![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά ότι ήταν να γράψω σε αυτό το τοπικ το έγραψα. Για το τι γίνεται στην πράξη μπορεί κάποιος να ρωτήσει υπεύθυνα έναν μηχανικό που θα του λύσει το διαφορικό κ θα του προτείνει έναν μηχανουργό να του φτιάξει τα γρανάζια. Αν είχα στο δικό μου τόσο "κοντό" διαφορικό όπως τα GS του 2008-.. θα το έφτιαχνα χωρίς να ρωτούσα κανέναν ή θα έπαιρνα ένα 2ο να το βάζω το καλοκαίρι για ταξίδια. Στο GS 1100 η τελική σχέση μετάδοσης ειναι 1:3 κ η 5η του πιο μακρυά κ από την 6η του GS του 2005.
Το κόστος δεν είναι τόσο μεγάλο όσο ειπώθηκε εδώ μεσα- ειδικά οι ερωτήσεις στα συνεργεια είναι τζάμπα. Last edited by JohnGS1100; 09-10-2012 at 23:00. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Για αυτούς που γουστάρουν κανένα πρόβλημα, ίσα, ίσα που μου αρέσει να βλέπω και να μαθαίνω, αλλά μέχρι εκεί.. |
|
|||
|
|||
![]()
Το θέμα εδώ ήταν η κατανάλωση....
Βέβαια οι σ####ις (sxeseis αμάν η λογοκρισία!!!) μετάδοσης παίζουν ρόλο, αλλά δεν είναι .... κατανάλωση ![]() Αυτό που έχω να παρατηρήσω, όσον αφορά στις σ####ις, είναι ότι αλλάζοντας τη σχέση τελικής μετάδοσης, αλλάζεις ΟΛΕΣ τις σ####ις. Δηλαδή "μακραίνοντας" το βήμα του κορωνο-πήνιου, μακραίνεις και την 1η και τη 2η και την 3η.....πράγμα που μάλλον δεν είναι καλό στις εκκινήσεις από στάση φορτωμένος, στις ανηφόρες, μέσα στην πόλη κλπ. Ειδικά στα GS που δεν έχουν και κοντή 1η.... Προσωπικά θα ήθελα μια πιο μακριά 6η και μόνο! Και μόνο με αλλαγή του γραναζιού της 6ης γίνεται αυτό . Άντε και μια πιο κοντή 1η, γιατί είμαι λίγο της υπερβολής στο φόρτωμα ![]() ![]() Κατά τα άλλα μια χαρά οικονομικό είναι το GS. Ξερετε κανένα 1200αρι να καίει λιγότερο; Το Stelvio έχω υπόψη μου για οικονομικό, όχι όμως πιο οικονομικό από το GS. ΥΓ:Για να προλάβω τον κολλητό μου τον Κώστα (τον μανιακό ντε....), το δικό του (2007) έχει την πιο μακριά μετάδοση. Γι αυτό επιμένει ότι είναι μια χαρά η 6η ![]() ![]() ![]() Για ρώτα κι εμάς που πάμε με 5000σαλ και 140χαω.... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Με προλαβες....
![]() Δίνεις το blacky....και παίρνεις ενα του 07 ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Κι εμενα με χαλαει αυτη η κοντη 6η αλλα παλι προτιμω την esa καθως την χρησιμοποιω πολυ ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ολόκληρες τις μηχανές θέλεις να αλλάξουμε ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
κι εγώ τη χρησιμοποιώ, κάθε μέρα πολλές φορές! Αναρωτιέμαι πλέον τι νόημα έχουν οι ρυθμιζόμενες αναρτήσεις, όταν δεν είναι με χειριστήρια στο τιμόνι. Και δεν κάνω πλάκα... Κάνεις μια φορά ρύθμιση και τέλος. Άντε να σφίξεις λίγο την προφόρτιση, όταν βάζεις μπαγκάζια και 2ο άτομο. Ενώ με ESA, ρυθμίζω συνέχεια και μου αρέσει που ανταποκρίνεται άψογα ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Καλο βράδυ....φλωρακια μπεμβεδακηδες ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
και ξερεις οτι σε περιμενω στην γωνια........ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|