![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
οκ!!! τοπιασα
|
|
|
|||
|
|||
|
Ξεβιδώνεις τον πάνω σφιχτήρα από το πάνω σωληνακι :
![]() Αφήνεις να τρέξει βενζίνη κ να αδειάσει το ντεπόζιτο : ![]() Τοποθετείς το λαστιχένιο σωληνάκι στο ρεζερβουάρ στη θέση του φίλτρου βενζίνης. Καλό θα είναι να είναι 20-25 εκ. για να κάνει την κούρμπα κ να στίψει χωρίς να τσαλακώσει : ![]() Το κλείνεις τοποθετείς το ρεζερβουάρ στη θέση του. Μετά κόβεις σε κάποιο σημείο το σωληνάκι που έτρεξε η βενζίνη κ παρεμβάλεις το φιλτράκι.
Last edited by JohnGS1100; 12-09-2012 at 15:12. |
|
|
|||
|
|||
|
Λοιπον σε πρωτη φαση προμηθευτηκα φιλτρο βενζινης μεταλλικο ALCO P2024 στην τιμη των 7 ευρω και 2 μετρα σωληνακι καυσιμου διαμετρου 7,5mm στην τιμη των 14 ευρω + τα σφιχτηρακια...
Ελπιζω να πηρα σωστα πραματα! Εν αναμονη της αγορας λαδιων κτλ για το σερβις!! |
|
|
|||
|
|||
|
Εδώ κ καιρό σκεφτόμουν ενα project για την αύξηση της ιπποδύναμης-ροπής του 1100.
1. Πιστόνια από 1100S. 2. Εκκεντροφόρους με μεγαλύτερη διάρκεια 109/112 300. 3. Λείανση, ροική, αλλαγή βαλβίδων τιτανίου + σκληρότερων ελατηρίων. 4. Πλάνισμα κεφαλής κατά 0,5 χιλ. 5. Εισαγωγες-πολλαπλή εξαγωγης-σωλήνες από 1150 RT-P. 6. Φυσικά επαναπρογραμματισμός με λόγο μίγματος 13-14:1 κ αβανς περίπου +10-15 %. Εκτιμώ ότι τα πιστόνια του S είναι σφυρίλατα, αντεχουν στις 8.500 στροφές έχουν μεγαλύτερες οπές λαδιού, είναι μπομπέ κ ανεβάζουν την συμπίεση στο 11,3 :1. Οι εκκεντροφόροι θα ανεβάσουν την τροφοδοσία μίγματος στις ψηλές στροφές, θα βελτώσουν την ροπή 10-15 % στις μεσαίες. Με το πλάνισμα η συμπίεση θα φτάσει στο 12:1. Η αλλαγή βαλβίδων κ ελατηρίων θα προσφέρει άνεση στους μεγαλύτερους ρυθμούς περιστροφής. Οι αλλαγή στις πολλαπλες θα προσφέρει καλύτερη ροή στις πάνω από 7.000 στροφές. Έχω σχεδόν συγκεντρώσει όλα τα υλικά κ περιμένω κάτι φλάντζες για να ξεκινήσω. * Στόχος μου είναι τα 100 άλογα ρόδα. * Όποια ιδέα έχει κανείς πριν ξεκινήσω το μοντράρισμα είναι ευπρόσδεκτη γιατί μετά ..θα κλείσουν τα πάντα. ![]()
Last edited by JohnGS1100; 11-10-2012 at 23:16. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Οπότε, ιδέα δεν έχω να σου πω, παρα μόνο να σου ευχηθώ καλη επιτυχία στην μετατροπή σου! |
|
|
|||
|
|||
|
Μπορείς να τεκμηριώσεις την άποψή σου please
|
|
|
|||
|
|||
|
καλα θα ειναι τα 100 αλογα στον τροχο, αλλα δεν θα συμβαδιζουν με πλαισιο και αναρτησεις
|
|
|
|||
|
|||
|
Αντέχει για πολύ παραπάνω άλογο. Τις αναρτήσεις-λάστιχα όπως κ την πρόσθετη ψύξη θα τις περιποιηθώ την άνοιξη. Ανακατασκευή στις μπουκάλες μπορεί κ ελατήρια, αν κ βλέπω ότι είναι αρκετά σκληρές για 1 άτομο αυτές.
|
|
|
|||
|
|||
|
Μιλάω με γνώμονα τα έξοδα που θα κανείς, και για την αξιοπιστία της μηχανής που κατα την γνώμη μου θα χάσεις.
Φιλικά το λέω αυτο έτσι ;
|
|
|
|||
|
|||
|
Δεκτές όλες οι απόψεις φίλε
![]() Τα έξοδα είναι περίπου στα 400 ευρώ. Μαζί με κατι αναγκαία πάνε στο 500άρικο. Για την αξιοπιστία έβαλα την ερώτηση, για αυτό κ το άφησα σε αυτό το τοπικ. Από θερμοκρασίες ψιλοφοβάμαι αλλά ελέγχεται με το γκάζι. Στην ανάγκη ίσως τοποθετήσω ένα μεγαλύτερο ψυγείο λαδιού ![]() Πες μου τι άλλο εντοπίζεις σαν πρόβλημα. Να αφήσω ας πούμε την συμπίεση στο 11,3 με τα πιστόνια του S ? |
![]() |
|
|