε αλλο παρα προβλημα αντιμετωπισαμε.
Σερβια λοιπον και Nis και το ρημαδι το gps οπως το περιμενα να μη βρισκει το ξενοδοχειο κι να μας κανει τουρ στην πολη...σταματημα ταξι,του δειχνω τον προορισμο μας,τον ακολουθω σε λιγα λεπτα απ εξω!
Το ξενοδοχειο σ ενα λοφο στην ακρη της πολης,πριν φτασουμε ειχε βρεξει κι ολα ειναι πολυ ωραια.Κι αλλοι Ελληνες με μηχανες,κουβεντολοι,και βολτα στην πολη.
Εχει κι κανα δυο αξιοθεατα (το Καστρο και τον διασημο Πυργο των κρανιων,επισκεψη και στα δυο,φαγητο στο κεντρο (15 ευρω) παλι βολτα-παλι μπυρα,(παλι ζεστη και υγρασια).
Καποιες φωτο...

Reply With Quote
Παλιό 23-08-2012, 19:23
Ακιs Ο/Η Ακιs βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2010
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: 1200 ADV μαυρη και χοντρη.... HONDA C90 84'

Παμε γερα Αλεκο...!!!!

Reply With Quote
Παλιό 23-08-2012, 20:08
italos Ο/Η italos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: Athens-Gerakas
Μoto: R1200GSadv

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Ακιs Εμφάνιση μηνυμάτων
Παμε γερα Αλεκο...!!!!

Ξεκίνησε.....
Reply With Quote
Παλιό 23-08-2012, 20:16
Senior Member

3/8/2012 Παρασκευη
Nis-Novi Sad
Υπεροχη λιακαδα,πρωινο ξυπνημα και παλι (λες να μου μεινει κουσουρι)?
Τα λαδια εχουν πλημμυρισει τα παντα πσω στη βαλιτσα,ακομα και τα πλακακια του παρκιν.... Η τρυπα στο πλαστικο μπετονι εχε γινει πολυ μεγαλη!.. και εκει λυνεται το μυστηριο...Τα καυσαερια απο την εξατμιση,μετα απο ωρες οδηγημα,ελειωσαν το δοχειο στην πανω του γωνια.Ειπα να το στειλω αλλα δεν...Λιγο ακομα στη μηχανη να κατεβει η σταθμη και αλλαγη θεσης στην αλλη βαλιτσα που χει θεση για μπετονι με καυσιμα.
Και δικαιως θ αναρωτηθειτε οσοι ατυχοι συμφορουμιτες,αποφασισετε να διαβασετε αυτες τις φλυαριες,αντι να κανετε κατι αλλο....
Καλα ρε ...Καραμητρο,Bmw ηθελες,το να κουβαλας λαδι μαζι σου κατι παιζει...
αλλα σε ADVE εχτρα δοχειο βενζινης?
Εδω ο συγγραφεας του παροντος πονηματος σηκωνει τα χερια και δηλωνει,πως
Α) Ειμαι καταναλωτικο θυμα
Β) Το πηρα μπας και μου κατσει η Τυνησια,αλλα δεν!!!
Γ) Ειμαι επηρεασμενος απο ταινιες του...Ιντιανα Τζοουνς!

Ευγενικοι και με κατανοηση οι Σερβοι, δεν με εβαλαν να σφουγγαρισω τα πλακακια κοντα στην πισινα που τα κανα μανταρα,τους ασπαστηκα σταυρωτα,
χαιρετησα και τους αλλους που γνωρισαμε και φευγιο για Novi Sad.
Εδω ηταν ακομα πιο ωραια,το ξενοδοχειο πανω στο Δουναβη,το ιστορικο κεντρο της πολης,πεζοδρομημενο με ομορφα αναπαλαιωμενα κτιρια...(Πως λεμε Αθηνα δηλαδη)???
Καμμια σχεση.
Μερικες φωτο παλι...
Reply With Quote
Παλιό 23-08-2012, 20:36
Senior Member

Επειδη ομως ο συγγραφεας του παροντος ..αριστουργηματος! παρ ολες τις περι του αντιθετου φημολογιες,ειναι κοινος θνητος,.........Σας εγκαταλειπει οσονουπω για να τηγανισει και παλι κανα αυγο,(Παλι αυγα)? και να πιει και καμμια μπυριτσα.
Σας φιλω γλυκα στη...μουρη!
(Συνεχιζεται)....
Reply With Quote
Παλιό 23-08-2012, 20:51
panosv Ο/Η panosv βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2011
Περιοχή: Καματερο
Μoto: f800gs

Mπράβο κΑλέκο-κΜαρία καταπληκτικοί!
Reply With Quote
Παλιό 24-08-2012, 01:19
Senior Member

