![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Σε κάθε περίπτωση, το όχημα δεν μένει στον δρόμο!
Υπό προϋποθέσεις αναλαμβάνουν τον "επαναπατρισμό" του οχήματος. Όπως και να έχει, μεταφέρουν το όχημα στο πλησιέστερο συνεργείο (επιλογής μας, εξουσιοδοτημένο ή μή) προκειμένου να αποκατασταθεί η βλάβη. Εάν και εφόσον το όχημα πρέπει να παραμείνει πάνω από 3 ημέρες στο συνεργείο και εφόσον το κόστος επισκευής δεν υπερβαίνει την αξία του οχήματος και η απόσταση από το σπίτι μας υπερβαίνει τα 250 χλμ. τότε μιλάμε για "επαναπατρισμό". Όλα αναγράφονται αναλυτικά στους όρους χρήσης, όπως αναφέρει και ο Κώστας, οι οποίοι έχουν αναρτηθεί σε παλαιότερα posts. |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() Δεν μπορω!!!! Μου ζηταει λογαρισμο τραπεζης και δε ξερω τι να βάλω!?!?!?!?!!? |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Μια βοήθεια φίλοι μου καλοί! Προσπαθώ να γίνω μέλος της ADAC συμπληρώνοντας την φόρμα εγγραφής κ μου ζητάει διεύθυνσή μου στην Γερμανία...
For technical reasons, our system only supports German addresses. In any other case, please contact an ADAC local office or call 01805 10 11 12 (0.14 €/call for T-Home landline; rates for mobile networks may differ). We apologise for any inconvenience caused. Εσείς πως παρακάμψατε αυτό το εμπόδιο??? Jefe |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
ΠΡΟΣΟΧΗ-ACHTUNG
H A.D.A.C. ΔΕΝ ΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Από πότε ισχύει αυτό??? ![]() Jefe |
|
|
|||
|
|||
|
Πρώτον δεν καταλαβαίνω τίποτα
Δεύτερον τι ειναι αυτο ??? |
|
|
|||
|
|||
|
Ο,τι γράφει: η A.D.A.C. δεν δέχεται πλέον πελάτες από Ελλάδα, τόσο απλά.Ισχύει από τα μέσα Ιανουαρίου 2010.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ρε φίλε ψάχνω ψιλά να τους πάρω τηλέφωνο να τους ρωτήσω τους φίλους μας τους Γερμανούς... Μιας όμως κ είσαι ξύπνιος θα το κάνω collect κ θα το χρεώσω σε σένα που είσαι κάτοικος Γερμανίας....
![]() ![]() ![]() Jefe |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Κυκλοφοριακή Αγωγή - Οδική Παιδεία : Ανοιχτή Συζήτηση - Ιδέες - κ' σχόλια | riko46 | Διάφορα | 4 | 08-01-2009 11:39 |