GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Εξοπλισμός μοτοσικλέτας (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Συναγερμός Scorpio SRi-900WB (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=13898)

Arkas 28-09-2010 22:40

Απάντηση: Συναγερμός Scorpio SRi-900WB

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από evanslam ( 220028)
Πανευτυχής πλέον αναμένω την νέα μου μπουμπου αλλά με έναν προβληματισμό που θέλω να μοιραστώ μαζί σας!
Εχει να κάνει με τον συναγερμό μαμά τον οποίο ζήτησα απο τον αντιπρόσωπο να μου βρει μοντελο χωρις να τον έχει επάνω για να τοποθετήσω μετά τον scorpio! Μετά από μέρες με πληροφόρισε πώς δεν υπάρχει για την ώρα πουθενα μοντέλο χωρίς συναγερμό μαμα και αν έπρεπε να περιμένουμε θα πρέπει να περιμένουμε προς το τέλος οκτωβρίου! Επειτα μου εξήγησε πώς υπάρχει λύση: θα βγάλει το συναγερμό και θα αφαιρέσει την αξία του και συμφώνησα όλα καλά μέχρι εδώ! Στην συνέχεια με ειδοποίησε πώς υπάρχει πρόβλημα στο να βγεί διότι ο συναγερμός μαμά διότι είναι συνδεδεμένος πάνω στην μονάδα RDC και πώς ο μόνος τρόπος να βγει είναι να παραγγείλει κάποιο εξάρτημα που θα μπέι έναντι του συναγερμού και θα απομονώσει το RDC! Το κόστος του πλησιάζει τα 180,00 οπότε δώρο-άδωρο!!! Τελικά ο μόνος τρόπος "είπε" να αφήσουμε επάνω τον μαμά συναγερμό και να μου κάνει εκπτωση πάνω στην εκπτωση να τον πάρω στην μισή τιμή και όταν βάλω το scorpio ο ηλεκτρολόγος να απενεργοποιήσει ουσιαστικά τον μαμα και να συνδέσουμε παράλληλα και τον scorpio επάνω!

Τα ερωτήματα μου είναι τα εξής:

Αληθεύει όντως οτι ο μαμα είναι πλέον συνδεδεμένος στην μονάδα RDC?
Θα υπάρξει πρόβλημα συνωστιμού χώρου - βάρους κάτω απο την σέλα;
Θα μπορέσει ο ηλεκτρολόγος να απομονώσει τον μαμά και να δουλεύει απροβλημάτιστα ο scorpio;

Ελπίζω αν γίνουν όλα αυτά να δουλέψουν καλά γιατί με βλέπω να πάω για μαλλί και να βγώ κουρεμένος!!!

Bαγγέλη, ρώτα και σε άλλο εξουσιοδοτημένο.

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 29-09-2010 01:56

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από evanslam ( 220028)

1.Αληθεύει όντως οτι ο μαμα είναι πλέον συνδεδεμένος στην μονάδα RDC?
2.Θα υπάρξει πρόβλημα συνωστιμού χώρου - βάρους κάτω απο την σέλα;
3.Θα μπορέσει ο ηλεκτρολόγος να απομονώσει τον μαμά και να δουλεύει απροβλημάτιστα ο scorpio;

4.Ελπίζω αν γίνουν όλα αυτά να δουλέψουν καλά γιατί με βλέπω να πάω για μαλλί και να βγώ κουρεμένος!!!

1. Ναι

2. Ναι

3. Όχι

4. Πήγαινε ήδη κουρεμένος .... :D

CPretenteriS 29-09-2010 02:25

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Arkas ( 220102)
Στην πλειονότητα δεν παίζει κάτι τέτοιο.

Κι εμένα μια χαρά δουλεύει...

CPretenteriS 29-09-2010 02:26

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από evanslam ( 220058)
Με βλέπω να κάθομαι με τον μαμά....:yz

και έλεγα να βάλω μια φορά της προκοπής συναγερμό!!!

Βαγγέλη, ο Στράτος (syan) έχει scorpio και ίσως μπορεί να σου προτείνει κάποιο συνεργείο... ;)

Gemat 29-09-2010 09:27

Εχω τον SRi-600 και τον εβαλα μονος μου! Ηταν αρκετα ευκολο.

Επισημαινω οτι δεν αγορασα το κυκλωμα immobilizer γιατι δεν ηθελα εναν υποψηφιο λογο να μεινω πουθενα...

Ετσι και αλλιως η μηχανη εχει δικο της immobilizer. Η μονη λειτουργια που χανω επι της ουσιας ειναι η δυνατοτητα να σβησω τη μηχανη απο το τηλεκοντρολ ενεργοποιωντας το hijack button (περιπτωση που σου βουταει καποιος με τη βια τη μηχανη...αλλα σου αφηνει το μπρελοκ με το τηλεκοντρολ)!!

Ο συναγερμος ειχε μονο πεντε καλωδια! Δυο για το θετικο και το αρνητικο της μπαταριας, δυο για τα φλας και ενα για το πισωφαναρο...

evanslam 29-09-2010 09:29

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 220210)
Βαγγέλη, ο Στράτος (syan) έχει scorpio και ίσως μπορεί να σου προτείνει κάποιο συνεργείο... ;)

Κώστα ο Στράτος μου έχει συστήσει κάποιον τον οποίο θα ρωτήσω σήμερα να δώ τι θα κάνω.

