![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Τουμπανο τομωρο Αργυρη. Καλοταξιδο να ειναι και να κανεις πολλα καιασφαλη χιλιομετρα μαζι του.
|
|
|
|||
|
|||
|
Έτοιμος για μεγάλα ταξίδια...
|
|
|
|||
|
|||
|
Oλα ξεκινήσανε την αυγούλα ! Νωρίς, νωρίς στο Παλαιοφάρσαλο για να πάρω το τραίνο... Οσο πλησίαζα στο Μεγάλο Χωρίο, τόσο η αγωνία να με τρώει! Πότε θα την ειδώ την κοκκινούλα με την μαύρη μυτούλα... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 11.00 τον πρωί άφιξη τον σταθμό ΣΚΑΧ ΑΧΑΡΝΩΝ (!!! ούτε η μάνα του δεν το ξέρει) Μετά πολύ αγώνα του Κώστα GasGs με βρίσκει και να πάμε για την "μπουμπού"... Ομως, σαν άριστος οικοδεσπότης πρώτα, με πήγε από σπίτι του, για να πλυθώ λίγο και να φάω κάτι... Επίμενε, άν και δεν ήθελα να μπει σε τέτοιες φασαρίες... Και έτσι έγινε... Οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ ύστατοι φιλόξενοι & εγκάδιοι (Κώστας και Μαρία (Taurina) & o μικρός Δημητράκης) μου άνοιξανε το σπίτι τους σαν να γνωριζόμαστε χρόνια... Με τον Κώστα, δεν είχαμε πολλά-πολλά. Στις πίτες όποτε βρισκόμασταν τα λεγαμε λίγο... Παρόλου αυτά, έμεινα από τη ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ τους... Μαρία μου & Κώστα, σας ευχαριστώ από καρδιάς, για ότι κάνατε για μένα... ΝΑΙ, μπορώ να λέω από και πέρα, απόκτησα άλλο ένα φιλικό ζευγάρι στην Αθήνα... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Σας περιμένω Καρδίτσα για τα δέοντα.... ![]() ![]() ![]() (Α ρε Gsforum, ποιά είναι η μαγική σου συνταγή...??? ![]() )(Μάλλον: GsForum---->>>>Connecting People )Φεύγοντας από το φιλόξενο σπίτι, βουρ με αγωνία για το εργαλείο! Αγωνία τι θα δω... Αγωνία να ξεχυθώ στη Εθνική... Αγωνία για δίτροχη ελευθερία που τόσο μου έλλειψε... Αγωνία και για το νέο μου μπουφανάκι!! Η ώρα 17.30 απογευματάκι... Αφιξη στην Καρδίτσα μετά από ένα βραστό ταξίδι με παρέα ένα μελτεμάκι... ![]() Οι πρώτες εντυπώσεις μου !!! Μα φυσικά ΑΣΤΕΡΙ το εργαλείο...( ![]() ![]() )Καμιά, μα καμιά σχέση με το F650... Σταθερότατο στους πλάγιους ανέμους, ομάλη και στρωτή λειτουργία, κατανάλωση με 130 έως 140χλμ κάτι παράπανω από το Fundouraki! Οχι ιδιαίτερα πράγματα και αμα αναλογιστείς την ασφάλεια που σου παρέχει είναι ΤΖΑΜΙ!!! Το χάρηκα ιδιαίτερα στο Δομοκό, όπου επιτέλους μπορώ να πηγαίνω με σωστές ταχύτητες ανάβασης & κατάβασης. Τραίνο στις στροφές χωρίς να μου δημιουργήσει κανένα θέμα λόγω του αυξημένου βάρους του! Εξαφανίζετε για μαγείας στο δρόμο.... Θέλεις σιγά πάει, θέλεις γρήγορα στρίβει!!! ![]() ![]() ![]() Νομίζω ότι με λίγα λόγια βρήκα το ταίρι μου!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Και πάλι ευχαριστώ όλους τους εμπλεκόμενους, που με βοηθήσανε! ![]() Καλές βόλτες να έχουμε...
Και μόνο χαρές .... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια Αργύρη. Ραντεβού στις 3 Αυγούστου
Να την χαρειτε με τη φωτεινή όσο περισσότερο μπορείτε . |
|
|
|||
|
|||
|
Καλοτάξιδη!Με αχαλίνωτα, ασφαλή χιλιόμετρα..
|
|
|
|||
|
|||
|
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΜΑΥΡΗ ΓΡΙΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΚΑΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλοτάξιδος... και με το καλό να την φωτογραφίσεις και με κανένα τάρανδο
![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Καλοταξιδο το καινουργιο εργαλειο Αργυρη .....περισσοτερες ευχες αυριο που θα το βρεξουμε
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
καλοταξιδο φιλε .,,να εισαι γερος να το χαιρεσε!!!!!!!!
|
![]() |
|
|