![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Τα βλέπεις λαμόγιο Βασίλη? ![]() Φρεσκαδούρα ήμουν στην επίσκεψη μου στο Γιάννη
|
|
|
|||
|
|||
|
Φιλαρακι εχεις φτιαξει σχολη στο ταξιδι.
Οργανωση και ψαξιμο με μια ιδεα στιγμιαιας εμπνευσης και ελεγχομενες παρεκλισεις. ![]() Απολαυση πολυπλευρη δηλαδη!! υ.γ. Επαθα πλακα με την Colmar!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Και γω και το υλικό που έχω συλλέξει στο thread είναι θησαυρός προς εξερεύνηση μήπως την άνοιξη ή το καλοκαιράκι??????
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Με τσάκωσες
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Εδώ το word που δούλευα για 2-3 μήνες (οι διαδρομές, η πόλη διανυκτέρευσης και τα ξενοδοχεία άλλαξαν πολλέεεεες φορές ), με χάρτη κάθε ημέρας, αποστάσεις, links στο accuweather αλλά και στοιχεία επικοινωνίας με τα ξενοδοχεία (για την περίπτωση "στραβής")... ![]() ![]() Απόσπασμα:
Κι εδώ excelάκι με τον οικονομικό προγραμματισμό με βάση τις τιμές των ξενοδοχείων, τις τοπικές τιμές της βενζίνης από εδώ και τις αποστάσεις (αλλά και το χρόνο!) από το via michelin ![]() Θα με πείτε αρρωστάκι , το ξέρω , αλλά μόνο έτσι μπορούσα να υπολογίσω τι λεφτά πρέπει να κρατάω, αλλά κι αν βγαίνουν οι καθημερινές αποστάσεις ![]() Κι εντέλει κι αυτά τα ψαξίματα, μέρος του ταξιδιού ήταν ΓΙΑ ΜΕΝΑ, έμπαινα στο κλίμα καιρό πριν ![]() Last edited by moby_gr; 02-02-2013 at 23:37. |
|
|
|||
|
|||
|
Ευχαριστουμε που το μοιραστηκες μαζι μας
![]() Με υγεια για τα επομενα που θα ερθουν
|
|
|
|||
|
|||
|
Πολυ μπερδεμα ρε παιδακι μου!!! Πανω κατω αριστερα δεξια...δεν αφησατε τιποτα
!!!!Μπραβο και στους δυο σας..Απολαυστικοτατο το ταξιδι σας!!!! Μας ξεσηκωσατε χειμωνιατικα!!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Aντωνη κατι τετοια βλεπουμε και βγαζουμε τους χαρτες!Σε ευχαριστουμε για τον κοπο που εκανες να το μοιραστεις μαζι μας και σου ευχομαι να πραγματοποιησεις καθε ταξιδιωτικη σου επιθυμια.
|
|
|
|||
|
|||
|
Πολυ ωραιο ταξιδι,αν και σε μερικες φασεις ειχες ''στριμωξει'' αρκετα πραγματα μαζι...
Ευχομαι το επομενο να ειναι πιο μακρια!! ![]()
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() Πωωωωωωωω ρε φιλε πραγματικα ΤΑΞΙΔΑΡΑ!!! Χορταστικο και απολαυστικο μεχρι το τελευταιο post!!!! Ερωτηση: Εκεινα τα πασα ποσες μερες σου πηρανε??Ανοιξε τους χαρτες για το επομενο!!!!
|
![]() |
|
|