|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ομαδική αγορά ενδοσυνεννόησης Midland BT2.
Από καιρό είχα στα υπόψιν να αγοράσω ένα σετ ενδοσυνεννόησης.
Μετά την εκτενέστατη και διεξοδική αναφορά στο θέμα των ενδοσυνεννοήσεων εδώ και εδώ, αποφάσισα να προχωρήσω στην αγορά του σετ ενδοσυνεννόησης Midland BT2 από το κατάστημα του φίλου και συμφορουμίτη Γιώργου Σαββίδη. Επειδή είναι μια αγορά που δεν βιάζομαι να κάνω, περιμένω όποιον φίλο ενδιαφέρεται να την αγοράσει να το ποστάρει μήπως πετύχουμε καλύτερη τιμή λόγω ομαδικής αγοράς. Πιστεύω πως πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο σύστημα ενδοεπικοινωνίας που με την τυχόν ομαδική αγορά θα έρθει οικονομικότερα σε κάθε ενδιαφερόμενο! Περιμένω τις "δηλώσεις ενδιαφέροντος". Με εκτίμηση, Δημήτρης. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αγορά ενδοσυνεννόησης Midland BT2.
δημητρη υπολογισε με κι εμενα!ενδιαφερομαι!
|
|
|||
|
|||
Εγώ έχω το απλό BT αγορασμένο από τον Γιώργο, αλλά αν παίξει απόσυρση ενδιαφέρομαι για το BT2
|
|
|||
|
|||
ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΕΛΩ ΣΕΤ ΤΩΝ 2
|
|
|||
|
|||
Καλημέρα!
Υπολογίστε και εμένα! Φίλιππος Last edited by fmargaritis; 29-03-2009 at 11:03. |
|
|||
|
|||
Υπολογισε κι εμενα.!
|
|
|||
|
|||
Και για μένα 1 τεμάχιο.
|
|
|||
|
|||
Να ρωτησω κατι την παρεα....?
Απο οτι κοιταξα στο internet κανει γυρο στα 175 με 180 €. Το πακετο αγορας εχει 2 μικροφωνα για ανοικτο και κλειστο κρανος και πολλα αλλα. Τωρα αν εγω θελω να μηλησω με την γυναικα μου απο πισω τι γινετε....? Πρεπει να παρω αλλη μια midland δηλ να φτασω τα 300+€!?!?! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Και εγω ενδιαφέρομαι αλλά μην με βάλετε ακομα στην λίστα γιατι είμαι λιγο ζορισμένος οικονομικά.Θα το σκεφτώ ανάλογα μετην τιμή.
|
Tags |
bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, forum, forumgs, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Test Midland BT2 | syan | Διάφορα | 10 | 26-03-2009 19:44 |