![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Μάγκες αφήστε τα γεωπολιτικα και τα φιλοσοφικά ΤΟ ΤΣΟΠΑΝΟΣΚΥΛΟ είμαι και έστειλα μήνυμα για να μάθω πως να σας μαγκωσω όταν πατατε γκάζι και μου την κοπανατε γαβ όσο για όσους με είπαν κοπρο τους επιφυλασω δοντακια στα κολαρακια
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Και φυσικά δε περίμενα ένα θέμα μου να προκαλέσει τόσο μα τόσο ενέργεια στα πλήκτρα σας για να εκφράζεται τις απόψεις σας μπράβο
|
|
|
|||
|
|||
|
Ευαίσθητες χορδές συντονίστηκαν σε συμφορουμίτες.
|
|
|
|||
|
|||
|
εγώ βλέπω ότι μερικοί πέρασαν από 30 χωματόδρομους και έβγαλαν άποψη και για τους κτηνοτρόφους και για τα σκυλιά τους.....
οι κτηνοτρόφοι είναι κακότροποι τεμπέληδες που πίνουν τσίπουρα και τα σκυλιά δολοφόνοι που τρώνε ανθρώπους και μόνον.... τί να πω..... όποιος έχει ζήσει με τέτοιους ανθρώπους ή έχει τέτοιους φίλους να του πουν τις πραγματικές ιστορίες, έτσι μόνο μπορούν να βγάλουν άκρη...
|
|
|
|||
|
|||
|
Οσο για τα τσοπανοσκυλα με έχουν δαγκωσει έχω κάνει τις ενέσεις μου αλλά παρολαυτα τα λάτρευω και ξέρω απόλυτα ότι εγώ μπενω στον χώρο τους και όχι αυτά στην πυλοτη της πολυκατοικίας μου.ειναι χρήσιμα για κάποιους και απίστευτη συντροφιά.μακαρι να μας κάνουν συντροφιά και σε μας στις εντουροβολτες μας ειναι όλα ταξίδι άλλωστε
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλά αν έβλεπες την κόρη σου με ανοιγμένο πόδι στα επείγοντα λιπόθυμη κ με ψυχολογικό να μην βγαίνει από το σπίτι θα καταλάβαινες.
Τεσπα το θέμα είναι πως μπορεί να προστατευτεί κάποιος από επίθεση αγέλης. Παρακαλώ τον φίλο γνωστη (ας αφήσει τις προσβολές για τις αγέλες κ ας μη μπερδεύει τον σκύλο του με τα κοπάδια αδέσποτων), να μας πει την άποψή του για το θέμα. Επίσης για τους φίλους που απογοητεύτηκαν από την αλήθεια, τους ζητώ συγνώμη. Με αφορμή κάποια θέματα συζητάς κ άλλα αυτή είναι η διαλεκτική που έλεγαν κ οι φίλτατοι αρχαίοι μας. ‘‘Άκουσον μεν, πάταξον δε’’. |
|
|
|||
|
|||
|
Παιδιά το επόμενο θέμα που θα βάλω ειναι ΅έκανα μπάνιο και με τρόμαξε ένα ψάρι πως θα γίνει να τα εξαφανισουμε όλα από τις ελληνικές θάλασσες η να βάλουμε τους ψαράδες να τους μάθουν τροπους
αρε αθάνατη ελληνική φυλή παταξον παταξον
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ουτε διαθεση για κονταροχτυπηματα εχωουτε διαθεση για κοντρες,με κανεναν.οτι ξερω οτι γνωριζω το μεταφερω.Ξερεις ποσες φορες εχω ακουσει ή συζητησει με "και καλα" γνώστες του σκυλου και βγαινω απο τα ρουχα μου(και δεν ειμαι και θεαμα για δεσποινιδες... ).Υπαρχει μια γενικη "ξερολιστικη" αποψη και διαθεση αρνησης και απορριψης ενος υπεροχου ζωου που λεγεται σκυλος.Εχει βαση αυτο και κυριως πηγαζει απο την κακη ιδιοκτησια αμετρητων "σκυλοφιλων" που αν κατσεις και ασχοληθεις πώς τα κοινωνικοποιουν,τι τα ταϊζουν,ποσο χρονο αφιερωνουν,που τα κοιμιζουν,ποια ιατρικη φροντιδα δινουν και λοιπα και λοιπα,θα δεις οτι ζουμε ενα μεσαιωνα σε συντριπτικη πλειοψηφια.Ευτυχως υπαρχουν και οι της αλλης πλευρας ηγετες του σκυλου.Διοτι ο σκυλος δεν θελει ιδιοκτητη,ουτε ειναι κτημα κανενος...θελει ηγετη και σε ακολουθει για μια ζωη.Δεν εχεις να τον φοβασια,ουτε να τον τρεμεις.Θελει να κερδισει τον σεβασμο σου και μετα ειναι μονιμως σε θεση να πεθανει για σενα και την οικογενεια σου...Η αγαπη που παιρνεις και εσυ και η φαμιλια αμεριστη και ανεξαντλητη.