|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
"Μύλος των Ξωτικών"
Αξιέπαινη πρωτοβουλία του Δήμου Τρικκαίων ο οποίος στον παλιό Μύλο Ματσόπουλου στην πόλη των Τρικάλων έχει στήσει μια Χριστουγεννιάτικη παραμυθούπολη για μικρούς και μεγάλους.
Εν συντομία σας παραθέτω τον σύνδεσμο. Αναλυτική παρουσίαση σήμερα το βράδυ ή αύριο αφού θα έχω επισκευθεί τον "Μύλο Των Ξωτικών" με τις μικρές μου. |
|
||||
|
||||
Απάντηση: "Μύλος των Ξωτικών"
Πολύ καλή εξόρμηση, για όσους θα έχουν παιδιά στην εκδρομή της 6-7-8/1/12 ...
|
|||
|
|||
Σε ευχαριστούμε Βαγγέλη ωραία ευκαιρία για χαλάρωση . |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μια ωραία πρωτοβουλία που θα τη δούμε και από κοντά |
|
|||
|
|||
Με το καλό να έρθετε παιδιά και να περάσετε όσο πιο όμορφα γίνεται
|
|
|||
|
|||
Θα σε δούμε η θα λείπεις Βαγγέλη?
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Περιμένουμε τις φωτό, για "ορεκτικό" ! |
|
|||
|
|||
Ο λόγος που δεν δήλωσα συμμετοχή στο νήμα που έχετε ανεβάσει για την εκδρομή στα Τρίκαλα είναι ότι ακόμη δεν είμαι σίγουρος αν θα βρίσκομαι εκείνη την περίοδο στα Τρίκαλα. Ευελπιστώ πως θα είμαι
Απόσπασμα:
Όσο για τις φωτογραφίες θα πρέπει να περιμένετε λίγο ακόμη μιας και στην σημερινή μου επίσκεψη με την οικογένεια, υπήρχε τέτοιο πλήθος που ήταν πρακτικά αδύνατο να πάρω τα πλάνα που ήθελα. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
QR codes.. Τι ειναι και πως "παιζει" το "πραγμα"?? | black_hawk | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 11 | 26-10-2011 23:14 |
..."ανεβαίνουν" συνεχώς "πολιτικά" threads... | CPretenteriS | Μου τη δίνει που ..... | 38 | 26-05-2011 12:08 |
Η Sony θα "κλειδώνει" τα "σπασμένα" PS3 | dagpa | Consoles - Games | 6 | 17-02-2011 17:53 |
Η "επίθεση" των ηλεκτρικών αυτοκινήτων | MARK | Αυτοκίνητο | 8 | 29-11-2010 01:58 |