![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Με το σταγονόμετρο μας τα λέτε ...... Μου θυμίζει το μαρτύριο της σταγόνας που κάνουν οι κινέζοι. Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|
|||
|
|||
|
Παίδες σιγά σιγά,προχτές την πήρε ο άνθρωπος. Νομιζω μετά το σκ θα μας πει πολλα περισσότερα
Στάλθηκε απο μένα βρε!! |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Την είδα σήμερα κι εγώ,σαν εμφάνιση;;;
Η παλιά ήταν κυρία,η καινούρια πουτ@να και κυρία,αλητεία και μου αρέσει πάρα πολύ σε σημείο ενθουσιασμού. Τα 19 βέβαια πολλά,οποίος αντιπρόσωπος όμως μου κάνει δώρο συναγερμό,μπαγκαζιερα και κάγκελα τότε θα τα δώσω,μετρητά. Αλλιώς θα ψάξω από απέξω,η μηχανή παίρνει άριστα από εμφάνιση και πλέον το σκέφτομαι σοβαρά. Ευελπιστώ πάντως στα 160χιλιόμετρα να μην πηγαίνει λες και θα ανοίξει ο κινητήρας,σαν την προηγούμενη. Το μόνο Που μπορεί να με φρενάρει,κι άλλο ένα,αν δεν έχει επέκταση εγγύησης,Bmw είναι,κάτι θα βγάλει μελλοντικά Στάλθηκε από το MT27i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() Να το θυμάσαι αυτο το πόστ μου όταν θελήσεις να την δώσεις σε καλή τιμή ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Γι αυτο και τα ψάχνω τοσο πολυ,αλλιώς ήδη θα είχα πάρει νέο όχημα. Αν πάντως δεν διατειθεται επέκταση εγγύησης το βλεπω δύσκολο να τη πάρω. Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|
|||
|
|||
|
Την εγγύηση την ασφαλίζεις εσύ, πας με το τιμολόγιο αγοράς και μία βεβαίωση από την αντιπροσωπεία σε ασφαλιστή και την κάνεις 5 χρόνια.
Μπορείς επίσης να κάνεις μικτή ασφάλεια και πάει λέγοντας που το πρόβλημα.. Και πας και σε όποιο εξουσιοδοτημένο θέλεις μετά- δεν είσαι δέσμιος της αντιπροσωπείας, Λ7 να υπάρχουν Φυσικά με τόσα που θα δώσεις για τις αλλαγές το χάσιμο θα είναι τέτοιο που μπορούσες να κάνεις την παλιά, όχι μόνο υδρόψυκτη με φρένα μαργαρίτες, ανθρακονήματα, με λεντάκια παντού (..) αλλά κυριολεκτικά τούμπανο. Πολλά ζητάνε οι γερμανοί. Last edited by JohnGS1100; 29-03-2013 at 12:01. |
|
|
|||
|
|||
|
Εγώ θέλω με την αντιπροσωπεία να την καλυψω την εγγύηση
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk |
|
|
|||
|
|||
|
Βρε παιδιά εξηγειστε μου κατι.
Υπαρχουν 3 εκδόσεις του νέου gs έτσι? Η πρώτη στα 15500 που εχει μονο abs και antispin,σωστα?τι αναρτήσεις φοράει?εχει καποια Αλλη σοβαρή έλλειψη? Η δεύτερη εχει κάπου στα 17500,αυτη φαντάζομαι εχει ηλεκτρική ανάρτηση,σωστα?τι άλλο? Και η Τρίτη που ειναι και η πλούσια στα 19000 Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|
|||
|
|||
|
|
![]() |
|
|