![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απλά (αμφιβόλου) προσανατολισμού τέλος πάντων .... ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Για τον Σταύρο εντάξει χρωστάει μπάτσελορ αλλά για την περίπτωσή του ισχύει το άσμα. "οι ωραίοι έχουν χρέοι....." Οσο για τους χαρλέαδες ........ Εκείνοι ξέρουν απλά περισσότερα....... Sent from my iPad using Tapatalk HD Last edited by peterv; 25-09-2012 at 09:14. |
|
|
|||
|
|||
|
Τελικά η Ουκρανέζα κάνει καλή μπουγάδα;
(και ποιος χ*ζει το αποτέλεσμα ε;...) |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Ναι τα σημαντικά να μετράνε.
60 χιλιάδες ευρώ για να βρεθείς σε τέτοιο event (καλά και δεν μπορούσε ως επισκέπτης; )Μου θυμίζει τη διαφήμιση για τα νέα μπουζούκια. "Τους καλλιτέχνες μας συνοδεύει καταπληκτικό πενταμελές μπαλέτο με τέσσερα υπέροχα κοστούμια" |
|
|
|||
|
|||
|
Έτσι την λες εσύ?
![]() Εγώ την λέω απλά ΄Πόπη΄. ![]() ΄Τί σου κάνει η Πόπη μάνα μου΄ και τέτοια.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Εγώ. Για να την ξαναπλύνει. Τί έχασα... Δυό βήματα από το σπίτι μου... Αααα ρε Μάνιακ... ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Μονοφαγάς παιδάκι μου.....
|
|
|
|||
|
|||
|
Πανεμορφο φωτορεπορταζ, ενδιαφερουσα παρεα
Μιας και μου δινεται η ευκαιρια να πω και εγω κανα 2 μ@λ@κιες να περασει η ωρα Δεν θα κανω παραθεσεις για απαντηση για να μη θεωρηθει προσωπικο σε καμια περιπτωση Αναφερθηκε καποιος οτι γουσταρωντας τα καινουργια δερματα με τα κροσια, και πηγαινωντας μεχρι Παγκρατι, Κολωνακι να τα δειξεις δεν ειναι μοτοσυκλετισμος αλλα αν πας μεχρι Βουδαπεστη ειναι. Μοτοσυκλετισμος ειναι μονο τα χιλιομετρα; Εμενα μια βολτα μου ξεκιναει απο το πρωι, που θα ξυπνησω νωρις, πριν βγει ο ηλιος, θα φτιαξω τον ελληνικο, θα καθαρισω την ζελατινα απο το κρανος μου και θα βαλω τις κορντορες μου, τα δερματινα μου, ή τον χωματινο θωρακα αναλογα ποιο θα παρω βολτα. Θα ζεστανεις την μηχανη και θα παρεις ανασα απο την αδεια πολη σου... Για τον Κωστα και τον Μητσο ειναι να κυκλοφορουν με σκουτερ, ενω στο γκαραζ εχουν εκεινο το 600αρι ss χωρις πινακιδες και αδειες, για 3 φορες που θα βγαλουν χρηματα να μπουν στην πιστα. Για τον Μπαμπη και τον Γιαννη, αμα η λασπη ή η σκονη δεν φτασει στο μποξερακι δεν θα πουν οτι ευχαριστηθηκαν βολτα Το αν ειναι ωραιες ή οχι ειναι κατι που ειναι προσωπικο για τον καθενα και αλλαζει(ευτυχως δηλαδη γιατι αν ειχατε ολοι γουστο θα θελαμε τα ιδια μηχανακια )Και οχι δεν θα εχουν ολοι το παθος για χιλιομετρα στα ατελειωτα highways τις Αμερικης, οπως δεν θα τρεξουν ολοι οι κροσαδες σε παγκοσμιο και ουτε καθε εξης... για την ιστορια ειχα γνωρισει ενα τυπο απο Ολλανδια το 2009 που ηταν η παγκοσμιο(?) στην Πατρα με ενα panhead και καμια 300.000 χλμ Α και κατι τελευταιο Κατηγορειτε εσεις τους χαρλεαδες οτι ειναι δηθεν και ενα υφος και καλα... εχω ακουσει και κατηγοριες απο αλλους για εσας ομως(δεν θελω να βαλω φυτιλιες απλα προσπαθω να γινω ο δικηγορος του διαολου) οτι χαιρεταει ο οποισδηποτε και ειστε πολυ καλοι για να χαιρετησετε στο δρομο, αν ο αλλος δεν εχει gs δεν αξιζει και πολλα αλλα τετοια. Παρολα αυτα εγω 2,3 φορες που συναντησα "δικο" σας γκρουπ χαιρετησε(και μαλιστα ημουν με παπι) οπως και την μια και μοναδικη φορα που συναντησα χαρλευδες Καντε οτι σας γουσταρει ρε παιδες, και οταν βρειτε καποιον "διαφορετικο" απλα ακουστε τον, που ξερετε μπορει εκεινα τα κροσια και καλογυαλλισμενα νικελα ή εκεινος ο τρελος που ταξιδευει με το 125 να εχει μια ενδιαφερουσα οπτικη γωνια και να σας πεισει συγνωμη για το σεντονι υγ. δεν εχει πολυ συνεχεια το ποστ, γιατι κοιταγα τα προηγουμενα ποστ και εγραφα σαν απαντηση Last edited by Corvo; 25-09-2012 at 12:20. |
|
|
|||
|
|||
|
Διαφωνούμε λιγότερο από ότι νομίζεις πάντως.
|
![]() |
|
|