PDA

View Full Version : MOTO SHOP ARATHIMOS (ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΡΑΘΥΜΟΣ)


spyrakos35
12-12-2012, 05:38
Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις μιας και είμαι νεος στην κοινότητά σας (και επομένως άγνωστος προς εσάς).
Ασχέτως αν έχω γιαπωνέζικο ή ευρωπαικό, αν θα αλλαξοπιστήσω σε ότι αφορά στις μοτοπροτιμήσεις μου ή όχι, αν θα πω ποτέ καλό λόγο για τα ευρωπαικά ή όχι, πιστεύω ακράδαντα ότι μεταξύ μας πρέπει να υπάρχει συνεργασία και αλληλεγγύη σε όλα τα θέματα που μας αφορούν. Εξάλλου, στον δρόμο, όταν κάποιος είναι στην άκρη θα σταματήσω να ρωτήσω αν όλα είναι εντάξει ανεξάρτητως σήματος μοτοσυκλέτας.
Γίνεται προφανές λοιπόν ότι το θέμα το ανοίγω για έναν και μόνο λόγο. Την ενημέρωση των συναδέλφων μοτοσυκλετιστών για την (δυστυχώς άσχημη) εμπειρία μου και προκειμένου να μην βρεθούν (όσο το δυνατόν) άλλοι στην θέση μου, ειδικά σήμερα που τα ευρά δεν περισσεύουν σε κανέναν μας για πέταμα.
Θεωρώ ότι είναι υποχρέωσή μου να το κάνω. Όπως και υποχρέωση του καθενός από εμάς, να αναφέρει επώνυμα και χωρίς φόβο κάθε τέτοιου τύπου στραβή που θα του κάτσει, εφόσον έχει ακράδαντα στοιχεία στα χέρια του που θα επιβεβαιώνουν τον όποιο ισχυρισμό/καταγγελία του (για το δικό του καλό).
Γιατί πολύ απλά σε αναζήτησή μου (γουγλάρισμα) για το συγκεκριμένο κατάστημα, πριν από οτιδήποτε, δεν είχα βρει ουτε ένα αποτέλεσμα που να με προδιέθετε ότι ίσως κάτι να μην πηγαίνει και τόσο καλά. Κατόπιν εορτής, ψάχνοντας μέσα σε φόρουμ πια και όχι στους τίτλους, ανακάλυψα ότι υπήρχε θέμα, ότι την είχαν πατήσει και άλλοι (ασχετα αν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο πήραν τα λεφτά τους πίσω) αλλά κανείς δεν το έλεγε επώνυμα και καθαρά παρά με μισόλογα και στο «συνθηματικό». Γιατί ρε παιδιά? Τι φοβόμαστε?
Δεν ξέρω αν φταίω κάπου και εγώ. Ίσως να είναι και έτσι. Πλέον, αν κάποιος ψάξει για το συγκεκριμένο κατάστημα, θα βρει έστω την δική μου περίπτωση. Ας κάνει ότι θέλει μετά.
Το νου μας εκεί έξω, οι κίνδυνοι δεν είναι μόνο στον δρόμο (περισσότερο από ποτέ ίσως τώρα πια)…..

spyrakos35
12-12-2012, 05:46
Στο θέμα μας λοιπόν, για την ενημέρωσή σας

Κατατέθηκε στις 04/12/2012 καταγγελία στην Γενική Γραμματεία Καταναλωτή (με κοινοποίηση στο ΙΝΚΑ) κατά του συγκεκριμένου καταστήματος καθώς από τις 15/10/2012 έχει κατατεθεί προκαταβολή για παραγγελία αξεσουάρ (ανάρτηση OHLINS) σε τραπεζικό λογαριασμό που μου υποδείχτηκε και μέχρι την ημέρα κατάθεσης της καταγγελίας και παρά τις όποιες προσπάθειές μου, δεν είχα ούτε την παραγγελία παραλάβει, ούτε μου είχε επιστραφεί η προκαταβολή.

