![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Να σε καλα φιλε Γιαννη
![]() Μολις μαζεψω αρκετο υλικο θα αρχισω τις ερωτησεις να σε σιγουρος ![]() Εχω ακομη καιρο... Παρα ταυτα παιζει να ακολουθησω κατα γραμμα το δρομολογιο σας που εβαλα στο google erth και μου αρεσε...
|
|
|
|||
|
|||
|
Ας βαλω κι εγω επ ευκαιρια καποιες φωτο του ταξιδιου μιας και το ξαναζεστανα με αφορμη τον φιλο tazman!! ![]() Η Αναχωριση απο τα Χανια ![]() ![]() Καφεδακι με Στεργιο (phoenix) λιγο πριν βγουμε απο Αθήνα! ![]() Φτασαμε στην πανεμορφη Κερκινη με τους φιλοξενους ανθρωπους της! ![]() ![]() ![]() ![]() Η πανεμορφη λιμνη Κερκινη!! ![]() ![]() ![]() ![]() Επομενος προορισμος Βελιγραδι αφου φτασαμε αρχισε κι εριχνε καρεκλες! ![]() ![]() ![]() ![]() Σταση στο Novisad για καφεδακι πανω στο Δουναβη! ![]() Serbia Refuel!! ![]() ![]() ![]() Φτασαμε στην πανεμορφη Βουδαπέστη οπου κατσαμε 3 μερες!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Επισκεψη για καφεδακι στην λιμνη Balaton την μεγαλυτερη της Ευρωπης! ![]() ![]() ![]() Επονενη σταση Μπρατισλάβα Σλοβακια!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Μπρατισλαβα συνεχεια!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ολα στο κοκκινο!! ![]() ![]() Νυχτοπερπατηματα τα ελευθερα αγορια στην Μπρατισλαβα!! Εξαπλωση του ελληνικου πολιτισμου και γνωριμια του με τους ντοπιους!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Επομενη σταση Vienna!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Περασμα απο την ομορφη Σλοβενια... ![]() ![]() ![]() Και φτασαμε Κροατια και λιμνες plitvice!! Απιστευτος υγροβιοτοπος!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Άντε να ταξιδέψουμε πάλι.
spitiko |
|
|
|||
|
|||
|
Plitvice lakes συνεχεια!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Μετα απο το Sibenic εγω πηγα και λιγο Split ![]() ![]() ![]() ![]() Tην επομενη μερα επισκεφθηκαμε το Dubrovnic!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Εν συνεχεια μειναμε στο Κοτόρ Μαυροβουνιο!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Και τελος αφου περασαμε την Αλβανια με 40 βαθμους στα βουνα καταληξαμε στην λιμνη Οχριδα στην πλευρα των Σκοπιων!!![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Και απο εδω ο δρομος της επιστροφης εντος Ελλαδας περασμα απο την τεχνητη λιμνη Πολυφυτου μετα την Κοζανη ![]() ![]() ![]() ![]() Αυτα!!! Χαιρομαι που μου ξαναθυμισε το ταξιδι ο φιλος tazman οτι χρειαστεις εδω ειμαστε περιμενουμε το δικο σου το ερχομενο καλοκαιρι φιλε! ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Επίτηδες το κανεις...να τρελαθούμε!!!!
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Ας ξεκινησω τις ερωτησεις φιλε Γιαννη
![]() Γιατι δεν μπορω αλλο...με την υπομονη δεν τα παω καλα,μετα απο τετοιες φοτωγραφιες πως να κανω αλλωστε
|
|
|
|||
|
|||
|
Απ'οτι βλεπω φιλε Γιαννη με καλυπτει πληρως το ταξιδι σας και παιζει να πατησω ακριβως στα δικα σας χναρια...
Ερωτησεις: ![]() -Η προτεινομενη διαδρομη που εσεις κανατε..ειναι με βαση επαρχιακους δρομου η αυτοκινητοδρομους? -Καποια ξενοδοχεια - καταλυματα που μεινατε ευχαριστημενοι ( value for money ) παντα. Τα οποια μαλλον επιλεχθηκαν και με βασικο χαρακτηριστικο το parking φανταζομαι ![]() -Αξιοθεατα που δεν πρεπει να χασεις σε καθε πολη,και σε ποια απο ολες χρειαζεται να χαλαλησεις 1 ισως και 2 παραπανω μερες ![]() -Τι παιζει με τα διοδια και τι να προσεξω ? -Υπαρχει καποια πολη που πρεπει να προσεχω ιδιαιτερα λογο του οτι τα πραγματα ειναι περιεργα...για μια απο αυτες οπου εχω ακουσει διαφορα ειναι το βελιγραδι Και οτι αλλο εχεις εσυ να μου προτεινεις,η οποιοσδηποτε αλλος συμφορουμιτης εχει καποια ομορφη εμπειρια σε καποια πολη απο αυτες. Η και κοντινες που αξιζει να δεις... ...To Be Continued |
![]() |
|
|