![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τα ειπες ολα...ακριβως αυτα που θελω να μαθω...απο αυτη την ημερα στα μεγαρα... ![]() για αυτο ενα ακομα μεγαλο μπραβο για τους διοργανωτες τοσο για την ολη διοργανωση αλλα και για το απιστευτα χαμηλο κοστος συμμετοχης σε μια τετοια διοργανωση... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Επαγγελματικές υποχρεώσεις θα με κρατήσουν μακριά από το training. ![]() Καλό μάθημα σε όλους, πολλά μπράβο σε όσους έτρεξαν και θα τρέξουν για την διοργάνωση. |
|
|||
|
|||
![]()
λυπαμαι πολυ αλλα δεν θα μπορεσω να διασκεδασω και να μαθω μαζι σας.
ελπιζω την αλλη φωρα να ειμαι ποιο τυχερος με της ημερομηνιες. να περασεται καλα και ναγυνεται καλυτεροι!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Δημήτρη είμαι μέσα, έβαλα τα χρήματα στην ΑΛΦΑ .
Αν και πτυχιούχος, εχω ξανακάνει, θέλω να το επαναλάβω , για να διορθώνω τα λάθη μου, εν όψει βεβαίως του μεγάλου μας προσεχούς ταξιδιού και όχι μόνο. Ευχαριστώ |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα Δημήτρη. Δεν το είχα προσέξει το θέμα. Αν προλαβαίνω να κλείσω και εγώ μία θέση.
![]() Μόλις έκανα κτθ στον λογαριασμό σου στην Alpha € 20,00 μέσω alpha web banking. Αύριο θα το δεις στο λογαριασμό σου. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
για να είναι έγκυρη η δήλωση συμμετοχής, απαιτείται η εξόφληση όλου του ποσού ... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
![]() |
|
|