![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Ωραίος, πάντα τέτοια να αποφασίζεις και να τα κάνεις, σύντεκνε.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ευχαριστώ απο καρδιάς παίδες.
![]() Με το καλό όταν περάσετε απο τα μέρη μου κερνάω και βαρελίσια μπυρούλα.. 0.90€ έχει..!!
Last edited by Menos; 10-11-2012 at 21:43. |
|
|
|||
|
|||
|
Ωραίος
![]() Ευχαριστούμε για τις τόσες πληροφορίες, τις ωραίες φωτογραφίες αλλά κυρίως για τα σχόλια και τις προσωπικές στιγμές που μοιράστηκες μαζί μας! Να είσαι καλά να ταξιδεύεις όπου και όπως γουστάρεις
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() πολυ ωραιο ταξιδι κ τα μερη ενε κ ενα.!!!!! χωρια που εβαλες μεγαλες πριζες για αρκετα απο αυτα ![]() να σαι καλα κ στο επομενο (με 0,90 )
|
|
|
|||
|
|||
|
Μπράβο φίλε!
![]() Ωραίο ταξίδι,ωραία περιγραφή! Να σαι καλα να κανεις κι αλλα ταξιδάκια!
|
|
|
|||
|
|||
|
Μπράβο Μένο, σ' ευχαριστούμε για την τόσο αναλυτική παρουσίαση, ευχαριστήθηκα πραγματικά την ηρεμία και την απόλαυση μέσα από τη γραφή σου
![]() Να είσαι πάντα καλά να ταξιδεύεις φίλε
|
|
|
|||
|
|||
|
the end.....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Adv εισαι να το δουμε για να παμε παρεα;;;;;;;;;
|
|
|
|||
|
|||
![]() Καλημέρα όμορφε!!!!! Τελικά σε μπόλιασα με το μικρόβιο της σκηνής? Κοίταγα για προτάσεις εκδρομών τις προάλλες αλλά είναι ψόφια τα πράγματα....... Μέσα φίλε!!!!! Κανόνισε να δώ την γυναίκα σου να κόβει βόλτες στην γειτονιά μου, για να μου........μιλήσει!
Last edited by ADV; 11-11-2012 at 15:22. |
|
|
|||
|
|||
|
τελικα δεν ειναι μακρυα,
1700 περιπου απο Πειραια... μια σταση Βελιγραδι, Μια Σεγκεντ (ουγγαρια) που εχει και καλο καμπινγκ, μια Βουδαπεστη (που εχει καμπινγκ ειδικα για μοτο) και φτασαμε ![]() αντε να βγαλουμε τωρα το χειμωνα... |
![]() |
|
|