Σαββατο 4/8/2012
Novi Sad-Βουδαπεστη
Υπεροχη λιακαδα! Πρωινο ξυπνημα και παλι (λες να μου μεινει κουσουρι)?
Χαιρεταμε και φευγιο για Βουδαπεστη.Καμμια 300αρια χιλιομετρα καλου δρομου κι ολα πριμα μεχρι τα συνορα οπου υπαρχει μια ουρα 2 χιλιομετρων και δε κουνιεται τιποτα! Και ειμαστε τελυταιοι!! Και οι εσχατοι εσονται πρωτοι!!! (η σχεδον)...
Η ζεστη οσο περναει η ωρα ανεβαινει επικινδυνα και μετ απο μικρο δισταγμο,μπανω στη βοηθητικη λωριδα και μ αναμμενα τα αλαρμ,αρχιζω να προσπερναω τα ακινητοποιημενα
Ι.Χ.
Ο κοσμος,(ολες οι φυλες του Ισραηλ και κατι ακομα),εξω απο αυτα μα κοιταζει παραξενα... Αν δεν το κανα,ακομα εκει θαμασταν..
Επειδη δεν εχω και πολυ θρασος δεν μπηκα πρωτος στην ουρα,αλλα αφησα καμμια 10αρια αυτ/τα,χωθηκα διπλα τους και πιασαμε την κουβεντα.. Και το μετανιωσα. Ηταν δυομιση ωρες εκει, μεσα στον ηλιο με 37 βαθμους,αλλοι ειχαν νερο,αλλοι ειχαν...πιτσιρικια χωρις νερο.
Τουλαχιστον ειχαν ισκιο κι A/C.
Εμεις βρασαμε μεσα στις κορντουρες και τις μποτες για κανα μισαωρο ακομα και περασαμε χωρις ελεγχο,μονο με τη ερωτηση αν εχουμε μαζι μας καπνο και αλκοολ.
Και ναι μεν ειμαστε ακαπνοι,αλλα το μπουκαλι με τη ρακι (δωρο του Γιαννη του Mark),δε επροκειτο να τους την αφησω.Ετσι κι εγινε.
Φθανοντας στη Βουδαπεστη το ρημαδι κλασσικα εικονογραφημενα,μας εστειλε στα χωραφια,αντι στο ξενοδοχειο στο Δουναβη.
Ξανά-μανά τα ιδια.Τες πα!
Εδω μουχε ερθει και η φαεινη,πως αφου κοιμηθηκαμε διπλα στο Δουναβη,γιατι να μην κοιμηθουμε και...μεσα στο Δουναβη! Πως?
Μα κλεινοντας απο το Booking σε ενα πλωτο ξενοδοχειο καραβι αγκυροβολημενο μεσα στο Δουναβη!Σαν ιδεα μου φανηκε πρωτοτυπη, την φυλαγα και για εκπληξη!!! (Υπηρχαν διαφορα απ οτι ειδα εκ των υστερων ,αναλογα).Κα ηρθε το Βατερλω μου...
Ανθρακες ο θησαυρος! Τες πα! Απιστευτη ως γνωστον η πολη μειναμε δυο μερες αλλα ηθελε τουλαχιστον 2-3 ακομα! Ειχα κανει κι ενα καταλογο με τα βασικωτερα αξιοθεατα και πηγαιναμε με τη μηχανη απ το ενα στο αλλο.Οσο μου αρεσε τη μερα,αλλο τοσο και περισσοτερο τη νυχτα που αναβαν τα φωτα και φωτιζονταν τα κτιρια και τα μνημεια.
Τυχαια πεσαμε και σε γορτη υπαιθρια σε παρκο της Πεστης με Ελληνες! (Ηταν πανεμορφο να βλεπεις Αντρες και γυναικες, Ελληνες και Ουγγρους καθε ηλικιας να χορευουν μαζι στην πλατεια του παρκου ελληνικους χορους κα να τραγουδανε Καζαντζιδη,Γιωτα Λυδια κλπ. Εχω τραβηξει βιντεο.
Τη νυχτα η φοβερη ζεστη της μερας,εφερε κατακλυσμο,αλλα το πρωι της Κυριακης που ηταν για να την περασουμε στη Βουδα ο καιρος ηταν παλι καλοκαιρινος.

(Μερικες φωτο παλι μπας και σας καλοπιασω και δε μου φυγετε ολοι)!
Reply With Quote
Παλιό 24-08-2012, 01:27
commander Ο/Η commander βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2010
Περιοχή: κηφισια
Μoto: GS 115Ο ADV DESIERTO 3

Ελα ΑΛΕΚΟΟΟ......δώσε μας υλικό.......
Reply With Quote
Παλιό 24-08-2012, 01:31
nvythoul Ο/Η nvythoul βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2010
Περιοχή: Πειραιας
Μoto: R 1200 GS - R 1200 RT

Καθυστερείς ..Καθυστερείς...
Reply With Quote
Παλιό 24-08-2012, 01:53
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από nvythoul Εμφάνιση μηνυμάτων

Καθυστερείς ..Καθυστερείς...

Εχεις φιλο...καθυστερημενο!
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης