![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
ζητώ μεταχειρισμένα 50 και 100ευρα, σε καλή κατάσταση, αυθεντικά, με την ταινία γνησιότητας και τα υδατογραφήματα
έναντι του ποσού των 20 και 60ευρώ αντίστοιχα τιμές συζητήσιμες σε περίπτωση δεσμίδων δίνεται καλύτερη προσφορά |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
....αμάν βρε αδερφάκι μου, όλο στα μεταχειρισμένα ο νούς σου!!! ![]()
|
|
|
|||
|
|||
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
τι να κάνουμε;
έχουμε οικογένεια να θρέψουμε για τα καινούρια δίνω καλύτερη τιμή! |
|
|
|||
|
|||
|
κύριοι/κυρίες,
παρακαλώ όπως συνδράμουμε τον αγαπητό Kostas-Patra. Ως γνωστόν έρχεται Αύγουστος και τα σχέδιά του διά τον μήνα τούτο είναι γνωστά τοις πάσι ![]() ![]()
Last edited by vpentza; 26-07-2010 at 13:22. |
|
|
|||
|
|||
|
πες μου βε αστειάτορα, κανένα καλύτερο τρόπο για να βγάλω χρήματα και εγώ θα το κάνω
αν το καλοσκεφτείς, η πρακτική μου δεν διαφέρει των τραπεζών, απλά αντί να δίνω μικρό επιτόκιο κατάθεσης, το εισπράττω εγώ όλα νόμιμα! |
|
|
|||
|
|||
|
Για σκέψου και αυτή την ιδέα
![]() Ο σύζυγος γυρνά αργά στο σπίτι του μία νύχτα. - Ανησύχησα! Πού στο καλό ήσουνα; (ρωτά η γυναίκα του) - Α, λέει αυτός, δεν ήταν τίποτε. Πήγα να κάνω ένα τατουάζ. - Τατουάζ; Τι τατουάζ έκανες; - Ένα χαρτονόμισμα των 100 ευρώ στα γεννητικά μου όργανα, λέει αυτός περήφανα. - Χαρτονόμισμα; Μα τι στο καλό σκεφτόσουνα; Δεν καταλαβαίνεις ότι αυτό που έκανες είναι τρελό; - Μπα, είχα τους λόγους μου: Πρώτον μου αρέσει να βλέπω τα λεφτά μου να αυξάνονται, Δεύτερον μου αρέσει να παίζω με τα λεφτά μου, Τρίτον μου αρέσει να έχω λεφτά στα χέρια μου και Τέταρτoν έτσι θα μπορώ να σου δίνω 100 ευρώ όποτε το θελήσεις !!! |
|
|
|||
|
|||
|
Σιγά μη σου δώσουμε μεταχειρισμένα ευρώ!
Εσύ με τη φόρα που έχεις πάρει θα τα πλαστικοποιήσεις και θα τα κάνεις ..πλαστά! Ασε που είμαι σίγουρος οτι άμα πιεστείς λιγάκι σε βλέπω στο μπαλκόνι-χημείο-τυπογραφείο να φτιάχνεις δικά σου! ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Για τίποτε σε classic ενδιαφέρεσαι;
Το μόνο που δε βγάζουν άδεια και θες πινακίδες ΦΙΛΠΑ...
|
|
|
||||
|
||||
|
Κοίταξε κατά Βουλγαρία μεριά.
Έχει κάτι ολοκαίνουρια σε καταπληκτικές τιμές ..... ![]() .
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ο Τοτός και τα χρήματα | kostas_366 | Ανέκδοτα | 12 | 20-01-2009 20:35 |