![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Suzuki V-Strom 1000 Concept
![]() Πρόκειται για concept, αλλά οι Ιάπωνες ανακοίνωσαν πως θα περάσει στο στάδιο της παραγωγής το 2014. ![]() ![]() Ο κινητήρας 1.000 κ.εκ. του Concept έχει βασιστεί στον v-twin του μεγάλου V-Strom, αλλά έχει σχεδιαστεί από την αρχή. Επιπλέον, οι Ιάπωνες εξόπλισαν το V-Strom 1000 Concept με traction control και, φυσικά, ABS. Οι τροχοί του, όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία, έχουν διάμετρο 17 ιντσών – αυτό σημαίνει ότι ο χαρακτήρας του είναι ασφάλτινος, οι ανακοινώσεις της Suzuki, όμως, μας κάνουν να θεωρούμε σίγουρη την διάθεση μιας ακόμη έκδοσης, περισσότερο χωμάτινης αυτή τη φορά. ![]() Η Suzuki παρουσίασε το V-Strom 1000 Concept, μια μοτοσικλέτα με περισσότερο περιπετειώδη χαρακτήρα από το V-Strom που γνωρίζουμε. Μιας και πρόκειται για concept, οι πληροφορίες γύρω από τα τεχνικά του χαρακτηριστικά είναι ανύπαρκτες. Το μόνο που γνωρίζουμε για το V-Strom 1000 Concept είναι ότι η παραγωγή του θα ξεκινήσει το 2014 και ότι οι Ιάπωνες σκοπεύουν να το ρίξουν με τα μούτρα στο σκληρό ανταγωνισμό της κατηγορίας των adventurers. mototriti.gr |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραίο! Σίγουρα θα πουλήσει, ανάλογα βέβαια και την τιμή! Θυμίζει έντονα κανα 2-3 άλλες μηχανές αλλά
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αλλα η αλυσιδα, αλυσίδα!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Οταν με το καλο το βγαλουν στην παραγωγη θα βαλουν και τον αξονα και ακτινωτες ζαντες (στην καλη την εκδοση την περιπετειωδη) Γρηγορη .
Τωρα απλα δεν προλαβαιναν για την εκθεση ![]() η αντιγραφεις η οχι λεμε ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Οκ μπορει να θυμιζει 2-3 μιχανες αλλα εχει κ στιχεια απο το DR 800s του 1995!!!!
Φυσικα αλυσιδα για metal καταστασης!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
αχμ...ενδιαφέρουσα περίπτωση για μετά από 134534 που θα άλλάξω μηχανή...δεν είναι κακό....
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ρε παιδια σαν τον μπιμπ μπιμπ να τρεχει ειναι αμα δεις την μουρη προφιλ απ την ζελατινα και μπροστα
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλο φενετε θα δουμε και στην πραξη
![]() Last edited by siraxanz; 13-02-2013 at 00:45. |
|
|||
|
|||