![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
ΠΗΓΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΒΑΛΒΟΛΙΝΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ!!!
Last edited by saitman; 17-10-2009 at 14:45. |
|
|||
|
|||
![]()
Ποσα χλμ εχει η μηχανη;
|
|
|||
|
|||
![]()
Ο ΑΞΩΝΑΣ ΗΤΑΝ ΜΕΣ΄ΤΟ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΡΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟ.ΒΑΛΒΟΛΙΝΗ ΒΡΗΚΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ 220ml ΟΥΤΕ ΚΑΝ 180!!Ο ΑΞΩΝΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΣΚΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΦΑΓΑΜΕ 2 ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΦΡΕΝΩΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ.ΤΟ ΚΑΡΕ ΣΤΟ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑΓΗ ΒΑΛΒΟΛΙΝΩΝ ΚΑΙ ΓΡΑΣΣΑΡΙΣΜΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΞΑΝΑΚΟΥΣΑ ΚΑΠΟΙΟ ΘΟΡΥΒΟ.
|
|
|||
|
|||
![]()
30700!Ο ΤΥΠΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΗΣ ΤΑ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑΞΕΙ!!ΟΙ ΒΑΛΒΟΛΙΝΕΣ ΜΥΡΙΖΑΝ ΑΣΧΗΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΛΛΑΞΕ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΙΣΜΕΝΗ ΦΥΣΣΟΥΝΑ ΕΠΑΝΩ ΒΛ. 3 ΦΩΤΟ!!ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΩ?
Last edited by saitman; 17-10-2009 at 15:40. |
|
|||
|
|||
![]()
Θα μπορούσες να βάλεις λίγο μεγαλύτερες φωτογραφίες και ευκρινέστερες γιατί έτσι δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι "γίνετε"
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Βγάζεις τροχό-αμορτισέρ- δαγκάνα - αισθητήρα ABS - αντηρίδα - δεξί μαρσπιέ με πιστόλι θερμού αέρα ζεσταίνεις την βίδα που είναι στην αρχή του ψαλιδιού και την ξεβιδώνεις και τσούπ ο άξονας είναι έξω ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ...εχουμε τα ιδια χιλιομετρα και κατα τη δικια μου αλλαγη βαλβολινης δεν ειχε ουτε σκονη ! ...πάντως ακομα και να μην τις ειχε αλλαξει αυτος δεν το βλεπω και τοσο τραγικο ...αρκει που τις αλλαζεις εσυ τωρα γυρω στις 30χιλιαδες! οχι τη πισω φυσούνα δεν το χω τσεκαρει πως βγαινει ...αλλα θα το ψαξω λιγο! .....ψυχραιμια πανω απο ολα! |
|
|||
|
|||
![]() Η βρόμια φυσιολογική μια και ήταν η φυσούνα σκισμένη αλλά οκ δεν έγινε και κάτι τραγικό !!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() Τι λες βρε φίλε ?? Γιατί δεν ρωτάς τον Γιώργο νομίζω ότι θα σου έλεγε |
|
|||
|
|||
![]()
ανατριχιαστικό ! τέλος καλό , όλα καλά !
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
DAKAR ΜΠΛΕ-ΑΣΠΡΟ-ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΕ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΖΡΡ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ; | NLS | Διάφορα | 5 | 01-04-2011 16:05 |
ΠΑΞΟΙ | ntinopoulos | Διάφορα | 45 | 26-06-2010 04:13 |
O ΣΕΞΟΛΟΓΟΣ | MARK | Ανέκδοτα | 5 | 22-05-2010 11:11 |
ΣΕΛΑ GS1200 ADVE ΜΑΥΡΗ/ΚΟΚΚΙΝΗ | GSakias | Ζήτηση | 2 | 23-03-2010 09:57 |
ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ | katsab | Μου τη δίνει που ..... | 10 | 12-12-2009 20:13 |