Το βλεμμα ενος σκυλου μπορει να σου πει πολλα... Απο αυτα που γραφω και πιο πανω,σχετικα με την αντιμετωπιση/σταση απεναντι σε εναν κυριαρχικο σκυλο,τι δεν καταΛΛΛαβες που λετε και κει πανω στην ομορφη Θεσαλονικη; Ειναι σαφεις και συγκεκριμενες οι ενεργειες που κανουμε αν θελουμε να αποφυγουμε μια αντιπαραθεση με εναν κυριαρχικο σκυλο.Νομιζω τα εξηγω πιο πανω αναλυτικα...Αν θελουμε να περιορισουμε την αντιπαραθεση και το φοβο,ΠΡΕΠΕΙ να δρασουμε με ψυχραιμια!Αν καποιος δεν θελει ή δεν μπορει,σεβαστο αλλά δεν ειναι ο σωστος τροπος δυστυχως.Ο σκυλος δεν ειναι γεννημενος εχθρος μας,ισα-ισα.Απλως απο εμας και πώς θα του φερθουμε εξαρταται και η δικη του σταση.Γι'αυτο και βλεπουμε απο κυριαρχικους σκυλους που δεν πειραζουν ποτέ κανενα εφοσον δεν απαιτειται αλλά και σκυλους,τους λεγομενους δυναμικους που φοβασαι να πλησιασεις γιατι εχουν μεγαλωσει λαθος απο εναν ανεγκεφαλο ιδιοκτητη που απεχει παρασαγγας απο τον ορισμο του ηγετη...Απο κει και μετα,τα παιδια ειναι ενα θεμα που θελει συζητηση.Ειδικα για τη σχεση τους με τα ζωα,εμεις τα εντρυφουμε εμεις τα μαθαινουμε και εμεις τα διδασκουμε.Ειναι μεγαλο σχολειο η ιδια η συμβιωση με τα ζωα για τα παιδια. Χωρις να κανουμε πολλα εμεις,τα παιδια μαθαινουν τα ορια του σκυλου και ο σκυλος τα ορια των παιδιων.Ειναι πολυ ομορφη αυτη η σχεση και το δεσιμο που αναπτυσσεται σε ενα τετοιο υγιες περιβαλλον... Πιστεψε με,ενα παιδι που θα μαθει να σεβεται εναν σκυλο,θα ειναι πιο κοινωνικοποιημενο,πιο κοινωνικο,πιο αφοβο,πιο ωριμο... Ασπαζομαι την λαϊκη εκφραση "το παιδι σου και το σκυλι σου οπως τα μαθεις".Εμπεριεχει μεγαλη δοση αληθειας και εν τελει ο υπευθυνος για την ποιοτητα και του παιδιου και του σκυλου ειναι ποιος;Ο ηγετης τους...ο αρχηγος της αγελης... Δες δυο διαφορετικες περιπτωσεις... Αυτη... ![]() ![]() και αυτη... προκειται για τον ιδιο σκυλο,με τα ιδια ενστικτα,το ιδιο ετοιμους να αμυνθουν με καθε κοστος,αν τα βαλεις να τσακωθουν δεν θα μπορεις να τα χωρισεις και θα γινει χαμος!!!Ομως εχουν μια βασικη διαφορά...ειναι μεγαλωμενοι διαφορετικα...Σου λεει κατι αυτο;... Φιλικα... |
|
|
|||
|
|||
|
Τα είπες όλα!
|
|
|
|||
|
|||
|
Αγαπητοί συμφορουμιτες ειρήνη ημιν!
Η συζήτηση ξεκίνησε απ τα τσοπανόσκυλα στα βουνά και έχει καταλήξει σε αγέλες αδέσποτων σε αστικές περιοχές! Ο σκύλος νιώθει τι νιώθεις...αυτό να θυμάστε... αν νιώσεις φόβο, το νιώθει κ θεωρεί ότι έχεις λόγο για να τον νιώσεις, ότι πας για κακό... αν παραμείνεις ήρεμος και συνεχίσεις την πορεία σου σαν να μην τρέχει τίποτα, το πολύ πολύ να σε γαβγίσει για εκφοβισμό! οτιδήποτε άλλο κάνεις...προκαλείς την τύχη σου! και φυσικά δεν περιμένεις ένα παιδάκι που θα βρεθεί μόνο του απέναντι σε αγέλη να εφαρμόσει τίποτα απ αυτά...γι αυτό κινδυνεύει! και το σημαντικότερο...τα σκυλιά δεν είναι ρομπότ, για αυτό και οι αντιδράσεις τους δεν μπορούν να είναι οι ίδιες....μιλάμε γενικά! φυσικά μπορεί να υπάρχει και το αδέσποτο και ο ΕΠ που μπορεί να σου επιτεθούν μείνεις δεν μείνεις ήρεμος! Εκεί το μόνο που μπορεί να σε σώσει κατά την γνώμη μου, είναι να του δείξεις, όσο μπορείς, ότι δεν μασάς και ότι είσαι υπολογίσιμος οπως εκανε ο τυπος στο βιντεο με το ποδηλατο (σε δευτερη φαση)!προσεξτε ομως τα σκυλια οταν χαμηλωνει τον τονο της φωνης του και τους λεει "ηρεμα ηρεμα"! Last edited by giamil; 24-10-2012 at 12:59. |
![]() |
|
|