GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 31-10-2009, 12:58
griv_gs Ο/Η griv_gs βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μoto: R 1200 GS ADVENTURE
Προεπιλογή Απάντηση: Επάγγελμα αστυνομικός!!!!!!!!!

Παιδιά, διάβασα όλο το θέμα αλλά το μετάνιωσα γιατί με στεναχώρησε και με εκνέυρισε. Μα είναι δυνατόν το 2010 σχεδόν να υπάρχουν άνθρωποι που κρίνουν συνανθρώπους τους, τους αγνοούν, τους μισούν ή οτιδήποτε άλλο χωρίς να τους γνωρίζουν παρά μόνο από το επάγγελμά τους; Αυτό είναι φοβερό και πιστεύω ότι κάποιοι έχουν κολλημένα μυαλά.
Δικαίωμα βέβαια του καθενός να εκφέρει την άποψή του και καλά κάνει. Ο καθένας έχει την άποψή του και την προσωπικότητά του. Αν νομίζει όμως πως την ολοκληρώνει ξεσπώντας σε "ΜΠΑΤΣΟΥΣ", πρέπει να προβληματιστεί πιστεύω και ο ίδιος και οι υπόλοιποι, που κατά την άποψή μου πρέπει να τον απομονώσουν και να τον αντιμετωπίσουν.
Υπάρχουν καλοί και κακοί επαγγελματίες αστυνομικοί όπως σε όλους τους κλάδους.
Μην είμαστε μηδενιστές γιατί εμείς θα τους κάνουμε όλους μπάτσους.
Reply With Quote
Παλιό 31-10-2009, 14:01
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από yannis Εμφάνιση μηνυμάτων
Κώστα μου, είδες πόσο εύκολα μπορεί να βγάλει κάποιος συμπεράσματα, όταν κοιτά επιπόλαια!?!?!? Δεν εννοώ, λοιπόν την κυταρρίτιδα των bodyline... αλλά κυτταρίτιδα που μπορεί να προκλήθηκε από μικρόβια, όπως του σταφυλόκοκκου, στρεπτόκοκκου κ.λ.π., που φαντάζομαι ξέρεις καλύτερα από μένα, πόσο ισχυρά και επικίνδυνα είναι.
Εντάξει λοιπόν, πήραμε αντιπυρετικό... ε, εδώ μας έχετε μουρλάνει στα depon, προκοπή δεν βλέπουμε και θέλετε και από πάνω να κάνουμε και δίαιτα!!!!!!!
Μήπως και κανένα ευχέλαιο ή κανένα χορό της βροχής!??!!?!?!?
γιαννη μου σε οποια εμπυρετο κατασταση η λυση ειναι τα αντιπυρετικα,ακομη και σε στρεπτοκοκκο και σταφυλοκοκκο.
παντως με ξαφνιαζει που ενω εχεις και νεα παιδια,δεν καταδικαζεις ξεκαθαρα, εστω και οχι μονολεκτικα, αυτη τη δολοφονικη επιθεση εναντιον νεων παιδιων!αντιθετως μπλεκεις τα μπουτια σου με ποδοσφαιρα,σομαλους,ισραηλινους,παλαιστηνιους,αινσταιν,πυρετους,διαιτες,ευχελαια,χορους της βροχης κ.α.
θα σου προτεινα λοιπον να ξεκαθαρισεις στο μυαλο σου τα πραγματα τα οποια πιστεψε με ειναι πολυ απλα!
εγω εδω σταματαω την αντιπαραθεση με το φιλο γιαννη επειδη μου ειναι πραγματικα δυσκολο, το ομολογω, να τον πεισω οτι ενα τοσο ξεκαθαρο περιστατικο για να το κρινεις δε χρειαζεται να το...μελετησεις!

