![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Κοίτα, απ' ότι είδα στις φωτό κ διάβασα στο net, η BMW έχει αλλάξει τελείως την φολοσοφία της "απλότητας" στα μηχανάκια. Δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω κ στη σχεδίαση έχει συμπεριλάβει όλα τα "παράπονα" κ προτάσεις αναβατών από τη Γερμανία.
Τα μορτισέρ είναιο σίγουρα τελειοποιημένα κ πληρέστερα. Με το θέμα "εισόδου στις στροφές" το έχουν επισημάνει πολλοί αναβάτες, έχουν κάνει ψιλοαλλαγές στο μπροστινό paraveler κ έχουν μεγαλώσει το φάρδος των ελαστικών για γρηγορότερη κορώνα. Για την ιπποδύναμη, το κόβω να ανεβάζει πάνω από 8000 στροφες κ να συνεχίζει η ωφέλιμη ισχύς για να πιάσει τα 110 πραγματικά άλογα στον στρόφαλο. Για τροχό θα δείξουν οι δυναμομετρήσεις. Τα 110 του αερόψυκτου είναι καθαρά μύθος. |
|
|||
|
|||
![]()
Είναι καθαρά τα χρώματα της ohlins, φαίνεται ότι η BMW συνεργάστηκε με πολλούς οίκους για την ολοκληρωσή του σε όλους τους τομείς.
Διάβαζα κάτι τέτοιο κ περίμενα ένα έκτρωμα, αλλά αυτό είναι το τέλειο πάντρεμα απαιτήσεων των προηγούμενων αναβατών GS με όλες τις καλές εταιρίες after market + κρατώντας τον χαρακτήρα BMW. Last edited by JohnGS1100; 02-10-2012 at 12:49. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Όποιος δεν πήγε να δει τις HD photos του motocyclismo να πάει να τις δει. Εγώ θα χαθώ λίγο... έχω... μελέτη.
![]() Δεν ξέρω που έχεις δει το μύθο που λες John αλλά σε 2012 (όχι το δικό μου είναι του 2007), έχω δει σε δυναμόμετρο τροχό ~98. Οπότε τα 110 στο στρόφαλο (ή πολύ κοντά) δεν μου κάνουν εντύπωση. Τώρα δεν ξέρω τι ξέρεις και που βασίζεις τη διαφωνία σου με βασικά... όλους τους άλλους. |
|
|||
|
|||
![]()
ο προβολέας είδατε τί γράφει ???
![]() "BMW led" καιρός ήταν να το δούμε στη πράξη...... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αυτό που είδες σε dyno για 98 ίππους υπολόγιζε -5, δηλ. 93 ίππους κ 100 στο στρόφαλο που είναι όπως είπα το όριο για αερόψυκτο boxer. Μετά απλά σπάει. Προσθέτοντας την υδρόψυξη κ ανεβάζοντας ρυθμό περιστροφής, στην πιο αισιόδοξη πρόβλεψη, πάμε στα 108-110 στις 8.500 στροφές. 125 στις 7750 δεν είναι εφικτά ούτε σε τετρακύλινδρο, θα χρειαζόταν 1100 κυβικά και 9.000 στροφες τουλάχιστον, υπάρχουν κάτι τέτοια γιαπωνέζικα. |
|
|||
|
|||
![]()
Ανεβηκε και στο επισημο site BMW Motorrad International
|
|
|||
|
|||
![]()