![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Σταυρο μαλλον θα παμε μαζι. Θα μιλήσουμε.
|
|
|
|||
|
|||
|
θα φερω και τραπεζι του πιγκ πογκ
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Προπόνηση κανε, εχεις χρονο, έχω παχύνει κιόλας, μάλλον είναι η ΕΥΚΑΙΡΙΑ σου..................
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ξαφνικα βρισκεσαι να κανεις διακοπες τρεχοντας με 8 μιλια την ωρα.. ![]() Λαμια δε θα βρεις κανεναν!! Ελα στη Ρεντινα που αρχιζει το ζεσταμα! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
ενδιαφερουσα βολτα... ψηνομαι..
...γιατι θελω να γνωρισω καποια (απο τα γραφομενα) αξιολογα ατομα.. εξαρταται απο τη δουλεια και αν θα μπορεσω να ξαναπαρω αδεια τοτε. Sent from my iPhone |
|
|
|||
|
|||
|
Καλα τωρα μπορεις να πεις οχι; Με τιποτα σου λεω...και κανω την διαφορα με την συμετοχη μου σαν ο μονος χωματινος..φρενα δεν εχω, λαστιχα θα θελω ωρε μανουλα μου θα περασουμε
|
|
|
|||
|
|||
|
βλεπω πολυ καλες συμμετοχες.............
![]() ![]() ![]() ![]() παμε για δευτερο 24ωρο ![]() ![]() ![]() ![]() για μερικους....... ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Άρχισα να
βλέποντας κάποιες συμμετοχές... ... ...![]() |
|
|
|||
|
|||
|
τα παιδια στο καμπινγκ επισκοπος ειναι πολυ φιλικα και προθυμα να εξυπηρετησουν, στο συγκεκριμενο καμπινγκ ειχαμε διοργανωσει με το συλλογο μοτοσυκλετιστων Λευκαδας ΣΥ.ΜΟ.Λ.|Σύλλογος Μοτοσυκλετιστών Λευκάδας την συγκεντρωση λεσχων μοτοσυκλετας βορειοδυτικης Ελλαδας πριν 4 χρονια και το Μαη που μας περασε φιλοξενησε και την συγκεντρωση του ducatisti.gr
εκτος απο τα δωματια που υπαρχουν μεσα στο καμπιγκ τα οποια ειναι λιγα ακριβως διπλα ειναι το filippos hotel και απεναντι το hotel ducato |
![]() |
|
|