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ ( 220202)

4. Πήγαινε ήδη κουρεμένος .... :D

Νικόλα μάλλον το σκέφτομαι να μέινω με τον μαμά γιατί δεν μαρέσει ούτε να πειραματιστώ με τα ηλεκτρικά της καινουρια μοτο, ούτε να στριμώξω και τους 2 συναγερμούς μέσα, ούτε να βγάλω τον μαμά και μαζί και το σύστημα RDC (είτε το χρησιμοποιούν πολλοί είτε όχι).

Οπως και να έχει θα μιλήσω πρώτα με το κ. Σαββίδη και τον ηλεκτρολόγο μου!

evanslam 29-09-2010 09:33

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Gemat ( 220334)

Επισημαινω οτι δεν αγορασα το κυκλωμα immobilizer γιατι δεν ηθελα εναν υποψηφιο λογο να μεινω πουθενα...

Ετσι και αλλιως η μηχανη εχει δικο της immobilizer. Η μονη λειτουργια που χανω επι της ουσιας ειναι η δυνατοτητα να σβησω τη μηχανη απο το τηλεκοντρολ ενεργοποιωντας το hijack button (περιπτωση που σου βουταει καποιος με τη βια τη μηχανη...αλλα σου αφηνει το μπρελοκ με το τηλεκοντρολ)!!

Ο συναγερμος ειχε μονο πεντε καλωδια! Δυο για το θετικο και το αρνητικο της μπαταριας, δυο για τα φλας και ενα για το πισωφαναρο...

Φίλε Γιώργο σε ευχαριστώ αλλά, το πρόβλημα που αντιμετωπίζω δεν είναι το πόσο εύκολα τοποθετείται και ποιός θα τον περάσει αλλά οτι πρέπει είτε να τον έχω παράλληλα με της μαμα μέσα είτε να χάσω και το RDC μαζί με τον μαμά για να έχω μόνο το scorpio!

Gemat 29-09-2010 10:02

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από evanslam ( 220336)
Κώστα ο Στράτος μου έχει συστήσει κάποιον τον οποίο θα ρωτήσω σήμερα να δώ τι θα κάνω.

Νικόλα μάλλον το σκέφτομαι να μέινω με τον μαμά γιατί δεν μαρέσει ούτε να πειραματιστώ με τα ηλεκτρικά της καινουρια μοτο, ούτε να στριμώξω και τους 2 συναγερμούς μέσα, ούτε να βγάλω τον μαμά και μαζί και το σύστημα RDC (είτε το χρησιμοποιούν πολλοί είτε όχι).

Οπως και να έχει θα μιλήσω πρώτα με το κ. Σαββίδη και τον ηλεκτρολόγο μου!

Εχεις καποιον σοβαρο λογο να βγαλεις τον συναγερμο της BMW ?? Η πειρα μου λεει οτι οτιδηποτε ηλεκτρικο προβλημα προκυψει οι αντιπροσωποι θα το ριξουν στον aftermarket συναγερμο!

GeorgeP 29-09-2010 10:16

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Gemat ( 220334)

Στα BMW δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα λογω της πολυς εξελιξξης στα ηλεκτρονικα τους συστηματα!!!! Οχι οτι δεν γινεται, πολλοι τον εχουν βαλει τον Σκορπιό χωρις προβλημα!!

Κακως που δενε βαλες το ιμμο στην Βαρα!!! το μαμα ιμμο ειναι πιο επικυνδυνο και πολυ πιο αναξιοπιστο απο του σκορπιού!! Αν ηταν στο χερι μου θα καταργουσα τελειως το μαμα ιμμο και θα εμμενα με του σκορπιού!!!
το οτι σημερα ειμαι ορθιος και γραφω εδω μονον η τυχη και ο Θεος μπορουν να το εξηγησουν αφου με καμποσα χιλιομετρα σε ωραια ανοικτη πανω σε ομορφα βουνα ξαφνικα εσβησε (λογω HISS) και βρεθηκα ευτυχως στα χωραφια και ΟΡΘΙΟΣ, μιας 100μ πριν το χωραφι και 100μ μετα το χωραφι ηταν γκρεμος!!!!

Gemat 29-09-2010 11:31

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 220362)
Στα BMW δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα λογω της πολυς εξελιξξης στα ηλεκτρονικα τους συστηματα!!!! Οχι οτι δεν γινεται, πολλοι τον εχουν βαλει τον Σκορπιό χωρις προβλημα!!

Κακως που δενε βαλες το ιμμο στην Βαρα!!! το μαμα ιμμο ειναι πιο επικυνδυνο και πολυ πιο αναξιοπιστο απο του σκορπιού!! Αν ηταν στο χερι μου θα καταργουσα τελειως το μαμα ιμμο και θα εμμενα με του σκορπιού!!!
το οτι σημερα ειμαι ορθιος και γραφω εδω μονον η τυχη και ο Θεος μπορουν να το εξηγησουν αφου με καμποσα χιλιομετρα σε ωραια ανοικτη πανω σε ομορφα βουνα ξαφνικα εσβησε (λογω HISS) και βρεθηκα ευτυχως στα χωραφια και ΟΡΘΙΟΣ, μιας 100μ πριν το χωραφι και 100μ μετα το χωραφι ηταν γκρεμος!!!!

Το ιμμομπιλαιζερ του σκορπιου δεν ειναι παρα ενα ρελεδακι που ανοιγει μια επαφη. Δεν ειναι παρα ενα ελαχιστο εμποδιο σε καποιον κλεφτη που εχει προσβαση κατω απο τη σελα.

Αντιθετα, το HISS ειναι κομματακι πιο σοφιστικε και αναγνωριζει το κλειδι. Απαιτει πολυ περισσοτερες γνωσεις και χρονο για να το παρακαμψει κανεις...

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:32.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!