![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Φίλοι μου θα ήθελα τη βοήθεια σας μιας και πλησιάζει ο καιρός να αποκτήσω τη νέα μου "χοντρούλα" και έχω αποφασίσει να μην της βάλω το μαμα συναγερμό που δεν είδα και πολλά πράγματα εδώ και 2 χρόνια στο παλιό gs που έχω! Ετσι λοιπόν κατέληξα στον scorpio SRi-900WB για τον οποίο έχω ακούσει τα καλύτερα! Το ερώτημα μου είναι το εξής με ποιον τρόπο μπορω να το εγκαταστήσω; Αν έχετε να μου προτείνετε και κάποια δοκιμασμένη λύση σε κάποιο συνεργείο που μείνατε ευχαριστημένοι πολύ ευχαρίστως θα ήθελα να μου το προτείνετε μεσω pm αλλιώς επειδή κάποιοι τον έχουν εγκαταστήσει μόνοι τους αν υπάρχει τρόπος να με διαφωτίσουν ή με φωτό η με απο κοντα κατεύθυνση τότε επίσης πολύ ευχαρίστως να ακούσω τις προτάσεις τους!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Βαγγέλη, πάρε εσύ την χοντρούλα
και μετά θα έχεις όλες τις φωτογραφίες που χρειάζεσαι (σε ψηλή ανάλυση), για να τον τοποθετήσεις μόνος σου πανεύκολα ..... ![]() ![]() .
|
|||
|
|||
![]()
Οκ Νικόλα! Σε ευχαριστώ!
|
|
|||
|
|||
![]()
Πανευτυχής πλέον αναμένω την νέα μου μπουμπου αλλά με έναν προβληματισμό που θέλω να μοιραστώ μαζί σας!
Εχει να κάνει με τον συναγερμό μαμά τον οποίο ζήτησα απο τον αντιπρόσωπο να μου βρει μοντελο χωρις να τον έχει επάνω για να τοποθετήσω μετά τον scorpio! Μετά από μέρες με πληροφόρισε πώς δεν υπάρχει για την ώρα πουθενα μοντέλο χωρίς συναγερμό μαμα και αν έπρεπε να περιμένουμε θα πρέπει να περιμένουμε προς το τέλος οκτωβρίου! Επειτα μου εξήγησε πώς υπάρχει λύση: θα βγάλει το συναγερμό και θα αφαιρέσει την αξία του και συμφώνησα όλα καλά μέχρι εδώ! Στην συνέχεια με ειδοποίησε πώς υπάρχει πρόβλημα στο να βγεί διότι ο συναγερμός μαμά διότι είναι συνδεδεμένος πάνω στην μονάδα RDC και πώς ο μόνος τρόπος να βγει είναι να παραγγείλει κάποιο εξάρτημα που θα μπέι έναντι του συναγερμού και θα απομονώσει το RDC! Το κόστος του πλησιάζει τα 180,00 οπότε δώρο-άδωρο!!! Τελικά ο μόνος τρόπος "είπε" να αφήσουμε επάνω τον μαμά συναγερμό και να μου κάνει εκπτωση πάνω στην εκπτωση να τον πάρω στην μισή τιμή και όταν βάλω το scorpio ο ηλεκτρολόγος να απενεργοποιήσει ουσιαστικά τον μαμα και να συνδέσουμε παράλληλα και τον scorpio επάνω! Τα ερωτήματα μου είναι τα εξής: Αληθεύει όντως οτι ο μαμα είναι πλέον συνδεδεμένος στην μονάδα RDC? Θα υπάρξει πρόβλημα συνωστιμού χώρου - βάρους κάτω απο την σέλα; Θα μπορέσει ο ηλεκτρολόγος να απομονώσει τον μαμά και να δουλεύει απροβλημάτιστα ο scorpio; Ελπίζω αν γίνουν όλα αυτά να δουλέψουν καλά γιατί με βλέπω να πάω για μαλλί και να βγώ κουρεμένος!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Πολλά μπερδέματα και δεν μου αρέσουν
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Είναι γεγονός ότι η μονάδα του συναγερμού φιλοξενεί και το RDC, δηλαδή τις ασύρματες ενδείξεις πίεσης ελαστικών.
Δεδομένης της αποδεδειγμένης ανεπάρκειας της ένδειξης, δεν θεωρείται από τα αξεσσουάρ που θα σου λείψει.... Για επιπλέον βάρος σαφώς δεν υπάρχει θέμα. Χωροταξικά ίσως να θέλει στρίμωγμα αλλά λίγος χώρος σίγουρα υπάρχει. Για παράλληλη σύνδεση δεν στο συνιστώ διότι εάν δεν στο κάνει συνεργείο BMW ώστε να επαναπρογραμματίσει τον εγκέφαλο υπάρχει ενδεχόμενο να έχεις θέματα και με τη μονάδα αλλά και με πιθανή απώλεια της εγγύησης... |
|
|||
|
|||
![]()
Με βλέπω να κάθομαι με τον μαμά....
![]() και έλεγα να βάλω μια φορά της προκοπής συναγερμό!!! |
|
|||
|
|||
![]()
δεν τα κλέβουν τα BMW, δεν είναι ...beverly......
ηρέμησε και απόλαυσε τις βόλτες σου χωρίς άγχος..... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
μμμμ λες;;; μήπως να βγάλω και το rdc; Η πολύ δουλειά για το τίποτα; |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Συναγερμός Scorpio sr-i900wb | sakmant | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 9 | 18-07-2010 22:22 |
Συναγερμός BMW | griv_gs | Ζήτηση | 3 | 04-06-2010 10:06 |
Συναγερμός BMW και λειτουργία... | Sotos_ | Τεχνικά θέματα διάφορα | 19 | 13-04-2010 10:51 |
Συναγερμός BMW | syan | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 3 | 12-04-2010 18:45 |
Συναγερμός | Arkas | Ζήτηση | 2 | 03-02-2009 01:56 |