![]() |
Απάντηση: Παρουσίαση του ταξιδιού σε 14 χώρες της Ασίας με XR 250
μπραβο Ηλια!
θυμαμαι που ετρεχα να παρω το ΜΟΤΟ για να σε διαβασω! ελπιζω να βρεθουμε καποια στιγμη στην Θεσσαλονικη για να σε γνωρισω! καλη επιτυχια! |
Καλη επιτυχια Ηλια!!:) :)
|
Καλη επιτυχια Ηλια και ειμαστε σε αναμονη για το βιβλιο σου.
|
Ηλία περιμένω πώς και πώς να διαβάσω το βιβλίο σου. Καλή επιτυχία, να ξέρεις πως θα σε στηρίξουμε! Αν κάνεις καμιά παρουσίαση και στο νησί πες μας το να δούμε πώς μπορούμε να βοηθήσουμε. ;)
|
Ηλια καη επιτυχια με το βιβλιο!να ερθεις και κατω να το παρουσιασεις!
|
Ηλία καλώς όρισες στην όμορφη παρέα μας... Στην κυριολέξια έχω μένει άφωνος με την τόλμη σου και τα ψυχικά αποθέματα σου, για να πραγματοποιήσης αυτό το ταξίδι... Δεν μπορώ να έρθω στην παρουσίασει του βιβλίου σου (θα το ήθελα πολύ), αλλά με χαρά θα ήθελα να μου στείλεις ένα ταχυδρομικός αντικαταβολή... Να μου βάλεις και αυτόγραφο, ώστε να το δείχνω στα εγγόνια μου αύριο ημέρα...:D:D Στείλε μου pm, και συννενοούμαστε για τα διαδικαστικά... Πάντα καλά ταξίδια να έχεις & πάντα όρθιος.... Αργύρης ;););) |
Απόσπασμα:
|
Ηλία σου εύχομαι καλή επιτυχία. Να έχεις καλά ταξίδια με πολλά και καλά χιλιόμετρα.
Θα είμαι και εγώ εκεί στη παρουσίαση. .:sm4: |
Ηλία καλή επιτυχία...:)
θα χαρώ να ξανακούσω από κοντά πάλι τις όμορφες διηγήσεις του Μεγάλου Ταξιδιού σου. |
Σας ευχαριστώ όλους, παιδιά, για τις ευχές σας! Να 'στε καλά. Ανυπομονώ να σας γνωρίσω κι από κοντά.
Στη Θεσσαλονίκη, που ρωτάτε, δεν έχω κάνει παρουσίαση, αλλά δε θα προλάβω τώρα, γιατί φεύγω για την Κω, όπου θα δουλεύω όλο το καλοκαίρι skipper σε ιστιοφόρο (αυτό ακριβώς που έψαχνα δηλαδή!). Την επόμενη μέρα από την παρουσίαση στην Αθήνα φεύγω για Κω. Όταν γυρίσω, όμως, κατά το Σεπτέμβρη - Οκτώβρη σίγουρα θα κάνουμε και στη Θεσσαλονίκη παρουσίαση. Στην Κρήτη θα ήθελα να έρθω ευχαρίστως για παρουσίαση και ευχαριστώ για την πρόσκληση, αλλά δεδομένου ότι θα είμαι απασχολημένος μέχρι τον Οκτώβρη, είναι λίγο δύσκολο. Το βλέπουμε όμως... Εσείς που το ζητήσατε, έχετε π.μ. για την παραλαβή του βιβλίου. Τα λέμε λοιπόν! |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:41. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!