![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
ενας μεγαλο εφοπλιστης ηθελε να κανει ενα παρτυ σπιτι του,ετσι λοιπον εφτιαξε την λιστα απο τους φιλους του εφοπλιστες και ολη την υψηλη κοινωνια,και στο τελος σκεφτηκε δεν καλω και τον κυπουρο,μια χαρα ανθρωπος ειναι την δουλεια του την κανει και ειμαι πολυ ευχαριστημένος μαζι του.εφτασε λοιπον η ωρα του παρτυ μαζευτικαν ολοι εφοπλιστες και ο κηπουρος.και αρχισαν τις συζητήσεις μεταξυ τους οι εφοπλιστες για τις επιχειρήσεις τους και για ταξιδια.και λεει ο ενας στον αλλο,εγω την γυναικα μου την έστειλα ιμπιζα,λεει ενας αλλος εγω στο μοντεβιδεο,ενας αλλος λεει εγω την εστειλα στο μονακο,και ρωτανε και τον κηπουρο εσυ την δικια σου που την εστειλες?ε λεει εμεις οι φτωχοι δεν εχουμε λεφτα τις εχουμε εδω και τις γ@μ@με οι ιδιοι!!
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
σωστόοοος
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Σύγκριση ασφαλιστικών εταιρειών, κόστη | ortho | Απαραίτητα έγγραφα | 17 | 13-11-2011 12:37 |
| Άπιστες οι γυναίκες σε θέσεις ισχύος | ahileb | Υγεία | 4 | 18-05-2011 03:27 |
| Αίτηση συμβουλής για καμμένο μετασχηματιστή φορτιστή! | gemara | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 6 | 13-04-2011 13:04 |
| Μια Χριστουγεννιάτικη ιστορία..... | Arkas | Κοινωνική ευαισθησία | 8 | 26-12-2009 21:51 |
| Η Επιστολή των Πανεπιστημιακών προς τον Ομπάμα στα Ελληνικά | EOD-K9 | Ελλάδα | 12 | 18-06-2009 14:20 |