![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Βασιμες πληροφοριες,
παρουσιαζουν μετα απο ρουφιανοφωτορεπορταζ...τους συμφορουμητες μας που αλαξοπίστησαν και πηγαν αλλου,,,, ![]() ![]() ![]() ![]() Ειμαι στην ευχαριστη θέση να τους ξεμπροστιασω χωρις φόβο και παθος..... καποιος κυριος Νικος......(κυκλοφορει στο νετ και σαν xarleas.....) μας είπε οτι δεν κοτταμε να παμε στα μέρη του,......αμ δε.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() και μην ξανακουσω κουβλεντα για φορουμ... ![]() ![]() ![]() ![]() Οχι μόνο τολμήσαμε......αλλα θα το ξανακάνουμε!!!και αυτο ειναι απειλη!!!!παλιοχαρλεα!!!!!! Ευχαριστουμε για την φιλοξενεια στο harley club,,,,αλλα προσωπικα θελω να ευχαριστησω για τα σουβλακια!!! ![]() ![]() ![]() εγω επειδη εννεοειτε δεν ηθελα να προκαλεσω τον κοσμο....εβαλα το ταπεινο μου μηχανακι....ακριβως απέξω απο το κλαμπ!!!! ![]() ![]() ![]() (οχι τιποτα αλλο αλλα να δουν οι Χαρλεαδες τι εστι bmw!!!!) Νικόλα ευχαριστω για την απίθανη βραδια!!!! αν και δεν ξερω γιατι----η Μαρία μου ΑΠΑΓΌΡΕΥΣΕ να ερθω ξανα μονος μου εκει.......ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕς????? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πότε μπορούμε να το πάθουμε και εμείς αυτό το "κακό"???
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() το δικο μου κεφαλι γεμισε καρουμπαλα.....
![]() ![]() αυτα τραβας αμα μπλεκεις με τους αλητες τους χαρλεαδες.... ![]() βεβαια δεν ηταν τυχαιο,που τα μελη του κλαμπ ηταν χωρις γυναικες..... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σου Βασίλη με τα καλαμπούρια σου!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ο βασιλης σας βεβαιωνω,οτι το κλαμπ των χαρλεαδων ΔΕΝ το βλεπει σαν καλαμπουρι....
![]() εγκυρες πηγες μου,βεβαιωνουν την πολυ συχνη παρουσια του και ειναι πολυ κοντα στο να τον κανουν επιτιμο μελος... ![]() μολις εμαθαν και το επαγγελμα της μαριας,τον εκαναν κολλητο τους,μπας και γλυτωσουν τα αυτοφορα.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
..για προσεξτε αυτόν τον χαρλεα γιατι τον κοβω ύποπτο για προσυλητισμο....και φοβάμαι μήπως αλλαξοπιστησετε...
![]() ...πολύ όμορφη παρέα,άντε άμα την κανουμε και εμεις προς αθηνα να μας πας(χαρλεα) και εμάς |
|
|||
|
|||
![]()
Μην ανησυχείς καθόλου. Θα τον βολέψουμε με τις δικές μας....
Εμείς τα μοιραζόμαστε αυτά τα πράγματα... ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τράπεζα Αίματος του GS Forum !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Κοινωνική ευαισθησία | 82 | 04-02-2013 15:39 |
Προωθηση του forum μας | taksidiotis | Ιδέες και σχόλια. | 8 | 22-04-2010 23:08 |
Η πίττα του GS Forum στην Κρήτη 21-2-10 !!! | FANISGS | "Το ... κοπή τη πίττα" | 421 | 18-03-2010 10:08 |