Η μόνη εξέλιξη (θετική τρόπω τινά) είναι οτι στις 07/12/2012 μου κατέθεσαν το 1/4 του ποσού στον τραπεζικό λογαριασμό μου....

Θα μου επιτρέψετε να μην μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες επί των γεγονότων προς το παρόν μιας και το θέμα ακόμα "τρέχει"...

PACO
12-12-2012, 09:36
Παρήγγειλα και εγώ ohlins με πολύ πιο οικονομικό και σίγουρο τρόπο. .πμ λεπτομέρειες.
Καλά ξεμπερδέματα και γρήγορα. Αρχηγέ. ..

Sakis
12-12-2012, 13:10
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση...
αλλά επιβάλλεται η καταγγελία σου να γίνει επώνυμα για να μην φέρει τις όποιες ευθύνες το forum.

spyrakos35
12-12-2012, 13:22
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση...
αλλά επιβάλλεται η καταγγελία σου να γίνει επώνυμα για να μην φέρει τις όποιες ευθύνες το forum.

επειδή πριν κάνω το ποστάρισμα μίλησα με mail (αλλά και τηλεφωνικώς) με τον Νίκο (Λεοντόκαρδος) προς αποφυγή παρεξηγήσεων/εμπλοκών κλπ κλπ, θεωρώ οτι τέτοιο θέμα δεν υπάρχει.

επιπλέον, επειδή η καταγγελία μου στην γγκ αλλά και στο ινκα αφενός έχουν ήδη γίνει και αφετέρου είναι επώνυμες και ενυπόγραφες (πιο επώνυμα δεν γίνεται), θεωρώ οτι δεν δύναται να αναζητηθούν ευθύνες από το όποιο φόρουμ για κανένα λόγο καθώς εδώ γίνεται απλή αναφορά σε γεγονότα (καταγγελία) και τίποτα άλλο...

παρα τάυτα και αφού ετσι κρίνετε οτι θα ήταν καλό να γίνει, ΄τα στοιχεία μου είναι τα εξής
Σπύρος Σιμόπουλος
6937 377 184

Δήμος
12-12-2012, 13:53
Χρόνια σου πολλά Σπύρο και καλά ξεμπερδέματα!


Sent from my iPhone using Tapatalk

Sakis
12-12-2012, 14:27
:ye02: Χρόνια σου πολλά κι από εδώ

steliosx
12-12-2012, 14:38
Σπύρο, καταρχήν να σου ευχηθώ χρόνια πολλά με πολλά και όρθια χιλιόμετρα.

Με δύο post μόνο άγγιξες δύο πολύ ενδιαφέροντα θέματα.

Η τοποθέτησή σου σχετικά με την μοτοσυκλετιστική αλληλεγγύη μιλάει μέσα στην καρδιά μου, και όσον αφορά το θέμα για το τι μάρκα, μοντέλο, σχιστομάτικο ή ευρωπαϊκό που μερικές φορές το βλέπω και σε άλλα θέματα είναι για μένα "μπούρδες" και αν το δείς με διασταλτική λογική, λυπάμαι που το λέω, αγγίζει ρατσιστικές αντιλήψεις.
Για μένα, για μας, για πολλούς, αν έχεις καρδιά μοτοσυκλετιστή δεν σε νοιάζει τι καβαλάει ο άλλος, και πάμε όλοι μαζί να το χαρούμε!!

Τώρα στο σοβαρό θέμα με τον προμηθευτή που αναφέρεις, χαιρετίζω τον τρόπο που επέλεξες να προασπιστείς τα δικαιώματά σου, από την στιγμή που έκρινες ότι αυτά θίγονται, κάνοντας καταγγελία στην Γ.Γ.Κ. Ελπίζω το θέμα να διευθετηθεί. Χαίρομαι που δεν επέλεξες τον δρόμο της αδιαφορίας και απάθειας ή ακόμα χειρότερα της γενικόλογης λασπολογίας, γκρίνιας κλπ.
:ye02:

Μάλλον είσαι από αυτούς που θα χαιρόμουν να συνταξιδέψω.
Να έχεις πολλά, καλά και όρθια χιλιόμετρα με ότι και να καβαλάς.

spyrakos35
31-12-2012, 15:47
update....

