![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σε όλους και πολλες ευχες για το νέο έτος.
Θα ήθελα την βοήθεια σας αναφορικά με την εγκατασταση του zumo 660 lm σε r 1200 gs 2011. Ειδικότερα για την τροφοδότηση του από την μπαταρία. Υπάρχει κάτι σχετικό; ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θες αυτό το μαραφέτι:
στο συν βάζεις το κόκκινο καλώδιο με ασφάλεια και στο πλήν το μαύρο Σε αντίθεση με άλλες γνώμες προσωπικά είμαι υπερ της μονιμης τροφοδότησης για λογους πρακτικοτητας Με διακοπτόμενη τροφοδότηση του cradle αναβοσβήνει το μηχανημα καθε φορα που ανοιγοκλεινεις τον διακοπτη |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αν καταλαβα καλα εισαι υπερ της συνδεσης του GPS κατευθειαν με την μπαταρια και ουχί με το μπριζακι της BMW. Αν ναι, τοτε τι γινεται με την μπαταρια , οταν η μηχανη ειναι σβηστη? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κώστας Το GPS καταναλώνει ελάχιστα και δεν υπαρχη πρόβλημα, προσωπικά έχω και το τηλέφωνο μαζι με το GPS συνέχεια απευθείας εν στάση με την μπαταρία.
|
|
|||
|
|||
![]()
Οταν πραγματικα δεν το χρειαζεσαι το σβηνεις χειροκινητα το μηχανημα
το να εχει συνεχεια ρευμα η βαση δεν επηρεαζει την μπαταρια |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ για τις απαντησεις σας. Θα προχωρήσω μόλις βρώ λίγο χρόνο με την εγκατάσταση και θα αποφασίσω στην πορεία για την συνδεση που θα επιλέξω.
|
|
|||
|
|||
![]()
Και εγώ εκει μάλλον θα καταλήξω. Επί την ευκαιρεία εάν βλέπεις μία Τιγρη του 10 με τριβάλιτσο είναι η πρώην μου η οποια χαιρεται πια τον ήλιο της Κρητης και δει των Χανιων.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Γιαννη ποτε θα αναβαθμιστεις κι εσυ με GS?? ![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|