θα κλεισω λοιπον χαριτολογωντας
Ειχε ο Γιαννης ενα παλιο Φιατ Παντα και μ αυτο ειχε ταξιδεψει ολη την Ελλαδα. Ειχε κανει πεντακοσιες χιλιαδες χιλιομετρα και τωρα το αμαξακι αρχιζε να τα φτυνει. Το πηγε στη μαντρα, το δωσε για 50 Ευρω και πηρε ενα πιο μεγαλο, καινουργιο. Γνωρισε και μια ωραια κοπελιτσα και την πηγαινε για βολτες. Τον ειχαν ολοι συνηθισει με το παλιο αμαξι ομως και του ελεγαν μολις τον βλεπανε,

- Που ειναι το Φιατακι ρε Γιαννη;

Αυτο γινοταν τοσο συχνα που η γκομενα δεν αντεξε και τον ρωτησε

- Μα τι αμαξι ειχες πια;

- Τι ειχα; Παντα, απαντα αυτος.

ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ

-ΤΙ ΕΙΧΕΣ ΓΙΑΝΝΗ;

-ΤΙ ΕΙΧΑ; ΠΑΝΤΑ

Last edited by ntinopoulos; 31-10-2009 at 14:08.
Reply With Quote
Παλιό 31-10-2009, 14:02
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs

Απόσπασμα:
Κώστα μου, είδες πόσο εύκολα μπορεί να βγάλει κάποιος συμπεράσματα, όταν κοιτά επιπόλαια!?!?!? Δεν εννοώ, λοιπόν την κυταρρίτιδα των bodyline... αλλά κυτταρίτιδα που μπορεί να προκλήθηκε από μικρόβια, όπως του σταφυλόκοκκου, στρεπτόκοκκου κ.λ.π., που φαντάζομαι ξέρεις καλύτερα από μένα, πόσο ισχυρά και επικίνδυνα είναι.
Εντάξει λοιπόν, πήραμε αντιπυρετικό... ε, εδώ μας έχετε μουρλάνει στα depon, προκοπή δεν βλέπουμε και θέλετε και από πάνω να κάνουμε και δίαιτα!!!!!!!
Μήπως και κανένα ευχέλαιο ή κανένα χορό της βροχής!??!!?!?!?
γιαννη μου σε οποια εμπυρετο κατασταση η λυση ειναι τα αντιπυρετικα,ακομη και σε στρεπτοκοκκο και σταφυλοκοκκο.
παντως με ξαφνιαζει που ενω εχεις και νεα παιδια,δεν καταδικαζεις ξεκαθαρα, εστω και οχι μονολεκτικα, αυτη τη δολοφονικη επιθεση εναντιον νεων παιδιων!αντιθετως μπλεκεις τα μπουτια σου με ποδοσφαιρα,σομαλους,ισραηλινους,παλαιστηνιους,αινσταιν,πυρετους,διαιτες,ευχελαια,χορους της βροχης κ.α.
θα σου προτεινα λοιπον να ξεκαθαρισεις στο μυαλο σου τα πραγματα τα οποια πιστεψε με ειναι πολυ απλα!
εγω εδω σταματαω την αντιπαραθεση με το φιλο γιαννη επειδη μου ειναι πραγματικα δυσκολο, το ομολογω, να τον πεισω οτι ενα τοσο ξεκαθαρο περιστατικο για να το κρινεις δε χρειαζεται να το...μελετησεις!

θα κλεισω λοιπον χαριτολογωντας
Ειχε ο Γιαννης ενα παλιο Φιατ Παντα και μ αυτο ειχε ταξιδεψει ολη την Ελλαδα. Ειχε κανει πεντακοσιες χιλιαδες χιλιομετρα και τωρα το αμαξακι αρχιζε να τα φτυνει. Το πηγε στη μαντρα, το δωσε για 50 Ευρω και πηρε ενα πιο μεγαλο, καινουργιο. Γνωρισε και μια ωραια κοπελιτσα και την πηγαινε για βολτες. Τον ειχαν ολοι συνηθισει με το παλιο αμαξι ομως και του ελεγαν μολις τον βλεπανε,

- Που ειναι το Φιατακι ρε Γιαννη;

Αυτο γινοταν τοσο συχνα που η γκομενα δεν αντεξε και τον ρωτησε

- Μα τι αμαξι ειχες πια;

- Τι ειχα; Παντα, απαντα αυτος.

ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ

-ΤΙ ΕΙΧΕΣ ΓΙΑΝΝΗ;

-ΤΙ ΕΙΧΑ; ΠΑΝΤΑ

Reply With Quote
Παλιό 31-10-2009, 14:19
SenseiG Ο/Η SenseiG βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: ΠΕΝΤΕΛΗ ΑΘΗΝΑ
Μoto: HONDA VARADERO MK2 1000 ABS

Οσο η τρομοκρατια εξυπηρετη μερικους θα βλεπουμε πολλα τετοια.Ολα εχουν τον σκοπο τους τιποτα δεν ειναι τυχαιο.Πισω απο το ονομα αυτο κρυβοντε πολλοι και πολλα .Και δεν ειναι παντα αυτο που βλεπουμε απο πισω....
Reply With Quote
Παλιό 31-10-2009, 14:32
yannis Ο/Η yannis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Κερατσίνι Far-west
Μoto: F 800 GS._ Αα, ξέχασα. BMW !!!!!

Γειά σου ρε Κώστα... αστροπελέκι!!!!!!!!!!
Τυχερός όμως, θα κερδίσεις την βασιλεία των ουρανών!!!!

ΥΓ. Φίλε, ευτυχώς που δεν είσαι γιατρός!!!!!!

Last edited by yannis; 31-10-2009 at 14:45.
Reply With Quote
Παλιό 31-10-2009, 14:42
yannis Ο/Η yannis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Κερατσίνι Far-west
Μoto: F 800 GS._ Αα, ξέχασα. BMW !!!!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από grivgs Εμφάνιση μηνυμάτων
Παιδιά, διάβασα όλο το θέμα αλλά το μετάνιωσα γιατί με στεναχώρησε και με εκνέυρισε. Μα είναι δυνατόν το 2010 σχεδόν να υπάρχουν άνθρωποι που κρίνουν συνανθρώπους τους, τους αγνοούν, τους μισούν ή οτιδήποτε άλλο χωρίς να τους γνωρίζουν παρά μόνο από το επάγγελμά τους; Αυτό είναι φοβερό και πιστεύω ότι κάποιοι έχουν κολλημένα μυαλά.
Δικαίωμα βέβαια του καθενός να εκφέρει την άποψή του και καλά κάνει. Ο καθένας έχει την άποψή του και την προσωπικότητά του. Αν νομίζει όμως πως την ολοκληρώνει ξεσπώντας σε "ΜΠΑΤΣΟΥΣ", πρέπει να προβληματιστεί πιστεύω και ο ίδιος και οι υπόλοιποι, που κατά την άποψή μου πρέπει να τον απομονώσουν και να τον αντιμετωπίσουν.
Υπάρχουν καλοί και κακοί επαγγελματίες αστυνομικοί όπως σε όλους τους κλάδους.
Μην είμαστε μηδενιστές γιατί εμείς θα τους κάνουμε όλους μπάτσους.
Φίλε μου, δεν νομίζω πως είναι σωστό να στεναχωριέσαι. Ότι συμβαίνει γύρω σου είναι η πραγματικότητα και απλά την αποδέχεσαι, προσπαθείς να την κατανοήσεις και να βρεις την θέση σου μέσα σ' αυτήν. Πρώτα για να επιβιώσης και στην συνέχεια να εξελιχθείς, προσπαθώντας να πετύχεις τους στόχους που διάλεξες. Τώρα, αν στη πορεία, θεωρήσεις πως θα ήταν χρήσιμο, να επιδιώξεις παράλληλα και κάποια "γενικότερη" βελτίωση του περιβάλοντός σου, έχεις τις ευχές όλων μας, αρκεί να μην θίγει και τις δικές μας επιδιώξεις...
Για να διασκεδάσουμε την κατάσταση, επίτρεψέ μου να σε πειράξω λίγο.
Πιστεύεις πως υπάρχουν καλοί και κακοί επαγγελματίες σε κάθε ? κλάδο?!?!?
Ας πούμε στους ταξιτζήδες? παπάδες? περιπατήτριες? πορτιέρηδες?
Γιατί στους δημοσιογράφους θα δυσκολευτείς και στους... δικηγόρους θα φας πόρτα!!!!!
Εντάξει στους ιατρούς και στους δημοδιδάσκαλους δεν υπάρχει θέμα, εκεί δυσκολεύεσαι να βρεις τους κακούς!!!!!
Θα μου πεις πως συνήθως ο καθένας διαλέγει για κάποιους λόγους το επάγγελμα του...
Γιατί ας πούμε κάποιος να γίνει παπάς και όχι υδραυλικός... γιατί περιπατήτρια και όχι εργάτρια... γιατί πολιτικός και όχι καθηγητής... γιατί αστυφύλακας και όχι πυροσβέστης... και ουκ έσται τέλος!!!!!
Άλλος έρχεται στα βαπόρια, γιατί του αρέσει η θάλασσα και άλλος γιατί του αρέσουν οι... ναυτικοί!!!!
Δεν βαριέσαι, την υγειά μας και πολλά λεφτά... όλα τ' άλλα γίνοντε!!!!!!!
Reply With Quote
Παλιό 31-10-2009, 19:27
griv_gs Ο/Η griv_gs βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μoto: R 1200 GS ADVENTURE

