![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Τώρα και εγώ βρίσκω λίγο χρόνο για να εκφράσω τα συναισθήματα μου μετά από ένα τριήμερο με αγαπημένα φιλαράκια που γνώρισα μέσα απο το Gs forum
Οι στιγμές μοναδικές η παρέα άπαικτη Το να αισθάνεσαι μέσα σε αυτή την μαυρίλα των ημερών κοπέλι και όχι μόνο κουζουλοκόπελο θα έλεγα είναι μεγάλο πράγμα Απορώ με τις αντοχές μας Δεν αισθάνθηκε ούτε ένα λεπτό κουρασμένοι Ξαπλώναμε να ξεκουραστούμε για λίγο και δεν μας κολλούσε ύπνος Θέλαμε να περάσουμε όλοι μαζί κάθε λεπτό κάθε στιγμή μιας και ο χρόνος είναι αμείλικτος και όλα τα ωραία τελειώνουν γρήγορα Με όλα τα παιδιά αισθανθήκαμε ότι μας δένει κάτι παραπάνω από φιλία Τα συναισθήματα αμοιβαία Για ποιόν να πρωτογράψω μου είναι δύσκολο Για την τρελοπαρέα του βορρά που μας χάρισε πολλά μα πολλά γέλια και που τους ονομάζω πρωταθλητές στην ρακοκατανάλωση Για τον lepado και τον Lepado ii Που τρομάξανε τα ρακόμελα Ο Νότης Ο Γιάννης jtnakos και εγώ καταναλώσαμε 7 λίτρα ρακόμελο χώρια τις ρακές και τα κρασιά Δυνατοί παίχτες όλοι τους και στο ποτό και στο φαί Να ευχαριστήσω για την συνδρομή στην φιλοξενία τα φιλαράκια από την Κρήτη Τον takis04 τον Hector τον Yns τον metaxa τον spitiko και τον ευχαριστώ ιδιαίτερα για την φανταστική τούρτα που μου έκανε δώρο Τον Ηλία μας τον marcopolo για την υποδοχή Vip στο αεροδρόμιο και το γεύμα προς όλους μας Εδώ να τον συλλυπηθώ για τον χαμό του πεθερού του που κατέληξε το Σάββατο και έτσι αυτός ήταν ο λόγος που ο Ηλίας δεν ακολούθησε μάλιστα δεν μας το είπε για να μην μας χαλάσει την διάθεση Ηλία να είστε καλά να τον θυμάστε Τον gelasios τον katsab τον Datsnic και την οικογένεια του για την όμορφη περιποίηση όλης της παρέας στην ταβέρνα του τα Μάλλια Για την ψυχάρα την Λίτσα μας την ταξιδιάρα ψυχή για την θερμή υποδοχή που μας έκανε στις Αρχάνες σε ευχαριστούμε Λίτσα για το πανέμορφο τραπέζι που μας έκανες Εγώ υπόσχομαι να σε κάνω μια βόλτα στο νησί με την μοτό μου έτσι για να αισθανθείς πως είναι να ταξιδεύεις με μοτοσικλέτα Συνεχίζω φοβούμενος μην αδικήσω κανένα ξεχνώντας τον Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις κυρίες της παρέας που ήταν μαζί μας όλες αυτές τις μέρες και μας ανέχτηκαν στην τρέλα μας και στην διασκέδαση Στην Χούλα την Αρια την Ντίνα την Φανή την Τζένη την Ράνια και τα υπόλοιπα κορίτσια των εδώ φίλων Στην αγάπη μου την Γιάννα ιδιαίτερα ευχαριστώ για όλα για αυτό την αγαπώ γιατί Είναι πάντα δίπλα μου και αυτά που κάνει για την παρέα τα κάνη με την ψυχή της Θα ξεχαστώ και θα γράφω με τις ώρες Εδω σταματάω και υπόσχομαι και στα επόμενα γενέθλια μου να το επαναλάβουμε με ακόμα περισσότερους φίλους Ευχαριστώ φιλαράκια την αγάπη μας , μας λείπετε και τι θα γενούμε τώρα που σας συνηθίσαμε. Last edited by Eftixis; 25-01-2013 at 00:21. |
|
|
|||
|
|||
|
. . . Σήμερα το μεσημέρι δοκίμασα να πιω νερό και άρχισε να πονάει το κεφάλι μου, μάλλον θα κάνω πολύ καιρό για να το συνηθίσω.
Η παρέα των Βορείων κατά την επιστροφή: Δεν ήμασταν όμως μόνοι . . . Ο Ηλίας με τη Φανή. Ο Κορνήλιος με τη Τζένη Ο Νάκος με τη Ντίνα Ο Νίκος με τον Χανιώτη
|
|
|
|||
|
|||
|
Με ποιον;;;;;;;;;;
![]() ![]() ![]() ![]() Τι εγινε αδερφακιμ εισαι λιγο μπερδεμενος σε ΠΟΣΑ ταμπλο το παιζεις?? Sent from my Στρουγκα fon Last edited by jtnakos; 22-01-2013 at 17:57. |
|
|
|||
|
|||
|
Μετά από όσα γράφτηκαν και παίχτηκαν ….και είναι λιγότερα από όσα έγιναν… θέλω και εγώ με την σειρά μου να ευχαριστήσω όλη την παρέα του gs forum για το ανεπανάληπτο τριήμερο που ζήσαμε μαζί τρώγοντας
πίνοντας τραγουδώντας ![]() Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα αδέλφια μας από τα Βόρεια με το αστείρευτο κέφι και τους φίλους μας από την υπόλοιπη Ελλάδα που μας τίμησαν με την παρουσία τους ![]() Τέλος μαζί με τις ευχαριστίες μου ένα μεγάλο μπράβο στον Ευτυχη, Τάκη ( Takis04) και Νίκο ( Hector ) που οργάνωσαν και συντόνισαν αυτή τη μάζωξη *εγώ πάντως μέχρι την επομένη …πάω για αποτοξίνωση ……………ελπίζω βέβαια η επομένη να μην είναι πολύ μακριά |
|
|
|||
|
|||
|
ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΑΡΕΑ,ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΝΟΙΩΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΜΟΝΟΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.
ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΑΔΕΡΦΙΑ,ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ. ΠΑΝΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΙ!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
εχεις ξεφυγ.. δε μαζευεσαι πια...... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Εγώ, τι να πω.
Δυστυχώς οι οικογενειακές υποχρεώσεις δε μου επιτρέψανε να συμμετάσχω πολύ ενεργά σε όλη τη διαδικασία. Χάρηκα που γνώρισα μερικά ακόμα άτομα που έβλεπα πολλές φορές στο φόρουμ, ειδικά τον Nikos-χ! είδα χωμάτινους, ταξιδευτές και γλεντζέδες, άτομα από όλη την Ελλάδα να γίνονται μία παρέα και να περνάνε καλά σα να ήταν παλιοί καλοί φίλοι. Αυτό είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο ![]() Και του χρόνου με το καλό κοπέλια!!! Last edited by Markas; 22-01-2013 at 23:54. |
|
|
|||
|
|||
|
Περιμένω τις απόψεις. Του Hektor .....
![]() Νικόλα εισαι έτοιμος να τα πεις όλα ..., Sent από δώ.... |
|
|
|||
|