![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά, διάβασα όλο το θέμα αλλά το μετάνιωσα γιατί με στεναχώρησε και με εκνέυρισε. Μα είναι δυνατόν το 2010 σχεδόν να υπάρχουν άνθρωποι που κρίνουν συνανθρώπους τους, τους αγνοούν, τους μισούν ή οτιδήποτε άλλο χωρίς να τους γνωρίζουν παρά μόνο από το επάγγελμά τους; Αυτό είναι φοβερό και πιστεύω ότι κάποιοι έχουν κολλημένα μυαλά.
Δικαίωμα βέβαια του καθενός να εκφέρει την άποψή του και καλά κάνει. Ο καθένας έχει την άποψή του και την προσωπικότητά του. Αν νομίζει όμως πως την ολοκληρώνει ξεσπώντας σε "ΜΠΑΤΣΟΥΣ", πρέπει να προβληματιστεί πιστεύω και ο ίδιος και οι υπόλοιποι, που κατά την άποψή μου πρέπει να τον απομονώσουν και να τον αντιμετωπίσουν. Υπάρχουν καλοί και κακοί επαγγελματίες αστυνομικοί όπως σε όλους τους κλάδους. Μην είμαστε μηδενιστές γιατί εμείς θα τους κάνουμε όλους μπάτσους. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
παντως με ξαφνιαζει που ενω εχεις και νεα παιδια,δεν καταδικαζεις ξεκαθαρα, εστω και οχι μονολεκτικα, αυτη τη δολοφονικη επιθεση εναντιον νεων παιδιων!αντιθετως μπλεκεις τα μπουτια σου με ποδοσφαιρα,σομαλους,ισραηλινους,παλαιστηνιους,αινσταιν,πυρετους,διαιτες,ευχελαια,χορους της βροχης κ.α. θα σου προτεινα λοιπον να ξεκαθαρισεις στο μυαλο σου τα πραγματα τα οποια πιστεψε με ειναι πολυ απλα! εγω εδω σταματαω την αντιπαραθεση με το φιλο γιαννη επειδη μου ειναι πραγματικα δυσκολο, το ομολογω, να τον πεισω οτι ενα τοσο ξεκαθαρο περιστατικο για να το κρινεις δε χρειαζεται να το...μελετησεις! θα κλεισω λοιπον χαριτολογωντας Ειχε ο Γιαννης ενα παλιο Φιατ Παντα και μ αυτο ειχε ταξιδεψει ολη την Ελλαδα. Ειχε κανει πεντακοσιες χιλιαδες χιλιομετρα και τωρα το αμαξακι αρχιζε να τα φτυνει. Το πηγε στη μαντρα, το δωσε για 50 Ευρω και πηρε ενα πιο μεγαλο, καινουργιο. Γνωρισε και μια ωραια κοπελιτσα και την πηγαινε για βολτες. Τον ειχαν ολοι συνηθισει με το παλιο αμαξι ομως και του ελεγαν μολις τον βλεπανε, - Που ειναι το Φιατακι ρε Γιαννη; Αυτο γινοταν τοσο συχνα που η γκομενα δεν αντεξε και τον ρωτησε - Μα τι αμαξι ειχες πια; - Τι ειχα; Παντα, απαντα αυτος. ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ -ΤΙ ΕΙΧΕΣ ΓΙΑΝΝΗ; -ΤΙ ΕΙΧΑ; ΠΑΝΤΑ ![]() ![]() Last edited by ntinopoulos; 31-10-2009 at 14:08. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
παντως με ξαφνιαζει που ενω εχεις και νεα παιδια,δεν καταδικαζεις ξεκαθαρα, εστω και οχι μονολεκτικα, αυτη τη δολοφονικη επιθεση εναντιον νεων παιδιων!αντιθετως μπλεκεις τα μπουτια σου με ποδοσφαιρα,σομαλους,ισραηλινους,παλαιστηνιους,αινσταιν,πυρετους,διαιτες,ευχελαια,χορους της βροχης κ.α. θα σου προτεινα λοιπον να ξεκαθαρισεις στο μυαλο σου τα πραγματα τα οποια πιστεψε με ειναι πολυ απλα! εγω εδω σταματαω την αντιπαραθεση με το φιλο γιαννη επειδη μου ειναι πραγματικα δυσκολο, το ομολογω, να τον πεισω οτι ενα τοσο ξεκαθαρο περιστατικο για να το κρινεις δε χρειαζεται να το...μελετησεις! θα κλεισω λοιπον χαριτολογωντας Ειχε ο Γιαννης ενα παλιο Φιατ Παντα και μ αυτο ειχε ταξιδεψει ολη την Ελλαδα. Ειχε κανει πεντακοσιες χιλιαδες χιλιομετρα και τωρα το αμαξακι αρχιζε να τα φτυνει. Το πηγε στη μαντρα, το δωσε για 50 Ευρω και πηρε ενα πιο μεγαλο, καινουργιο. Γνωρισε και μια ωραια κοπελιτσα και την πηγαινε για βολτες. Τον ειχαν ολοι συνηθισει με το παλιο αμαξι ομως και του ελεγαν μολις τον βλεπανε, - Που ειναι το Φιατακι ρε Γιαννη; Αυτο γινοταν τοσο συχνα που η γκομενα δεν αντεξε και τον ρωτησε - Μα τι αμαξι ειχες πια; - Τι ειχα; Παντα, απαντα αυτος. ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ -ΤΙ ΕΙΧΕΣ ΓΙΑΝΝΗ; -ΤΙ ΕΙΧΑ; ΠΑΝΤΑ ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Οσο η τρομοκρατια εξυπηρετη μερικους θα βλεπουμε πολλα τετοια.Ολα εχουν τον σκοπο τους τιποτα δεν ειναι τυχαιο.Πισω απο το ονομα αυτο κρυβοντε πολλοι και πολλα .Και δεν ειναι παντα αυτο που βλεπουμε απο πισω....
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γειά σου ρε Κώστα... αστροπελέκι!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() Τυχερός όμως, θα κερδίσεις την βασιλεία των ουρανών!!!! ![]() ![]() ![]() ΥΓ. Φίλε, ευτυχώς που δεν είσαι γιατρός!!!!!! ![]() Last edited by yannis; 31-10-2009 at 14:45. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Για να διασκεδάσουμε την κατάσταση, επίτρεψέ μου να σε πειράξω λίγο. Πιστεύεις πως υπάρχουν καλοί και κακοί επαγγελματίες σε κάθε ? κλάδο?!?!? Ας πούμε στους ταξιτζήδες? παπάδες? περιπατήτριες? πορτιέρηδες? ![]() Γιατί στους δημοσιογράφους θα δυσκολευτείς και στους... δικηγόρους θα φας πόρτα!!!!! ![]() Εντάξει στους ιατρούς και στους δημοδιδάσκαλους δεν υπάρχει θέμα, εκεί δυσκολεύεσαι να βρεις τους κακούς!!!!! ![]() Θα μου πεις πως συνήθως ο καθένας διαλέγει για κάποιους λόγους το επάγγελμα του... Γιατί ας πούμε κάποιος να γίνει παπάς και όχι υδραυλικός... γιατί περιπατήτρια και όχι εργάτρια... γιατί πολιτικός και όχι καθηγητής... γιατί αστυφύλακας και όχι πυροσβέστης... και ουκ έσται τέλος!!!!! Άλλος έρχεται στα βαπόρια, γιατί του αρέσει η θάλασσα και άλλος γιατί του αρέσουν οι... ναυτικοί!!!! Δεν βαριέσαι, την υγειά μας και πολλά λεφτά... όλα τ' άλλα γίνοντε!!!!!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Νεκρός από σφαίρες αγνώστων αστυνομικός της Αντιτρομοκρατικής | wolferin | Ελλάδα | 22 | 20-06-2009 00:05 |
Νεκρός αστυνομικός από πυρά ληστών στη Νίκαια | Arkas | Επικαιρότητα | 9 | 07-03-2009 20:54 |