Απόσπασμα:
Φίλε μου, δεν νομίζω πως είναι σωστό να στεναχωριέσαι. Ότι συμβαίνει γύρω σου είναι η πραγματικότητα και απλά την αποδέχεσαι, προσπαθείς να την κατανοήσεις και να βρεις την θέση σου μέσα σ' αυτήν. Πρώτα για να επιβιώσης και στην συνέχεια να εξελιχθείς, προσπαθώντας να πετύχεις τους στόχους που διάλεξες. Τώρα, αν στη πορεία, θεωρήσεις πως θα ήταν χρήσιμο, να επιδιώξεις παράλληλα και κάποια "γενικότερη" βελτίωση του περιβάλοντός σου, έχεις τις ευχές όλων μας, αρκεί να μην θίγει και τις δικές μας επιδιώξεις...
Για να διασκεδάσουμε την κατάσταση, επίτρεψέ μου να σε πειράξω λίγο.
Πιστεύεις πως υπάρχουν καλοί και κακοί επαγγελματίες σε κάθε ? κλάδο?!?!?
Ας πούμε στους ταξιτζήδες? παπάδες? περιπατήτριες? πορτιέρηδες?
Γιατί στους δημοσιογράφους θα δυσκολευτείς και στους... δικηγόρους θα φας πόρτα!!!!!
Εντάξει στους ιατρούς και στους δημοδιδάσκαλους δεν υπάρχει θέμα, εκεί δυσκολεύεσαι να βρεις τους κακούς!!!!!
Θα μου πεις πως συνήθως ο καθένας διαλέγει για κάποιους λόγους το επάγγελμα του...
Γιατί ας πούμε κάποιος να γίνει παπάς και όχι υδραυλικός... γιατί περιπατήτρια και όχι εργάτρια... γιατί πολιτικός και όχι καθηγητής... γιατί αστυφύλακας και όχι πυροσβέστης... και ουκ έσται τέλος!!!!!
Άλλος έρχεται στα βαπόρια, γιατί του αρέσει η θάλασσα και άλλος γιατί του αρέσουν οι... ναυτικοί!!!!
Δεν βαριέσαι, την υγειά μας και πολλά λεφτά... όλα τ' άλλα γίνοντε!!!!!!!
Όχι δεν βαριέμαι Γιάννη. Μόνο όταν μιλώ με ανθρώπους που δεν προβληματίζονται με άνανδρες δολοφονίες ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ τους βαριέμαι. Καληνύχτα σας.
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης