![]() |
Απάντηση: Οι φλώροι του Forum....
Απόσπασμα:
Το προβλημά της μόνο θα είναι όταν θα ζητήσει τα <χαρτιά της>απο την μαυρούκα και λάβει την απάντηση..... Τι κάνεις φιλενάδα?????:sm7::sm7::sm7: |
Άντε και με fat boy Βασίλη........:sm7:
|
Απόσπασμα:
Έτσι κι αλλιώς έχω καταλάβει ότι ΑΛΗΘΙΝΑ η νοοτροπία μας ΔΕΝ διαφέρει ΚΑΘΟΛΟΥ... Και κάτι <ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ>...Το 20% των Χαρλεάδων έχουν σαν 2ο μηχανάκι ένα GS... Έτσι για την ιστορία... |
Απόσπασμα:
Αποδείχτηκε ότ η κυρά Λένη έχει πολύ <ανεπτυγμένη> την Χαρλεάδικη συνείδηση (λογω Ν. Υόρκης).. Παγματικά με κατέπληξε...... ΑΠΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΕΝΗ.......... RESPECT..... |
Απόσπασμα:
Μην φοβάσαι.... Μόνο τις ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ κατά 2-3 γυναίκες... Τι να κάνουμε αφού είμαστε ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ....:sm7: |
:sm8::sm6:
Oλα καλά αλλά γιατί Βασιλάκι μου αφησες μούσι???? για να μην γίνεσαι αντιληπτώς κατά την είσοδο-έξοδο σου????? Πάντα ομορφιές. |
Απόσπασμα:
Mάριε....στην Κρήτη λέμε.....<<πονανε τα παλικαρια>>:D:D:Dδεν ειναι τυχαιο που φήμες βρισκουν τον Χαρλεα εξω απο μαγαζια bmw για την επόμενη αγορα του...!!:sm7::sm7::sm7: κατάλαβες τώρα ποιός προσηλιτίζει ποιον?:sm7::sm7::sm7:Προσπαθούμε να τον βάλουμε στον δρόμο της ΠΡΟΠΕΛΑΣ!!!!!!!!! παντως εγω θα σου ελεγα (απο προσωπικη εμπειρια) οτι αξίζει μια βολτιτσα που και που.....αλλα δεν ειμαι σίγουρος αν θα θέλει και η κυρία σου!!!:p:p:sm7::sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Καταλάβατε τώρα κύριοι γιατι θα παραμεινω επίτιμος εκει μέσα και όχι κανονικο μέλος!!!:p:p:p:p:p εγω θα έχω τις γυναικες μου και τις γυναικες τους!!!!:sm7::sm7:και ως επίτιμος......δεν πρέπει να μοιράζομαι!!!!!!:sm7::sm7::p:p:p |
:p:p
Απόσπασμα:
Νικόλα τα στατιστηκα σου ειναι σωστα,,,,, με μία λεπτομέρεια,,,,,,, Το 20% των Χαρλεάδων εχει σαν 1ο μηχανάκι ένα GS:sm7::sm7::sm7::p:p:p:p:sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
Ήθελα να μπω καλύτερα στην Νοοτροπία των Χαρλεάδων!!!:p:p:p:sm7::sm7: την επόμενη φορα,θα κανω και τατοο.......χένα!!!!!:p:p:sm7::sm7::sm7: |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:32. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!