|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
μια χρησιμη ιστοριουλα
Ενώ ένας άνδρας γυάλιζε το νέοαυτοκίνητό του, ο ηλικίας 4 ετών γιος του,
πήρε μια πέτρα και γρατσούνισε με γραμμές μέρος του αυτοκινήτου. Στο θυμό του απάνω, ο άνδρας αυτός πήρε το χέρι του παιδιού του και χρησιμοποιώντας ένα γαλλικό κλειδί, το χτύπησε πολλές φορές . . Στο νοσοκομείο, το παιδί έχασε όλα ταδάχτυλά του λόγω των πολλαπλών σπασιμάτων. Όταν το παιδί είδε τον πατέρα του ..... με τα παραπονεμένα μάτια γεμάτα πόνο τον ρώτησε : " Μπαμπά.. πότε τα δάχτυλά μου θα μεγαλώσουν πάλι ? " Το άτομο βουβό, πήγε πίσω στο αυτοκίνητό του και το κλώτσησε πολλές φορές . Σκεπτόμενος αυτό που έκανε, βρισκόμενος μπροστά στο αυτοκίνητο του και βλέποντας ξανά τις γρατζουνιές , αντιλήφθηκε ότι το παιδί του είχε γράψει με την πέτρα 'ΜΠΑΜΠΑ ΣΕ ΑΓΑΠΩ". Την επόμενη ημέρα ο άνδρας αυτός αυτοκτόνησε .. Ο θυμός και η αγάπη δεν έχουν κανένα όριο Επιλέξτε την τελευταία για να έχετε μια όμορφη , καλή ζωή ..... Τα πράγματα υπάρχουν για να χρησιμοποιούνται ενώ οι άνθρωποι είναι για να αγαπηθούν . Προσέξτε τις σκέψεις σας , γίνονται λέξεις. Προσέξτε τις λέξεις σας , γίνονται ενέργειες. Προσέξτε τις ενέργειές σας , γίνονται συνήθειες. Προσέξτε τις συνήθειές σας που γίνονται χαρακτήρας . Προσέξτε το χαρακτήρα σας , γίνεται το πεπρωμένο σας. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: μια χρησιμη ιστοριουλα
Πολυ καλο!!!:sm5:
|
|
||||
|
||||
Αλληγορικό και έξυπνο ….
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Προσωπικα την θεωρω υπερβολικη αυτη την ιστορια.
Ποιος πατερας δηλαδη θα παει να σπασει τα χερια του παιδιου του επειδη του χαλασε το αμαξι; Μην λεμε κι οτι θελουμε τωρα! |
|
|||
|
|||
Ρε Αλεξ μας μ@μησες τωρα
|
|
|||
|
|||
Jefe |
|
|||
|
|||
αν ακουσεις ειδησεις Ηλια θα δεις οτι δεν ειναι και τοσο υπερβολικη
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εγω δεν εχω ακουσει αναλογη ιστορια. Για μια γρατζουνια να του σπασει τα χερια του παιδιου του. Για αλλα εχω ακουσει. Οχι ομως τετοια. Τεσπα.Δεν εχει σημασια. Σημασια εχει οτι το νοημα αυτης της ιστοριας ειναι να μην θυμωνουμε και νευριαζουμε υπερβολικα και χωρις λογο. Και ολοι βεβαια θα πρεπει να εχουμε στο μυαλο μας την ιστορια του μπασκεμπολιστα Μπομπαν Γιανκοβιτς, που για μια χαζομαρα κατεστρεψε την ζωη του. Αυτη μαλιστα. Ειναι πραγματικη ιστορια που μας διδασκει. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
πολυ καλο αλεξη.......... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μάθε μια τέχνη ......... | pepax66 | Ανέκδοτα | 6 | 25-11-2009 18:47 |