![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
εγω θα προτιμουσα να τα στησεις με του Αιμιλιου......... ![]() θα ειχε ενδιαφερον........ καγκουρες γινομαστε
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Όντως θα είχε ενδιαφέρον... Αλλά πως θα καταλάβουμε την διαφορά του remapping αφου και του Αιμίλιου είναι πειραγμένο... Αδερφάκι Κώστα.... κοντράκια θα με κάνεις?.... Last edited by siraxanz; 14-07-2013 at 21:39. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
αυτο ειναι το θεμα, αφου απο το νορμαλ, θα εισαι σιγουρα πιο γρηγορος με λιγα λογια, να ξερουμε ποιο θα διαλεξουμε
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
ουουουυυυυ....
απο καιρο τωρα.... ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Χάρη το γεγονός ότι ανέβασε θερμοκρασία πάνω στα βουνά νομίζω ότι δείχνει ότι κατι δεν παει καλά.
Η θερμοκρασία του αέρα ; Η πυκνότητα ; Εμένα μου έκανε το ίδιο στην εθνική, έβγαλα το ελεύθερο φιλτρο και σχεδόν διορθώθηκε. Αυτο μου λέει ότι το μοτέρ είχε φτωχό μείγμα. Βλέπω και διαφορά στη θερμοκρασία με το σιγαστηρα πάνω στην εξατμιση. Εμένα με έχει προβληματίσει πολυ η θερμοκρασία και είναι ο λόγος που σκέφτομαι να κάνω remap. Νομίζω όμως ότι ο πιο ενδεδειγμένες τρόπος να το κάνω είναι πάνω στο δυναμομετρο οπότε είναι λίγο δύσκολο να πάω Θεσσαλονίκη. Τωρα για το πόσο καλύτερα παει το μόνο που μπορω να πω είναι ότι σε ζηλεύω. |
|
|
|||
|
|||
|
Για πες μιχαλιο
Στάλθηκε απο λελοφον |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Θα θελα να ακουσω και τον Γιαννη τι λεει για την θερμοκρασια. |
|
|
|||
|
|||
|
Χάρη το 05-06 μοντέλο δουλεύει στης 5 μπάρες νομίζω
Μήπως δεν μετράς σωστά ; |
|
|
|||
|
|||
|
Μια χαρα μετραω παιδια και το έγραψα για να τονίσω ότι μειώθηκε η θερμοκρασία λειτουργείας...
Το μηχανάκι μου πριν δούλευε σχεδον πάντα στις 5 μπάρες... Τώρα ψύχεται καλύτερα από το πλουσιότερο μίγμα αυτό κατάλαβα... 4 μπάρες σπάνια είχα δει.... Απλά απόρησα γιατι στην Αρκαδία πήγε πάλι στις 5... αυτο εννοούσα Μάλιστα πριν μπω στο σπίτι τραβηξα φωτό τις 4 μπάρες για να τις θυμάμαι μου έκαναν εντυπωση... γιατι μου το είχε πει ο Γιάννης ότι θα ψύχεται καλυτερα |
![]() |
|
|