![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
μου εχουν τελειωσει και τα ποπκορν...
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Βρε Ηλία,όταν τους την πέφτουν οι γέροι θα τα βάζουν με γέρους,όταν τους την πέφτουν οι μαθητές θα τα βάζουν με μαθητές,όταν τους την πέφτουν τα ΑΜΕΑ,θα τα βάζουν με ΑΜΕΑ...
Αυτή ειναι η δουλειά τους... Τι θέλεις να κάνουν; Να κάθονται να τις τρώνε; Να παρακουν τις εντολές και να αφήνουν τον κάθε αγανακτισμένο να γκρεμίζει το σύμπαν; Εγώ μπορεί να είμαι απλήρωτος επι μήνες και να θέλω να μπουκαρω στη βουλή η στο υπουργείο υγείας και να τα ...γαργαλισω όλα,αλλά αναγνωρίζω ότι έστω κι αν έχω το δίκιο με το μέρος μου,η δουλειά τους ειναι να με αποτρέψουν να το κάνω... Αν πάω να περάσω θα με σταματήσουν,αν σπρωξω θα με σπρωξουν,αν τους βαρέσω θα με βαρεσουν...,απλά πράγματα... Δε θα μου ζητήσουν να τους ...εξηγήσω την κατάσταση έτσι ώστε να δουν αν έχω δίκιο! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το οτι είναι απλήρωτοι τους δίνει το δικαίωμα του μπουκαρίσματος στο ΥΕΘΑ ;;;;Τι λέτε τώρα;;;;;;; Και καθόμαστε και κάνουμε κουβέντα;;;;
Εδώ καμιά απάντηση δεν πήρα. |
|
|||
|
|||
![]()
Καλά έκανε λοιπόν ο ΜΑΤατζής και ψέκασε εξ επαφής τον Γλέζο στη μάπα στα 90 του;
Μέχρι και ο ο ίδιος ο ΜΑΤατζής ζήτησε συγνώμη όταν του είπανε ποιον έστειλε στο νοσοκομείο! Και ο γέρος που στα νιάτα του αναβοκατέβηκε μες την τρέλα του νυχτιάτικα το βράχο της ακρόπολης κάτω από τη μύτη των Γερμανών φρουρών και έθαψε τη σβάστικα σε ένα παλιό πηγάδι του βράχου, και είπε να μην πειράξει κανείς τον ΜΑΤατζή και να μην του απαγγείλουν κατηγορίες, έκανε λάθος; Πάλι; Ή ήταν λάθος του που ήθελε να μπει στη Βουλή να σταματήσει την ψήφιση του μνημονίου που πηδ@ει και εμένα και εσένα; Τι να σου πωρε ΤΕΟSS, εύχομαι τα SS στο όνομα σου να σημαίνουν supersport. Aλλά πάει αλλού το μυαλό μου... Κρίμα. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αν φάνε τις μπουφλες τους και δούνε οτι ο λαός δεν παίζει,ίσως γίνουν πιο διακριτικοι και μας κοροϊδεύουν λιγότερο! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Εάν είχες μελετήσει στρατιωτικά τον Β΄ΠΠ θα έβρισκες κι άλλη οργάνωση με αρχικά μέσα από το όνομα… από την άλλη πλευρά όμως !!! Μπορείς να τα βρεις και στο R 51 SS ![]() Άμα έχεις κολλήσει βλέπεις μόνο μια μοίρα του κύκλου, υπάρχουν άλλες 359!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Από κει και πέρα θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να υποστούμε τις συνέπειες... |
![]() |
|
|