μέχρι σήμερα εχω πάρει πίσω τα 3/4 της οφειλής....

κατά ένα τρόπο τείνει να κλείσει καλά το θέμα....

ortho
31-12-2012, 16:38
Καλή τύχη εύχομαι!

Ετσι λοιπόν επιβεβαιώνομαι για ποστ σε άλλο νήμα σχετικά με την πρακτική των προκαταβολών που ζητούν πλέον τα καταστήματα, χωρίς να προσφέρουν από τη μία ευνοϊκότερους όρους ( έκπτωση στην τιμή ) κι από την άλλη δεν εγγυούνται καν την παράδοση των παραγγελθέντων, χωρίς να υφίστανται συνέπειες όταν δεν την κάνουν. Διαφυγόντες τόκοι ή κάτι άλλο τέλος πάντων ώστε να μη συμπεριφέρονται ανεύθυνα!

siraxanz
01-01-2013, 19:15
update....

μέχρι σήμερα εχω πάρει πίσω τα 3/4 της οφειλής....

κατά ένα τρόπο τείνει να κλείσει καλά το θέμα....

Καλά προτιμα να σου επιστρεφει σε δόσεις το ποσό, παρά να σου παραδώσει την αναρτηση:confused::(

Δυο τινά συμβαίνουν... σου εχειι δωσει φτηνη τιμη να σου αποσπασει χρηματα

κ δευτερον εχε λερωσει την φωλία του απο πλευρας εισαγωγεα...

Πάλι καλά Σπύρο που σου επιστρεφει τα χρήματα

Μακαρι να καθαρισεις οριστικα:cool::)

gmert
11-01-2013, 14:55
κ δευτερον εχε λερωσει την φωλία του απο πλευρας εισαγωγεα...

:cool::)

Αυτό είναι προφανώς και ο εισαγωγέας θέλει τα λεφτά του μπροστά:ye33:

spyrakos35
11-01-2013, 21:15
όπως το έχω καταλάβει, μάλλον το πρώτο ισχύει.....

υπομονή, μόλις κλείσει το θέμα θα γράψω ένα μίνι ιστορικό προκειμένου να βγάλετε και σεις τα συμπεράσματά σας....

οχι τίποτε άλλο, προς γνώσιν και συμμόρφωσιν που λέγανε και παλαιότερα....

spyrakos35
24-01-2013, 12:46
last update.....

μόλις ξοφλήθηκα για το σύνολο του ποσού που είχα δώσει για προκαταβολή.... :ha16:


πρέπει να πω οτι η όλη ιστορία μου αφήνει μία γλυκόπικρη γεύση..... ναι, πήρα τα λ7 πίσω (εστω και μετά από 3 μήνες) αλλά θα προτιμούσα να είχα δώσει άλλα τόσα (και παραπάνω) και να έχω την ανάρτηση....
με τα νέα δεδομένα σήμερα μάλλον (μπορεί βέβαια και να μου την καρφωσει και να την παραγγείλω με το που θα κλείσει το ποστ :lo20:) θα προτιμήσω να μην αγοράσω ανάρτηση και να κρατήσω τα λ7....

δεν κρατάω κακία στον γιάννη.... προφανώς και δεν θα ξαναμπλέξω πελατειακά μαζί του αλλά δεν τον χαρακτήρισα και ούτε και πρόκειται...

και επιπλέον θα του ευχηθώ (πραγματικά από την καρδιά μου) να μπορέσει να ξαναστήσει το μαγαζί του....

να είμαστε όλοι καλά, ευχαριστώ για την υπομονή σας :ye02:

gsmaniac
24-01-2013, 12:53
Τελος καλο...ολα καλα λοιπον:)

Μπραβο για την επωνυμη αναρτηση του θεματος και την πολυ καλη περιγραφη του προβληματος σου γενικα...:ye02:
Να μην ξεχναμε οτι ολοι οι επαγγελματιες ειναι ανθρωποι και κανουν λαθη....;)